John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77270
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Bo to one utrzymują na krawędzi upadku dzisiejszy gatunek kina akcji. Wszędzie gnioty z PG-13, ale taki Stallone się nie daje i robi prawdziwego Rambo z krwi i kości. Najgorsze jest to, że jeden taki film powstaje raz na rok, albo i dłużej. Teraz mieć tylko nadzieję na Stallona i jego Expendables. A John Rambo to oczywiście rewelka. 9/10

ocenił(a) film na 7
0wner2

Oglądając to niczego się po tym filmie nie spodziewałem ale po obejrzeniu muszę przyznać że nie jest taki zły. Pierwszy Rambo był naprawdę dobry, 2 i 3 to już sieczka, 4 to samo ale fajnie się oglądało. Jak się nie ma nic do roboty to można poświęcić te 90 minut, które mijają naprawdę szybko, na obejrzenie krwawej rąbanki, która nie ma praktycznie końca. 7/10

ocenił(a) film na 10
0wner2

Panowie 10/10 i szykować się na 'The Expendables' a potem na 'Rambo V' tyle w tym temacie ;-)) pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
0wner2

odświeżyłam ostatnio sobie jedynkę i nieco się zawiodłam.. film mocno się zestarzał..
ale pełna nadziei podeszłam do Johna Rambo i moje oczekiwania zostały spełnione.. ba! dostałam więcej niż chciałam :D
poziom przemocy, ilości trupów na minutę oraz wiadra krwi.. wszystkie Piły przy tym filmie to jakaś nużąca dobranocka..

co mnie zdumiało, to to że film jest świetnie zmontowany, a zdjęcia to po prostu cud, miód i orzeszki

diana6echo

Fajnie, że nawet dziewczynie się spodobało:)

ocenił(a) film na 7
O_R_M_O_cat

raz na jakiś czas trzeba odpocząć od romansideł ;)

ocenił(a) film na 8
diana6echo

Film naprawdę dobry i ludzie proszę nie piszcie z taką ironią, że któryś Rambo to sieczka. A czego się spodziewacie, jak dla mnie to jest sieczka ale na na prawdę wysokim poziomie. Jak dla mnie bomba 8/10