6,2 436  ocen
6,2 10 1 436
Jing Cha Gu Shi 2013
powrót do forum filmu Jing Cha Gu Shi 2013

Ma ktoś może jakies nowe informacje odnosnie tego filmu?
Już nie moge sie doczekac chociaz by zwiastunu...
Czekam z niecierpliwością na Jackiego w nowej roli ;))

ocenił(a) film na 7
alex1208

Cannes 2013 Jackie powiedział:
""I’ve just finished Police Story 2013. It’s totally different to my last movie, 12 Zodiac [also known as CZ12 and Chinese Zodiac, a 2012 pseudo-reboot of the Armour Of God series]. 12 Zodiac was 'ah-ah-ah-ah-ah' (mimes fast kung fu moves), whereas Police Story 2013 is very much a drama. That’s why I choose different roles every year – I don’t like to do three 12 Zodiacs in a row, then Rush Hours 1, 2, 3, 4, 5. So after 12 Zodiac, then Police Story, now I’m doing Skiptrace. A different kind of character. Next year, probably Karate Kid 2, then I’m back to the old things again."

Czyli Police Story 2013 skończyli kręcić ;-)

KaeM_4

Ja akurat to już wiem. Ale podobno ma wyjść dopiero pod koniec 2013 lub na początku 2014.

ocenił(a) film na 7
GhostRider2

A ja dopiero się dowiedziałem o tym filmie. Niedawno sprawdzałem filmweb i stronę Jackiego i nie wiedziałem, że ma taki film w projekcie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
McLlovin

A angielskich napisów nie ma nigdzie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
KaeM_4

tyle to ja tez wiem ;p
tylko wlasnie nie wiadomo kiedy wyjdzie bo Jackie narazie nic odnosnie daty premiery nie powiedzial...
czytalam tylko ze na Toronto International Film Festival bd puszczane filmy Jackiego w odnowionej wersji i do tego bd pokazany premierowo zwiastun police story 2013 ;p

alex1208

Premiera w Chinach jest zaplanowana na 24 grudzień ;) inne kraje "w pobliżu tej daty" :P

ocenił(a) film na 7
alex1208

właśnie obejrzałem i jestem zadowolony :) ogólnie przez cały film miałem odczucie jakby ktoś skrzyżował "24 godziny" i :Infernal Affairs" i całkiem nieźle mu to wyszło. Co do Jackiego to podziwiam gościa że w tym wieku tak się rusza, normalnie człowiek ze stali

ocenił(a) film na 7
calvis

A można wiedzieć gdzie oglądałeś? Z wielką chęcią też bym zobaczył;)