PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666020}

Jestem zemstą

I Am Wrath
2016
5,1 4,8 tys. ocen
5,1 10 1 4821
Jestem zemstą
powrót do forum filmu Jestem zemstą

Dość fajny film akcji. Zrobiony w stylu filmów z lat 80. Jest morderstwo, zemsta i ruska mafia. Travolta całkiem sobie radzi jak na swój wiek, a film ogląda się z zainteresowaniem.

ocenił(a) film na 5
ChrisKrasz

Dokładnie tak. Solidne kino B-klasy rodem z kaset VHS, fabuła co prawda przewidywalna do bólu, ale daje się obejrzeć i nie drażni zbytnią naiwnością. Jest dawno nie widziana Rebecca De Mornay , wiele się nie natrudziła rolą, ale w swoich najlepszych latach była to laseczka pierwszej klasy...

ocenił(a) film na 5
jjarek_filmweb

Odnoszę tylko wrażenie,że film byłby lepszy, gdyby bardziej się przyłożono.Niestety jednak, jest to film na rynek vod- nakręcony pośpiesznie, ale i tak warto obejrzeć dla samego Travolty .

ocenił(a) film na 5
PIOTREK_7

Stąd moje porównanie z okresem kasetowym, gdzie oprócz filmów atrakcyjnych i wartościowych kręcono masę filmów dla potrzeb wypożyczalni, które miały niższą jakość, ale za to przyciągały wzrok na półkach krzykliwą obwolutą oraz nazwiskami murowanych gwiazd typu Seagal, Van Damme, Chuck Norris itp . Travolta póki co nie schodzi poniżej pewnego poziomu, choć niektóre filmy robi typowo dla kasy, samo życie...

ocenił(a) film na 3
jjarek_filmweb

Wymieniłeś kilka nazwisk, ale ten film to głównie podróba - niezbyt udana - ""Życzenia śmierci" z Bronsonem.

ocenił(a) film na 5
Krzypur

I proszę, następne skojarzenie które pasuje jak ulał, choć pierwsza część "Death Wish " z tego co pamiętam była całkiem niezła, a kolejne były odcinaniem kuponów od nazwiska i znanego tytułu. Właśnie tak jak robili i robią wyżej wymienieni...