John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77272
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

czy ktos sie ze mna zgodzi ze john rambo bedzie najlepszym filmem roku 2008? bez watpienia przyznalbym mu oscara!

Robert_De_Niro

nie znam takiej stronki, ale skoro ja polecasz to nigdy tam nie zajrze. nie interesuja mnie zdjecia golych chlopcow, ktore tam ogladasz.

fgsdfg

hahah jak sie wypiera skubany:D skoro polecasz mi stronki z gołymi chłopcami to napewno nie skorzystam:)

Robert_De_Niro

wow, ciezki przypadek. sam mi ja polecales pare postow temu. nie dosc ze chory psychicznie to jeszcze pizda;p

fgsdfg

Cięzki przypadek to jest jak się ma IQ 25 ale ty pewnie nie zdajesz sobie z tego nawet sprawy:)

Robert_De_Niro

no teraz juz wiem, przykro mi ze taki tepy jestes. nie bede Ci juz dokuczal;)

fgsdfg

dobrze,ze nie zrozumiałeś,ze chodzi o Ciebie,nie chciałem Ci sprawić przykrości:)

Robert_De_Niro

przy takim iq jak twoje ciezko cokolwiek zrozumiec. byc tepa pizda gejem ze schizofrenia. wspolczuje twoim dwom ojcom, serio.

fgsdfg

ja nie mam ani jednego ojca i w tym momencie przegiąłes kurwo!! o rodzicach sie nie wypowiadaj śmieciu,własnie pokazałeś jakim zerem jestes!

Robert_De_Niro

cytat "nie zdenerwujesz ... nie uda Ci sie to:)" 1-0 chlopcze;p

fgsdfg

p.s. jestes bardzo niekulturalny i uzywasz brzydkich slow!

fgsdfg

tak kurwo pisałem,ze nie zdenerwujesz mnien obrazając De Nuiro ale rodziców tak zwłaszcza jesli sie ich nie ma psi odbycie!!!!

Robert_De_Niro

nie no spoko, ojcow masz. nawet 2 ;) [za krotki]

fgsdfg

"mam te filmy bo nie wiedział,ze gra w nich De Niro" hahahaha stary to jak ty tak oglądasz filmy to pewnie oglądając Johna Rambo umknęło Ci uwadze to,ze ten film to gniot:)

Robert_De_Niro

widocznie zagral tam marnie albo wogole mozna bylo nie zauwazyc.

rambo to swietny film, ale nie dla pizd ze schizofrenia ktorzy sobie wala na batmana;p

fgsdfg

co to znaczy"walą se na batmana"??:)

Robert_De_Niro

no skoro o tym piszesz to moze sam wyjasnij;)

fgsdfg

nic takiego nie pisałem stary,to ty masz schizofrenię w takim razie
P.S Ciebie spłodził Dzon Rambo czy co,ze tak go bronisz?

Robert_De_Niro

nie, nie. john rambo to postac fikcyjna z filmu! ale ja wiem ze Twoje alter ego to robert de niro. chyba, ze wlasnie z nim teraz pisze?:P

fgsdfg

coś widze,że słabniesz w ripostach gesser:)

Robert_De_Niro

a Ty dalej walisz na batmana, juz sie przyznales :)

fgsdfg

a ty dalej walisz na Johna!!!hahaha xD

Robert_De_Niro

za to ciebie chyba walili jak w tv lecial rambo, dlatego masz do niego taki problem. chociaz zauwazylem w ulubionych twoich pierwsza czesc przygod johna. moze jednak troche ci sie podobalo?;p

fgsdfg

ju8z wczesniej wspominałem,ze Rambo Pierwsza Krew jest zajebisty,a reszta to syf kurwo..........

Robert_De_Niro

mame wolasz? aaa zapomnialem. nie masz mamy;)

fgsdfg

Jeśli wg Ciebie zagrał marnie to żal mi Ciebie gesserku biedny ty:)

Robert_De_Niro

nie spoufalaj sie ze mna geju;p [za krotki za krotki]

fgsdfg

teraz przeszedłeś samego siebie,nie wiem co odpisać na tak durny i nic nie znaczący post!:)

Robert_De_Niro

zalezy czy piszesz jako robert de niro czy moze w tej chwili nim jestes i masz druga osobowsc?;p

fgsdfg

a jakie to ma znaczenie?

