John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77270
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Robi wrazenie! Tym bardziej, jesli zna sie wszystkie inne czesci. Sylvester podjal sie nie lada zadania, ale i tak temu sprostal. Film nie grzeszy brutalnymi scenami, ale to dodaje mu wlasnie tej pikanterii, ktorej na pewno nikt by sie wczesniej nie spodziewal. Swietne efekty i naprawde masa nieprzesadzonej akcji. Troche krotki, ale za to jak efektowny!

ocenił(a) film na 8
tomie_2

Zgadzam sie z Tobą,ale wiesz co...?,jednak ma ten film plusy przez to,że właśnie jest taki krótki,Można do niego wracać często!.Ja 4 razy już oglądałem.Ode mnie mocne 8/10 dla Johna.Pozdro.

ocenił(a) film na 9
BlessedBlack

No ja tylko raz, ale za to te koncowe sceny akcji... (smietanka) chyba z 10 razy... przewijalem w ta i z powtotem :) Nie mowiac juz o zatrzymywaniu kadrow, aby dokladniej sie przypatrzec, czy aby zauwazalne sa detale...
Powiem Ci, ze naprawde bylem mile zaskoczony.

tomie_2

True.
Ta scena to czysta poezja.

..................................................

ocenił(a) film na 7
tomie_2

dobry film brutalne sceny pokazują prawdziwe reali wojny bez ściemy i zmiękczania stalone daje rady;-)

ocenił(a) film na 4
tomie_2

"nie grzeszy brutalnymi scenami" - lol

Nie wiem czy oglądaliście ten film z lektorem czy z dubbingiem, a moze przy wyłączonym telewizorze ale poza efektami i krwawa jatką nie ma tam nic...

Gra aktorska na poziomie szkolnego przedstawienia, szczególnie kobieta grajaca Sarę i Stalone. Jak dla mnie film mógł nie powstać, przynajmniej nie dowiedziałbym sie jak kiepskim reżyserem jest Sylvester xD

Jeszcze się śmieje jak sobie przypomne sceny w których Sara i John rozmawiaja,,, chyba pierwszy raz widzialem tak słabo grajacy duecik:D

teenman

sweitne, naturalistyczne sceny batalistyczne...

ale w porownaniu z rambo jeden to sie johnowi powodzi, polotra raza wiekszy jest:):)

ocenił(a) film na 7
tomie_2

Długo się zbierałem aby go obejrzeć, i muszę stwierdzić, że pozytywnie mnie zaskoczył ocena 7.5

ocenił(a) film na 8
tomie_2

A a się odrobinę zawiodłem-film w miarę dobty,ale odstaję od poprzednich części-7