Co to była za parodia? Ta mina claymore co podłożył ją rambo wybuchła jak atomówka! To jest tak przesadzone że po prostu dziwię się że ktoś ma taką wyobraźnię. Coś nieprawdopodobnie głupiego.
Jakbyś oglądał uważnie, to widziałbyś że przymocował tą minę do bomby, która pozostała w lesie po wojnie (niewypał) mówili o niej kiedy tam przypłynęli i Rambo postanowił ja wykorzystać ZIOM !
No faktycznie coś tam było. Ok moja wina ale szczerze czy uważacie że ta bomba by PIER%^^%^LNĘŁA tak jak atomówka? No sory ale to jest coś co mnie przerosło nawet jak na film.
nieuważnie oglądałeś film... tak to jest jak się ćpa podczas oglądania filmu....
Nie nie pierdo*nęłaby jak atomówka i nie pierdo*nęła tak, po atomówce z Rambo dżungli i obozu tych z Birmy nie byłoby co zbierać
wstydź się teraz, nawet trollem trzeba umieć być, a ty jesteś zerem. John Rambo 9/10
Haha ludzie żal mi was. Jeżeli wierzycie w takie wybuchy z bomby z II wojny światowej i claymora to gratulacje. A co to obrażania to pokazuje to waszą kulturę. Chcę zobaczyć jak w realnym życiu szereg epickich sytuacji jakie miały miejsce w tym filmie robią ci ludzie.
Nawet jak by ta bomba wybuchła to nie aż tak.
Nie ćpam jeżeli masz takie problemy to nie do mnie.
nie skompromitowałem się.
oglądam filmy ze zrozumieniem ale jak film jest naciągany to nie mam zamiaru udawać że to jest możliwe w realnym życiu.
Sam jesteś zerem bo nie masz szacunku do innych.
kolego. nie wiesz jaka to bomba, nie wiesz jak potezna mogla byc, nie masz zadnego pojecia na ten temat. a to czy wybuchnie lub nie - przypadek.
jestem tez ciekaw jakich realnosci oczekujesz po takim kinie akcji, ale zapewniam cie, ze jest to jeden z najbardziel realnych fiilmow tego typu.
ta bomba to był Tall Boy - 5 tonowa brytyjska bomba używana podczas II wojny światowej,a wybuch w filmie moim zdaniem nie był za bardzo przesadzony
Tak to jest, gdy wybuchy zna się tylko z filmów. Gdy w końcu w jakimś obrazie pokażą eksplozję bardziej realistycznie, to wtedy ludzie krzyczą, że to bzdura. A ta bomba to był 5,5 tonowy Tall Boy - to coś miało niszczyć bunkry, mosty i umocnienia nawet trafiając dziesiątki metrów obok.
http://www.youtube.com/watch?v=NHPEP7ziKmU&feature=related
Nic w filmie nie jest przesadzone.