Taka ocena, za taki kit, nie wiem dlaczego. Cienka fabuła, cienkie efekty, nie ten sam rambo. Wybuch tej miny sprawił że spadłem z krzesła ^^. Nie to samo co poprzednie części
film jest zajebisty i sam w sobie bardzo prawdziwy oglądałam go juz pare razy tak mi sie podoba a Ty kolo chyba nadajesz na fali smerfów
cienka fabuła czego spodziewałeś się po rambo
po 2 słabe efekty człowieku nie wiesz co mówisz
po 2 wybuch miny człowieku widziałeś doc czego on tą minę przyczepił ?
film ma słabą fabułe, grupa ludzi jedzie pomagać biednym wieśniakom ciemiężonym przez dyktatora pedofila, oczywiście zostają złapani i ktoś musi ich uratować, i się zaczyna,
efekty, nie specjalnie lubię filmy typu gore (duuużo krwi), oglądając te wszystkie sceny (które niby miały czynić film brutalnym, miały ale raczej nie czynią) raczej zbiera sie na wymioty, poco aż tyle krwi i ta ostatnia scena z rozciętym brzuchem?. czy są realistyczne? nie wiem na żywca nie widział nigdy gościa któremu odstrzelono głowę,
wybuchy etc bardzo dobrze zrealizowane, plus filmu
john jakiś taki inny, może dalej ma coś w sobie z twardziela, ale daleko mu do ramba z części pierwszej, szkoda
film zbyt widowiskowy, przepełniony litrami krwi, jeśli to miało być podsumowanie całej serii przygód johna, to szkoda