PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678023}
4,3 1,0 tys. ocen
4,3 10 1 1032
4,7 3 krytyków
Jug Face
powrót do forum filmu Jug Face

...

ocenił(a) film na 7

Lubię takie filmy, podobał mi się, nie rozumiem skąd taka niska ocena, naprawdę jest on warty
obejrzenia. Porusza ciekawe tematy, losy osób należących do sekty. W ogóle nie wyobrażam sobie
jak Ada mogła tam żyć. Jak ktokolwiek może tak żyć. W środku lasu, daleko od cywilizacji,
nieustannie kontrolowana. Jak oglądam takie filmy to nie przeraża mnie w nich fabuła, a raczej kult
czegoś takiego jak np. "dziura"

ocenił(a) film na 4
raschel97

film spoko ale jako thriller , bo horror to nie jest ;/

ocenił(a) film na 1
raschel97

Kult kultem, można siedzieć w lesie i modlić się do dziury...gorzej kiedy dziura odpowiada :/

raschel97

To jest arcydzieło ? No ok, jak tam chcesz ale mordująca dziura (dziura WTFWRASFAWR WTF WTF? _) to chyba żart z widzów. Rozumiem morderczą opone, ale dziura? Dobrze też wiem co ten film miał przekazać i czym piszesz tyle, że to całkowicie się nie udało. Film jest zrealizowany słabo, fabuła jest straszna. Nie wiem. Plus jak dla mnie aktorstwo bo pomimo tego, że wszyscy zagrali amatorsko to jednak się ruszali i czasem coś mówili (same brednie ale zawsze coś). Dałbym 10/10 gdyby na końcu dziura wstała i zaczęła klaskać.

ocenił(a) film na 2
raschel97

Ostro rzucasz tymi 10/10 na prawo i lewo.

ocenił(a) film na 7
Berith7777

Nie jestem bezkrytyczna, większość filmów czy serialów po prostu mi się podoba. Nie oglądam tego co mnie nie interesuje. Nie rozumiem twojego zarzutu, to przecież moja opinia, każdy ma własną.

ocenił(a) film na 2
raschel97

Najwidoczniej kierujesz się tylko emocjami,ok.

Berith7777

A można się kierować czymś innym niż emocjami oceniając film?