Jobs

jOBS
2013
6,1 51 tys. ocen
6,1 10 1 51110
4,7 26 krytyków
Jobs
powrót do forum filmu Jobs

Katastrofa

ocenił(a) film na 3

Film beznadziejny po prostu nie trzyma się kupy aktorstwo bardzo słabe chyba J. Bieber lepiej by sobie poradził z tą rolą...:)
pomijam już fakt że pominięto ważne aspekty z życia Jobsa. Wiedziałem że film jest słaby ale po przeczytaniu biografii Isaacsona byłem ciekaw jaki będzie film niestety wielkie rozczarowanie.

ocenił(a) film na 7
sosobik

Przesadzasz troszkę, film był całkiem niezły, Ashton także spisał się nieźle. Gdyby mieli ująć w filmie wszystkie aspekty to trwałby on z ponad 3 godziny.

ocenił(a) film na 5
sosobik

Zgadzam się, film jedynie utwierdził mnie w przekonaniu jak kiepskim aktorem jest Kutcher. Jego kreacja Jobsa polegała jedynie na robieniu dziwnych min, "usteczek" i pokracznym kroku. Naprawdę przywołał tę postać "po mistrzowsku". W pełni zasłużona nominacja do Złotej Maliny, nawet kibicuję mu i życzę wygranej, z pewnością należy mu się. Nowe "wyróżnienie" zapewne będzie się dumnie prezentować obok Maliny zdobytej za film "Pan I Pani Kiler".

browne_2

Kutcher kiepskim aktorem jest. Ale naśladowca dobrym, to też sztuka. ;-)

użytkownik usunięty
browne_2

przeciez to yebana pokraka. nawet nie aktorzyna...dryblas z geba pingwina.

ocenił(a) film na 7

Świetny aktor, dobrze zagrana rola, nie wyobrażam sobie w tej roli żadnego innego aktora.

użytkownik usunięty
wikka1212

sratatata..............zero aktorstwa. debil z "kto zayebal mi auto" powinien na tym zakonczyc 'wystepy'. 'gra' siebie czyli to samo.

ocenił(a) film na 10

Kolejne dziecko się tam wypowiada co się nie zna.Ja sam myślałem że Aston Kutcher jest aktorem bardziej komediowym.Ale jednak się myliłem.Film rewelacyjny.A J.Bieber może mu najwyżej buty czyścić.
Ocena ma to 10/10

użytkownik usunięty
kevinek

kto to biber? film i skuczer to rzygi ktore ty spijasz. smacznego dziadku.

ocenił(a) film na 10

Jprdl, Kutcher a nie skuczer,żygi a nie rzygi.Kup sobie słownik.

użytkownik usunięty
kevinek

żygi ?????????????????? haha buhaaaaaaaaaaaaha!!!!!!!!!!! JEBŁO MNIE!!!!!!!!!!!