czy ktos sie ze mna zgodzi ze john rambo bedzie najlepszym filmem roku 2008? bez watpienia przyznalbym mu oscara!
nie znam takiej stronki, ale skoro ja polecasz to nigdy tam nie zajrze. nie interesuja mnie zdjecia golych chlopcow, ktore tam ogladasz.
hahah jak sie wypiera skubany:D skoro polecasz mi stronki z gołymi chłopcami to napewno nie skorzystam:)
wow, ciezki przypadek. sam mi ja polecales pare postow temu. nie dosc ze chory psychicznie to jeszcze pizda;p
przy takim iq jak twoje ciezko cokolwiek zrozumiec. byc tepa pizda gejem ze schizofrenia. wspolczuje twoim dwom ojcom, serio.
ja nie mam ani jednego ojca i w tym momencie przegiąłes kurwo!! o rodzicach sie nie wypowiadaj śmieciu,własnie pokazałeś jakim zerem jestes!
tak kurwo pisałem,ze nie zdenerwujesz mnien obrazając De Nuiro ale rodziców tak zwłaszcza jesli sie ich nie ma psi odbycie!!!!
"mam te filmy bo nie wiedział,ze gra w nich De Niro" hahahaha stary to jak ty tak oglądasz filmy to pewnie oglądając Johna Rambo umknęło Ci uwadze to,ze ten film to gniot:)
widocznie zagral tam marnie albo wogole mozna bylo nie zauwazyc.
rambo to swietny film, ale nie dla pizd ze schizofrenia ktorzy sobie wala na batmana;p
nic takiego nie pisałem stary,to ty masz schizofrenię w takim razie
P.S Ciebie spłodził Dzon Rambo czy co,ze tak go bronisz?
nie, nie. john rambo to postac fikcyjna z filmu! ale ja wiem ze Twoje alter ego to robert de niro. chyba, ze wlasnie z nim teraz pisze?:P
za to ciebie chyba walili jak w tv lecial rambo, dlatego masz do niego taki problem. chociaz zauwazylem w ulubionych twoich pierwsza czesc przygod johna. moze jednak troche ci sie podobalo?;p
jesli chodzi o punktacie to juz jest ze 30 do 0 dla mnie człowieczku xD za obraze rodziców,za to ze nie odpowiadasz na pytania,teraz tez nie odpowiedziałes na pytanie,ale ty ciemny jestes xD
uspokoiles sie juz? leki pomogly? mysle ze te napady wscieklosci da sie przezwyciezyc. jest 2-0 i nie wiem czy ma sens dalsza walka bo nie stanowisz konkurencji ;) nikogo nie obrazilem [w przeciwienstwie do Twoich prob], odpowiadam na pytania, kiedy Ty ciagle zmieniasz temat i unikasz odpowiedzi, a na koncu zarzucasz mi ze jestem ciemny a sam pisales ze masz 25 iq. nudne to:)
Dobra muszę leciec fanie Roberta De Niro(3 filmy w ulubionych mówią same za siebie) życzę miłego obrazania rodziców:)
ehh jak moge ich obrazac skoro sam napisales ze ich nie masz? pewnie znowu pisze z robertem de niro we wlasnej osobie;p
nie lubisz rambo, bo jestes gejem, masz 25 iq, walisz na batmana. tak bym podsumowal nasza bezcelowa 'konwersacje'...
bo rambo to shitowy film. tzn nie wiem bo nie widzialam ale tak mi sie wydaje bo on jest o zabijaniu a jak jest o zabijaniu i jest bardzo brutalny to wlasciwie po co go ogladac. ja wam polecam np "Lsnienie" jako swietny film akcji.
pozdrawiam, bo interesuje sie kinem dlatego to co polecam to napewno wam sie spodoba.
Gesser jestes załosny,ze jezdzisz po mnie,ja nie przypierdalam sie do Sly'a,lubię go a ty chcesz sie odgryźć bo nie umiesz inaczej mi dowalić;]
Batman Begins zjada Johna Rambo na śniadanie,nie mówiąc już o Mrocznym Rycerzu....dalej walisz na Jack'a?? xD
batman to moze zjada, ale swoje odchody. kaprofag po prostu. prosze zachowaj swoje gejowskie teksty dla siebie, nie interesuje nas Twoja orientacja;p