Jonas Brothers - Koncert

Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
2009
4,8 972  oceny
4,8 10 1 972
Jonas Brothers - Koncert
powrót do forum filmu Jonas Brothers - Koncert

Nie rozumiem za co można ich lubić... Zwykła komercja!

ocenił(a) film na 1
mii

Tjaa...to są "dzieci MTV". Gdyby MTV z nich nie zrobiło gwiazd to by ich wszyscy wyśmiewali (a nie wyśmiewają?), oni mówia o swojej muzyce "ROCK" ...o.O ja pier!%@^&$^3 to jest przecież to ejst bardziej komercyjne od Feela!!!

ocenił(a) film na 1
Tuiq

PS. Jeszcze niech zrobią 99 sequeli Camp Rocka do 2012, a będę miał pewność, że czeka nas niechybna śmierć.

ocenił(a) film na 1
mii

Zgadzam się. Zniknął jak Tokio Hotel <buahaha>. I za rok następna gwiazdka będzie świecić na ekranach MTV. Pozdro

mii

Zgadzam się z wami w 100 %. To co oni tworzą to nie jest muzyka. Również nie rozumiem, za co można ich lubić. najpierw camp rock, teraz to... boję się co będzie za pół roku.

yellonreal

Oj racja, z początku coś w nich było fajnego, ale to chyba jakieś nieporozumienie, bo teraz przypominają mi Tokio Hotel.

Hm, mam nadzieję, że skończą jak Britney w South Parku.

mii

TH i JB?To jakieś nieporozumienie.A tak wogóle to TH jeszcze nie znikło.[oczywiście ich nie lubie].Ja tam ich lubię[JB].W końcu nikt mi nie zabroni ich lubieć.I tak przynajmnie za kilka lat mi się znudzą.W końcu przez całe życie nie będe ich wielbić.Pozdrawiam fanów i anty-fanów JB.

ocenił(a) film na 1
magda13girl

Dla mnie TH znikło :) <za_krótki> <za_krótki>

twilight0

TH znikło ciekawe w takim razie dlaczego niedawno wystawili im figury woskowe ich podobizny znajdują się na różnych zeszytach prześcieradłach itp.??

mii

Masz rację. <za krótki, za krótki> <za krótki>

rokka_onet_pl

a ja lubie Jonas Brothers. nie za ich "ladne buzie", ale za muzyke, a dokladniej za ich teksty. wsluchiwaliscie sie kiedys w slowa ich piosenek?

ocenił(a) film na 5
bella91

A ja lubię za ładne buzie, bo piosenki to takie średniawe mają ;] Nicka bym schrupała najchętniej ;]

Cassiopeia

Taa na pewno bardzo ambitne są tekstu "od nastolatków dla nastolatek". Posłuchaj muzy z lat '70, '80 to dopiero zrozumiesz czym jest muzyka. Ale uważaj, bo współcześnie możesz utonąć w ich głębi. Dla porównania głębia znaczenia tekstów a'la Jonas Brothers to brodzik dla niemowlaka.

freepick

nie lubie muzyki z lat 70 i 80, wole koniec lat 50 i lata 60 ;] i nie mow mi, ze nie wiem co to prawdziwa muzyka, bo wyobraz sobie, ze sie na tym znam ;] a niektore teksty JB sa dobre ;]

mii

podpisuję się pod twoimi słowami; masz rację

mii

ludzie, spokojnie... nie rozumiem o co tyle hałasu? Przeciez nikt nie każe wam ich lubić czy iść na film... jeśli wam to nie pasuje, to się tym nie interesujcie, a co byście się nie naprodukowali na ich temat, jacy to są be i niefajni, to nie zmieni to faktu że chłopaki mają tysiące fanów którzy chcętnie zobaczą to co stworzyli... ja osobioście ich lubię, nie wiem co do nich macie...

sirangel_2

W końcu ktoś kto dobrze gada ;))
Zgadzam się całkowicie jak wam się nie podoba to po co się tym interesujecie?? Nie zmienicie gustu milionom ludzi.Co do mnie to ja ich uwielbiam i nie jestem żadną małolatą!

sirangel_2

noo to jedna z najmądrzejszych wypowiedzi. nie lubicie to nie gadajcie o nich. zabronicie fanom ich lubieć? oni są super. nie są gwiadkami typu 'miley cyrus gwiazda jednego serialu' nikt wam nie kazde ich lubic wiec po o to piszecie wogóle ?! ja ich bardzo lubie. wasze 'zarzuty' sa beznadziejne ...

ocenił(a) film na 1
mii

komercja?? i to jaka !!
Zygac mi sie chce jak slysze "jonas..." "miley" "zac" "vanessa" i inne zwierza Disney'a ! wrr nie nawidze takiej promocji beztalencia ;/

ocenił(a) film na 10
Enemie

O gash...Pierwszą płytę wydali w COLUMBIA RECORDS ...a NIE HOLLYWOOD RECORDS....Po prostu Disney ich chciał bo zobaczył że mają talent...On do nich przyszedł a nie oni do tej wytwórni całej...
Z resztą, po co wam tłumaczyć..Oni przynajmniej nie śpiewają z playbacku...i piszą sami teksty
A tak poza tym...Posłuchajcie na żywo na przykład Katy Perry i porównajcie do śpiewania na żywo Jonasów...

