No panowie, oficjalny trailer już mamy. Szkoda, że go "upiększyli" na potrzeby kin i flaczki już tak nie fruwają jak wcześniej:), ale jest nieźle. W końcu nie powinien odstraszać tylko zachęcać... Pozdrawiam!
Zgadzam sie. Najwazniejsze ze nie jest to pierwszy zwiastun jaki udostepniono. Inaczej bym był raczej pesymisycznie nastawiony. I mam nadzieje ze tytułem zostanie nadal John Rambo.
Teraz to juz sa 3 wersje. Co do podtytułu do piekła i zpowrotem to niby miał to byc test producentów. Teraz widze ze na film webie juz ten tytuł funkcjonuje jakby był pewny. Stary był John Rambo. Teraz znowu na zwiastunie jest samo Rambo. Eh... ja tez bym wierzył temu co na zwiastunie. Tyle ze to głupio wyglada, jak beda to w przyszłosci odrozniac od czesci pierwszej skoro ta tez sie nazywa rambo:)Wiem ze ta ma podtytuł pierwsza krew ale badzmy szczerzy, wiekszosc ludzi nie wnika w to jaki film ma podtytuł.
Tak naprawdę to pierwsza część nie nazywała się Rambo tylko "First Blood", zgodnie z książką. Nie był to podtytuł. "Rambo" pojawił się od drugiej części i wtedy zaczął funkcjonować dopiero jak "Rambo - First Blood Part II" No a po ponad 20 latach znów mamy tytuł "Rambo", który ma już zostać na serio. Trochę dziwne, ale trudno. John Rambo byłby lepszy, tak jak już pisałem w którymś z tematów choćby z tego względu, że dzięki niemu przeciętni laicy dowiedzieliby się że Rambo ma imię:)
No widziesz ,wiec nawet ja mowie tu o laikach a sam nie wiedziłem o tym że tytuł byl Pierwsza Krew:) . No moze juz wczesniej to zauwazyłem kiedys gdy oryginalny angielski tytuł zobaczyłem ale o tym juz zapomniałem. Pozatym nasza telewizja reklamuje ten film zawsze jako Rambo: pierwsza krew ,na opakowaniu dvd tez tak jest. Jest to po prostu polski tytuł i gdy juz pszyszedł człowiek na swiat gdy była wydana cała trylogia o Rambo to nie pszyszło mu do głowy ze tytuł pierwszej czesci mogł byc inny niz Rambo:) Wszedzie lubiono typowe amerykanskie filmy z lat 80-tych o jakichs super bohaterach wiec uznano ze najlepiej sie to spszeda gdy tytułem filmu bedzie imie głownego bohatera. Tak by odrazu sie kojarzyło. Tak myśle bo tez moze byc tak ze film ten dotarł do nas gdy juz wiadomo było ze bedzie kolejna czesc a moze nawet juz była wiec odrazu dano tytuł Rambo by było wygodniej im nazywac kolejne. Co by nie mówic Pierwsza krew 2 brzmi kiczowato a gdyby nazwali pierwszy film tak samo jak amerykanie to potem nie mogli by napisac o 2 czesci rambo 2 skoro nie było rambo 1. Co by te spekulacje nie dały to ja wiem tyle ze u nas zaowocowało to milionami psow o imieniu Rambo:)