czy ktos sie ze mna zgodzi ze john rambo bedzie najlepszym filmem roku 2008? bez watpienia przyznalbym mu oscara!
Chyba żartujesz. Owszem film jest fajny, ale oskara na pewno nie dostanie i na pewno nie będzie najlepszym filmem 2008, już choćby dlatego, że będzie nim The Dark Knight :P
sorry ale w porownaniu do Johnny'ego Batman to [jak ladnie napisal Gzipul] "pipa" ktora ma gadzety na poziomie transformersow ;)
Sorry ale w porównaniu o Batmana Burtona i Nolana, Rambo to tania tandeta. Prędzej świnie zaczną latać zanim dostanie oskara.
A stalone to największa stara pipka świata(bo jak inaczej można nazwać dziada który robi sobie operacje plastyczne jak jakaś niedorobiona panienka).
na pewno najlepszy film akcji roku 2008, ale obawiam sie ze oscara nie dostanie, bo krytycy są mówiąc po łatwemu pipkami i ignorantami xP.
He he, Ogólnie to film jest spoko, 9/10.Na dzień dzisiejszy Oscara w tym roku może dostać film "John Rambo", Tak właśnie on!. Szczerze muszę przyznać że jest o niebo lepszy od "Jumpera" Ocena 8/10. Ale czekam na film Tropic Thunder, zwiastun jest za***.
Nie ma szans... jak juz wspomniale: Nadchodzi "Mroczny Rycerz" :). Trzecia czesc "Mumii" tez moze byc niezla...
Edycja: Mialo byc "Jak juz Gieferg" wspomnial :). Sorry za post pod postem... ale brak edycji razii.
Trzecia część "Mumii" miałabały dostać oskara ? Litości... Poza tym rok 2008 się dopiero zaczął, a "John Rambo" na pewno nie był kręcony z myślą o otrzymaniu jakiś nagród, tylko dla fanów i kasy ( no i oczywiście Sylvek haha)
Film jak na swoja kategorie dostaje ode mnie 9/10
Mocny, ostry i na maxa brutalny film akcji, nie ma on moze skomplikowanej fabuly i filozoficznych dialogow z jakims przeslaniem, porusza jedynie watek rezimow totalitarnych i to co sie w nich dzieje, w tym przypadku Birmy, ale rownie dobrze mógł to byc kazdy inny kraj, w ktorych wladze nadal mają jebani dyktatorzy, a swiat i onz co robi?? NIC
fajny film ale do Oscara to mu daleko żeby był Oscar trza dobry scenariusz i reżyseria o grze Sylwestra nie wspomnę oglądało sie przednio świetna rozpierducha Rambo wszystkich wyrżną bez mrugnięcia okiem było śmiesznie, cały zabieg pokazania dramatu jaki sie dział w Birmie wyszedł bardzo marnie ale strzelania pierwsza klasa. Oscara nie będzie ale nominacja do Złotych malin na bank ja obstawiam najgorszy film ,scenariusz i reżyserie ,oglądałem z rozbawieniem i sprawiło mi to wielka radość żadne to arcydzieło ale pomimo tej miernoty kocham filmy o Rambo bo kto ich nie kocha chodzi tylko o dobrą zabawe :]
Dostanie co najwyżej Złotą Malinę bo taka kiszka nie ma szans z nowym Batmanem i Bondem. Rambo to bajeczka dla małolatów na sterydach ze starym dziadem w roli głównej film mógł się podobać ale w latach 80'(to były czasy rambo, van dama i tych innych bolków jak by to mój stary określił "zabili go i uciekł" gdzie jakaś pompka zabija wszystkich jak leci a oni tylko na to czekają), a nie teraz. Czy film jest brutalny, dla mnie nie w tych czasach jest tylko normalny i próbuje gonić teraźniejsze standardy i z brutalności zrobić tylko swój atut żeby było o czym mówić i zachęcać małolaty na pójście do kina. A i pytanie do założyciela tematu jeżeli rambo jest dla ciebie najlepszym filmem 2008 roku to aż się boję co dla ciebie było najlepszym filmem 2007 roku (strzelam że alien vs. predator 2).
