John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77270
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

bedzie biegal z nozem i zabije cala armie sam bez obrazy dla fanow
POZDRO

hitmanV

Ja tam właśnie na to liczę, inaczej to nie byłby Rambo no nie?

wodzu102

Rambo 2 mial to do siebie ze byl bardzo przemyslany. Czesci trzeciej zabraklo natomiast wszystkiego. Ja raczej nie licze na nic wielkiego, ale poczekamy zobaczymy.

Motorcycle_Boy

Czemu kolejna porażka?? Rambo jak się rozpędzi, to rozwali nie tylko Irak, ale wszystkie kraje islamskie :D:D

hitmanV

Już się cieszę na ten ubaw. Jeśli Sly dołoży trochę patriotyzmu i znanej amerykańskiej operatywności, to może być lepsze od "Rambo III" które jest chyba najlepszą niezamierzoną komedią, jaką udało się Amerykanom nakręcić. Powiedzmy sobie szczerze: Lubimy gdy pewni ludzie się ośmieszają:)

ocenił(a) film na 8
hitmanV

Jaja sobie robisz?? Toć jemu to ręce wystarczą, poco od razu z nożem ma biegać?? Jeszcze krzywdę sobie zrobi xD

hitmanV

20 lat minie, i zrobią "Rambo V". Stallone będzie biegał z balkonikiem.

bakcyl_2

:)))
A czy ktoś z was wie może przed czymże to, ach przed czymś, będzie Rambo bronił Amerykanów? Moim ulubionym zbawicielem świata, jak powszechnie wiadomo jest Bauer, Jack Bauer. I powiem szczerze, że ciężko znoszę konkurencję. Zreszta Bauer jest nie do pobicia, bo na zbawienie świata facet potrzebuje tylko 24 godzin, więc w zasadzie konkurencja wysiada w przedbiegach. Rambo ze swoim nożem do otwierania konserw nie zdążyłby nawet dać się dobrze potorturować, a już byłoby po sprawie:). Jestem tylko ciekawa gdzie teraz uderzy nasz Rambo. Bo jeśli to ma coś wspólnego z ruskimi separatystami, to Jack już tam był i zrobił porządek:)

Rambo V i wersja z balkonikiem to świetny pomysł.