KISSfromME

Ja naprawdę do nich nic nie mam. Niech sobie śpiewają. Ale gadanie, że są lepsi od, np. The Beatles to delikatnie mówiąc lekka przesada. Przyrównywanie do Legendy...

rokka_onet_pl

podnioslo mi sie w tym momencie cisnienie :/ lubie JB, maja fajne kawali, czesto ich slucham, ale rzeczywiscie, porownywanie ich do Beatlesow to przegiecie! mimo mojej sympatii do nich musze stwierdzic, ze nigdy nie uda im sie dorownac chlopakom z Liverpoolu! ani JB, ani nikomu innemu...

Enemie

nazywanie kogoś beztalenciem jest głupie.Zaśpiewasz lepiej czy zagrasz lepiej od niech?Nawiążesz więź i poruszysz tysiące ludzi?Wątpię szczerze w to.Nazywasz JB beztalenciami tylko dlatego,że oni odnieśli sukces w życiu i robią to,co na prawdę kochają(?)To moim zdaniem jest beznadziejne i pogardliwe.Wiele ludzi mówi o kimś sławnym,że jest taki i owaki i jaki to ten ktoś jest zły,lecz robi to tylko z powodu zazdrości.Ja już nie słucham tak JB,jak kiedyś.Teraz tylko czasem się zdarzy mi,nie mam nic do nich,lubię ich muzykę.Teksty mają bardzo ładne i ciekawe,ale to nie jest np.Lady Pank,Linkin Park,czy Kobranocka.To się wie,oczywiście.Oni mają inny rodzaj muzyki,inaczej piszą,ponieważ to inne czasy.Zespoły się różnią i ta różnorodność jest piękna.NIE CHCIAłAM NIKOGO OBRAZIĆ,JEDYNIE SPROSTOWAĆ I PRZYWOŁAĆ DO RZECZYWISTOŚCI.POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH.

kingulka13

Masz rację, lepiej od nich nie zaśpiewam, może nawet nie tak jak oni. Właśnie dlatego nie robię tego publicznie i nie rabię z tego kasy. Ale tu nawet nie chodzi o to jak spiewaja, po z pewnością mają ładne głosy, tylko o to o czym śpiewają, i jak się zachowują. Oczywiście, zdobyli sukces, zarobili dużo kasy, chwała im za to, ale mogliby jednak już opuścić scenę...

yellonreal

Czy śpiewanie o muzyce to coś złego?Np."Play my music"
Czy śpiewanie o miłości to coś złego?Np.I gotta find you"
Czy śpiewanie o marzeniach,muzyce i odwadze to coś złego?Np."We rock"
Czy śpiewanie o swoich uczuciach jest czymś złym?...
Czy śpiewanie o swoich braciach jest czymś złym?...
Czy śpiewanie o przyjaźni jest czymś złym?...
Właśnie nie.Oni piszą te teksty na swoich przeżyciach również.Ja nie widzę w tym nic złego,a wręcz przeciwnie.Mają dobre piosenki i przyjemne teksty.Pisanie o miłości...przecież jakby nie spojrzeć większość tekstów piosenek nowoczesnych czy staromodnych zespołów skupia się na temacie miłości szczęśliwej czy też nie,ale na miłości.Oni też mają o tym piosenki,jak każdy zespół.Tylko,że śpiewają to z pasją,bo lubią,a nie tak jak wielu,bo chcą zarabiać na tym.Oni nie śpiewają z playbacku i to bardzo pocieszna,licząca się rzecz.:D
Pozdrawiam i bez urazy:)

kingulka13

Heh żenujące... Apocalyptica jest bardziej oryginalna od tych lalusiów.

ocenił(a) film na 10
yellonreal

Na pewno masz ulubiony zespół lub ogólnie lubisz słuchac muzyki. Ale jednak wrócę do pierwszego. Masz ulubiony zespół. Słuchasz ich muzykę. Czy jeśli by teraz, dzis zakończyli "karierę" to byś sie cieszyła ? Zapewne nie. Wiec proszę Cię, nie pisz żeby Bracia Jonas zeszli do sceny, bo miliny fanów by po prostu...Było smutne, rozczarowane ? Nie wiem jaka byłaby reakcja. I nie piszcie ze to komercja. Bo oni sami piszą słowa, muzykę. Komercja to Madonna, Pussycat Dolls...Albo jak ciągle reklamują te denne zespoliki z Szwecji..Zwłaszcza na vivie... Nie moja sprawa ze słyszeliscie tylko single które są dosć...gorsze od piosenek mniej znanych ale cóż..Posłuchajcie płyty Lines, Vines And Trying Times.