To że w Polsce ten film jest od 18 roku życia to nie znaczy że tak jest wszędzie. A małolaty i tak obejrzą tę bajkę.
co do batmana to juz pisalem - Batman biega w lateksie a Rambo to facet z jajami, ktory nigdy nie mial latwego zycia. pewnie lubisz jakies filmy dla mieczakow i dlatego Ci sie rambo nie podoba.
jesli rambo ma dostac zloto to bedzie palma z cannes a nie malina!
w 2007 roku bylo duzo swietnych filmow, nie potrafie chyba wylonic najlepszego. za to moge sobie przypomniec ostatni dobry tytul z zeszlego roku - 'I am omega' z Mark'iem Dacascos.
a jaki byl wg Ciebie najlepszy film 2007?
"za to moge sobie przypomniec ostatni dobry tytul z zeszlego roku - 'I am omega' z Mark'iem Dacascos."
Chyba LOL roku, a nie najlepszy film :P
Z filmów akcji to John Rambo kosi wszystko co wyszło w przeciągu kilku lat ... w tej kategorii jest poza konkurencją, on i w filach o tematyce wojennej nie widze konkurencji ...
"John Rambo" i "Mroczny rycerz" będą najlepszymi filmami 2008 roku w swoim gatunku. Nie ma sensu ich porównywać. Oscara nie otrzyma żaden z nich, gdyż statuetki zgarną filmy uznane przez krytyków i publiczność za "ambitniejsze".
no Gesser Ty chyba nie masz jaj! ja bym na Twoim miejscu obejrzala lepiej Piłe III bo to Ci sie napewno spodoba. to jest swietny film mi sie podobal strasznie.
2 razy w tym watku wspomnialem wyraz 'jaja' wiec sory gregory. przyznaj po prostu ze przy rambo wymiekasz, co?
zreszta sam jestes sama pipka jak i ten caly robert de niro. ostatnio znowu w jakiejs beznadziejnej komedii romantycznej gral ...
ale mi poszło w pięty gesser,zmien źródło informacji stary muahahahaha wymysl coś zamiast odbijac piłeczke tym co ja napisałem o tobie pizdo
aaa, czyli teraz nie jestes juz prawdziwym de niro? no ja sie nie dziwie ze rambo nie lubisz. przeczez masz ogromny problem jakim jest rozdwojenie jazni;p
nie no znowu sie nie pozbieram ty to potrafisz mi dowalić gesser hahaha xD
P.S no co z tymi komediami romantycznymi??Wymienisz czy spękałes?
milczenie jest oznaka zgody. wiedzialem^^
a sywester nigdy nie gral pedala, sry pomylil Ci sie z robertem de niro.
nie mam idoli, a ten z avatara to pierwszy lepszy obrazek jaki mialem pod reka. notabene lady kadr;)
Naliczyłem 3 filmy w ulubionych Gessera z moim udziałem i na dodatek żaden z nich nie jest komedią romantyczną:)
ok, przyznaje sie, masz racje. pomylil mi sie de niro z kims innym. przeciez robert to ten gej. nie ma opcji zeby mogl grac w komediach romantycznych.
mam te filmy bo nie wiedzialem ze gra w nich de niro, zaraz je musze stamtad wywalic!
stary mówie Ci dla twojego dobra przestan czytac pudelka:) i tutaj mam do Ciebie małą sugestie http://13k.pl/-/sugestia.php
pudelka? a co to jest?
poza tym widze ze swietnie idzie Ci konwersacja z samym soba. schiza sie poglebia, co?;p
jestes chory, dlatego przyznam Ci racje, zeby nie robic Ci dodatkowej przykrosci. przykro mi z Twojego powodu :)