Ma ktoś może jakies nowe informacje odnosnie tego filmu?
Już nie moge sie doczekac chociaz by zwiastunu...
Czekam z niecierpliwością na Jackiego w nowej roli ;))
Cannes 2013 Jackie powiedział:
""I’ve just finished Police Story 2013. It’s totally different to my last movie, 12 Zodiac [also known as CZ12 and Chinese Zodiac, a 2012 pseudo-reboot of the Armour Of God series]. 12 Zodiac was 'ah-ah-ah-ah-ah' (mimes fast kung fu moves), whereas Police Story 2013 is very much a drama. That’s why I choose different roles every year – I don’t like to do three 12 Zodiacs in a row, then Rush Hours 1, 2, 3, 4, 5. So after 12 Zodiac, then Police Story, now I’m doing Skiptrace. A different kind of character. Next year, probably Karate Kid 2, then I’m back to the old things again."
Czyli Police Story 2013 skończyli kręcić ;-)
A ja dopiero się dowiedziałem o tym filmie. Niedawno sprawdzałem filmweb i stronę Jackiego i nie wiedziałem, że ma taki film w projekcie
tyle to ja tez wiem ;p
tylko wlasnie nie wiadomo kiedy wyjdzie bo Jackie narazie nic odnosnie daty premiery nie powiedzial...
czytalam tylko ze na Toronto International Film Festival bd puszczane filmy Jackiego w odnowionej wersji i do tego bd pokazany premierowo zwiastun police story 2013 ;p
właśnie obejrzałem i jestem zadowolony :) ogólnie przez cały film miałem odczucie jakby ktoś skrzyżował "24 godziny" i :Infernal Affairs" i całkiem nieźle mu to wyszło. Co do Jackiego to podziwiam gościa że w tym wieku tak się rusza, normalnie człowiek ze stali