KISSfromME

Kiedyś Disney miał klasę, wielu z nas marzyło, by zobaczyć którąś z jego bajek, ale to co się teraz wyprawia...

http://demotywatory.pl/52388/Walter-Disney

http://demotywatory.pl/42367/Bajki-Disneya

użytkownik usunięty
kuba270

Oni piszą te teksty na swoich przeżyciach... jasne
Żal
Ciekawe dlaczego przeciętny człowiek nie ma takich przeżyć jak oni..a no tak już wiem... bo przeciętny człowiek nie pracuje dla disneya no i disney ów człowiekowi nie narzuca sposobu życia... te ich problemy są tylko na potrzeby rozgłosu...

mii

Nie słucham ich oraz nie Lubie ich, ale po prostu MUSZE skomentować wypowiedzi parę hawt 13's xP

'jeśli wam to nie pasuje, to się tym nie interesujcie, a co byście się nie naprodukowali na ich temat, jacy to są be i niefajni etc etc...'

nikt nie lubi terorrystów a dużo o nich w TV, poza tym to wolny kraj i kazdy ma prawo do swojego zdania. Nie lubię ich i już. Wiec po co TY jako fanka wypowiadasz się o moim opinii.? To tej dopiero bezsensowne zachowanie.

'zabronicie fanom ich lubieć?'

Och, ależ nigdy bym się nie ośmielił zabronić Ci ich lubiec, a nawet i lubić.! ;)

'Oni przynajmniej nie śpiewają z playbacku...i piszą sami teksty '

'britnej' tez tak mówiła :) naprawdę wierzycie w to ze sami piszą teksty i nie śpiewają z playback'u.? ciekawe ile z was było na ich koncercie ze jesteście tego tacy pewni xP

'Zaśpiewasz lepiej czy zagrasz lepiej od niech?'

tu napiszę swoja ulubiona kwestie :) Czy krytyk filmowy musi umieć kręcić filmy aby je oceniać.? ;)

'Komercja to Madonna'

pominę ta wypowiedz...

czekam na zmieszanie mnie z błotem przez hawt 13's ^^ cya ^^

Daroo_3

Hahaha, dobre! XD Daroo_3, masz u mnie browar.XD

kuba270

thx xD desperadosa jak mozesz xD albo zubra xD

Daroo_3

Tu nie chodzi o to,by kogokolwiek zmieszać z błotem,jak to określiłeś.To zwykłe i moim zdaniem bezużyteczne forum,na którym to ludzi mogą się ze sobą ujmę to 'żreć' o to,jacy to sławni ludzie(czyt.Jonas Brothers)są źli/dobrzy i takie tam badziewia.
Jejku ja się zastanawiam,po co się tu produkuję i wypowiadam.
Każdy ma inny gust,nikt na siłę nikogo nie zmusza,więc o,co tyle hałasu-zbędnego zresztą.Oni może i zakończą swoją karierę,a nawet na pewno kiedyś.Każdy artysta tak ma.To wszystko jest normalne i logiczne.
Teraz jeszcze jedno,co chciałam powiedzieć.Postawcie się na ich miejscu(nastolatki i do tego sławne,nie biedne,robiące to,co kochają i ładne) czy wy myślicie,że bylibyście jacyś inni(?),może lepsi,naturalniejsi,czy jeszcze coś.Już mogę zaczynać się śmiać.Prawda jest taka,że uwierzcie nie bylibyście.
Ludzie,oni są sławni i śpiewają,chcą to robić to niech se po grób wieczysty i robią.Udało im się osiągnęli sukces i dobra,niech się cieszą póki mogą.Wszystko się zaczyna i kończy prosta schematyka egzystencji.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i nie miałam zamiaru nikogo znieważać.

kingulka13

'Postawcie się na ich miejscu(nastolatki i do tego sławne,nie biedne,robiące to,co kochają i ładne) czy wy myślicie,że bylibyście jacyś inni(?),może lepsi,naturalniejsi,czy jeszcze coś.Już mogę zaczynać się śmiać.Prawda jest taka,że uwierzcie nie bylibyście.'

powiem jedno. michael jackson.