Jobs

jOBS
2013
6,1 51 tys. ocen
6,1 10 1 51110
4,7 26 krytyków
Jobs
powrót do forum filmu Jobs

Chciałbym, żeby ten film był w stylu "The Social Network"

jemusu

Social Network to była tragedia, facetowi usta się nie zamykały, nie szło tego filmu oglądać

ocenił(a) film na 7
luki29

Chłopie... "The Social Network" był cudowny :)
Intrygujący i świetnie się oglądało, choć faktycznie ciężko chwilami nadążyć z czytaniem :D
Na pewno nie każdemu musiał się podobać, ale na pewno szło go oglądać :)
Wierzę, że również "jOBS" da się obejrzeć i będzie równie ciekawy :)

krzysiekchorzow

jakoś mnie nigdy nie podniecał facebook więc i film mnie niczym nie ujął, takie ciągłe mamrotanie o pierdołach jak przez głównego bohatera też jest nudne, historia o stronie zrobionej z html-u nic specjalnego ;)

ocenił(a) film na 5
luki29

To był film dla wybranych... nie gadali cały czas o stronie i na pewno nie wykonanej tylko w html'u
Dla mnie film świetny ale może to przez to że strasznie lubie ten temat.

_Radian

ten jOBS będzie lepszy, lepszy aktor, lepsza historia do opowiedzenia itd
a czemu jOBS? skąd ten tytuł? co oznacza OBS?

jemusu

Film o typie który został wykreowany na komputerowego jezusa, a tak naprawdę powinien zostać symbolem technologicznego zidiocenia społeczeństwa. Zróbmy mu więcej famy!

ocenił(a) film na 6
JasonVII

Radzę Tobie i tysiącom ludzi jak Ty o jego osiągnięciach.

użytkownik usunięty
jemusu

Co zrobić?

ocenił(a) film na 6

Radzę Tobie i tysiącom ludzi jak Ty przeczytać o jego osiągnięciach* - sorry, pisane w pośpiechu.

użytkownik usunięty
jemusu

Czytałem jego biografię.

ocenił(a) film na 6

To dobrze, choć tego akurat nie kierowałem do Ciebie ani ludzi, którzy czytali ;)

ocenił(a) film na 5
jemusu

Nie specjalnie przepadałem za Jobsem, ale na film czekam z niecierpliwością... co do samego Jobsa on świetnie wykorzystywał technologie już gotową, wymyśloną przez innych (tak moim zdaniem). Gdyby nie był tak mocno zadumany w sobie i brał uwagi innych do siebie pewnie osiągnął by jeszcze więcej (a i tak miał wiele).

ocenił(a) film na 6
_Radian

No zgodzę się z Tobą.

ocenił(a) film na 5
jemusu

A no nie jestem by sie kłócić, tak ja to widzę... może jak zobacze film to dostanę natchnienia by jeszcze bardziej zagłębić sie w temat i zmienie zdanie.

ocenił(a) film na 5
jemusu

tez czytalem , wirtuoz i czlowiek ponadprzecietny , co nie znaczy ze był tzw 'dobrym czlowiekiem'