PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32361}
6,6 89 tys. ocen
6,6 10 1 89314
5,2 30 krytyków
Johnny English
powrót do forum filmu Johnny English

Porażka

użytkownik usunięty

Zapowiadał się całkiem całkiem, ale z czasem te idiotyczne sceny stały się nudne, może jakby podzielili film na kilka cześci po kilkanaście minut jak w przypadku jasia fasoli to może byłoby z czego się pośmiać

Popieram przedmówce. Przed obejrzeniem nastawiłem się na dobrą komedię, ale niestety zawiodłem się na tym filmie, który jakby próbuje wymusić śmiech na odbiorcy.
Jak dla mnie 4/10.

ocenił(a) film na 4
deka87

niestety zgadzam sie z wami,5/10, spodziewałem sie czegoś wiecej. Humor wymuszony, mało oryginalny, oklepany. Jednym słowem nuda

ocenił(a) film na 9
valthemar

a mnie sie podobało;D na bank nie był to film na ocenę 10/10 ale z 7/10 mimo wszystko z czystym sumieniem mozna dac!

ocenił(a) film na 4
deka87

deka87 - gratuluję dobrego obeznania... Też daję 4/10 bo było - niestety - tylko parę momentów gdzie można było się pośmiać, ale żadna scena nie była taka, jakby to ująć, superśmieszna... Jaś jak jaś przyzwoicie... Natalie Imbruglia bardzo naturalnie zagrała - i chwała jej za to... Podsumowując: w sam raz na 1 raz...

o stary, widze że mamy tu trójkę "wspaniałych" koneserów filmowych.odwal się od dobrej komedii i obejrzyj sobie jakieś denne i żenujące filmy(np."striptiz")

poprawka;czwórkę "wspaniałych" koneserów

ocenił(a) film na 4
wojciechszewczyk

taka dobra była ta komedia, że z 5-minutowym wyprzedzeniem potrafiłem przewidzieć co sie wydarzy. Chyba niezbyt wiele wiesz o dobrym humorze

użytkownik usunięty
valthemar

poprostu jednych moze bardzo smieszyc jak ktos sie przewroci, a innych moga smieszyc sytuacje ktorych ci pierwsci nierozumieja i to jest ta roznica miedzy glupimi komediami dla idiotow a komedią w pełnym tego słowa znaczeniu

ocenił(a) film na 10
valthemar

WOW to może zajmiesz się jansowidzeniem skoro masz takie paranornalne umiejętności.

Film jest świetny i to jest fakt

ocenił(a) film na 3

Początek tego filmu był OK, ale w miarę rozwoju akcji robił się coraz gorszy. Ogólnie nie podobał mi się(Jaś Fasola o wiele lepszy).

ja osobiście popieram pana : wojciechszewczyk , a pozatym tu chodzi o śmianie się a nie przewidywanie co będzie dalej!

ocenił(a) film na 7
m_k_preis

Ja też się trochę na tym filmie zawiodłam, spodziewałam się czegoś więcej. Owszem, było parę fajnych momentów, akurat takich, żeby dać 5 ;]

ocenił(a) film na 7
Doris_8

Mnie się podobało, może nie była to super komedia, bo widziałam lepsze, ale ogólnie fajny. 7/10. Pozdrawiam