P.S załoze sie ze nie odpowiesz an to pytanie

Robert_De_Niro

odpisze, wiec 2-0. zaraz bezdie hat-trick;d

znaczenie ma fundamentalne;p

fgsdfg

jesli chodzi o punktacie to juz jest ze 30 do 0 dla mnie człowieczku xD za obraze rodziców,za to ze nie odpowiadasz na pytania,teraz tez nie odpowiedziałes na pytanie,ale ty ciemny jestes xD

Robert_De_Niro

uspokoiles sie juz? leki pomogly? mysle ze te napady wscieklosci da sie przezwyciezyc. jest 2-0 i nie wiem czy ma sens dalsza walka bo nie stanowisz konkurencji ;) nikogo nie obrazilem [w przeciwienstwie do Twoich prob], odpowiadam na pytania, kiedy Ty ciagle zmieniasz temat i unikasz odpowiedzi, a na koncu zarzucasz mi ze jestem ciemny a sam pisales ze masz 25 iq. nudne to:)

fgsdfg

Dobra muszę leciec fanie Roberta De Niro(3 filmy w ulubionych mówią same za siebie) życzę miłego obrazania rodziców:)

Robert_De_Niro

ehh jak moge ich obrazac skoro sam napisales ze ich nie masz? pewnie znowu pisze z robertem de niro we wlasnej osobie;p
nie lubisz rambo, bo jestes gejem, masz 25 iq, walisz na batmana. tak bym podsumowal nasza bezcelowa 'konwersacje'...

fgsdfg

a zeby tak twoich starych wyjebał stado murzynów.........

Robert_De_Niro

no i jeszcze rodzicow obrazasz. wredny z Ciebie typ;p

fgsdfg

jak ich obraziłem "mózgu"??

fgsdfg

Miałem na myśli,ze jezdzisz po Robercie De Niro ciołku..a to jest załosne,ja nie jade po Sly'u

John_Rambo

bo rambo to shitowy film. tzn nie wiem bo nie widzialam ale tak mi sie wydaje bo on jest o zabijaniu a jak jest o zabijaniu i jest bardzo brutalny to wlasciwie po co go ogladac. ja wam polecam np "Lsnienie" jako swietny film akcji.
pozdrawiam, bo interesuje sie kinem dlatego to co polecam to napewno wam sie spodoba.

iguana_6

Iguana ... sory ale nie masz penisa i do tego nie widzialas filmu ;p

fgsdfg

Iguana no i masz mózg to już kompletnie Cię dyskwalifikuje,przykro mi ja mam ten sam "problem";)

fgsdfg

Gesser jestes załosny,ze jezdzisz po mnie,ja nie przypierdalam sie do Sly'a,lubię go a ty chcesz sie odgryźć bo nie umiesz inaczej mi dowalić;]

użytkownik usunięty
Robert_De_Niro

Żałośni to jesteście obydwaj, jeden troll i jeden karmiciel trolli.

dalej sie spinasz o tego batmana? [za krotki]

fgsdfg

Batman Begins zjada Johna Rambo na śniadanie,nie mówiąc już o Mrocznym Rycerzu....dalej walisz na Jack'a?? xD

Robert_De_Niro

batman to moze zjada, ale swoje odchody. kaprofag po prostu. prosze zachowaj swoje gejowskie teksty dla siebie, nie interesuje nas Twoja orientacja;p

ależ oczywiście,dziękujemy,że nam to uświadomiłeś,buziolki dla Ciebie jestes koffany:*:*:*

Robert_De_Niro

co za gej ... ale wreszcie sie ujawniles;p

fgsdfg

masz coś do gejów??;]

Robert_De_Niro

gesser jeST ze mną w związku,ale sie na mnie obraził i teraz udaje chetero xD