PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=272177}

Juno

2007
6,7 204 tys. ocen
6,7 10 1 204389
7,3 69 krytyków
Juno
powrót do forum filmu Juno

Poczytajcie ten artykół :

http://www.tvn24.pl/12691,1554468,wiadomosc.html

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Nastolatki-umowily-sie-ze-zajda-w-ciaze,w id,10078352,wiadomosc.html?ticaid=161c2

Puste małolaty dały dupy pierwszemu lepszemu-nic nowego zdziwiło mnie jednak że było ich aż 17 z jednej szkoły widać że szkoła też nie za ciekawa jeśli wszyscy w niej myślą tylko o jednym.
Za naukę się powinny wziąśc a nie dzieci im w głowie.

ocenił(a) film na 7
KinowyManiak

No to było akurat głupie, ale nie sądzę, żeby to było przez ten film. Zresztą jak ktoś ma rozum to robi to co stosowne.

KinowyManiak

hahaha no napewno, obejrzały film i stwierdziły,że chcą mieć dziecko.. gratuluje dokonałej dedukcji... hahhaha..

tak jak pisałam w poprzednim poście młodzież ma jednak ostro posrane we łbach ;] nic jeszcze nie wiedzą o życiu a pakują się w ciąże....

To raczej nie wina filmu :) Ale ich pomysł totalnie głupi :/ Aż żal takie coś czytać...

nie powiedzialbym,ze tvn to wiarygodne zrodlo informacji, wiec po prostu w to nie wierze.

Ale nawet gdyby tak bylo, to chyba po to zyjemy...zeby dac zycie nowemu czlowiekowi, dziewczyny maja prawie 18 lat.Jak na dzisiejsze czasy to troche wczesnie ale to nie Polska, i rzad zajmie sie matkami i ich dziecmi.Szkoda tylko, ze prawdopodobnie nie beda te dzieci miec ojcow na codzien...ale sam fakt zajscia w ciaze to nic strasznego. Co moze byc wazniejszego w zyciu niz wychowanie nowego czlonka spoleczenstwa? Pieniadze? kariera? Smieszne!!!

ocenił(a) film na 7
legatory88

Może ciąża nie jest straszna, ale fakt, że wszystkie się zmówiły i zaszły w ciąże przeraża ;>

legatory88

Prawie 18?? Przeciez najstarsza z nich miala 16 wiec sie zastanow. Wg mnie ta cala sytuacja wynika nie z ogladniecia glupiego filmu tylko z wychowania, ktore jak widac w stanach nie poprawia sie. Pieniadze czy kariera moze i dla ciebie jest to smieszne, ale wez pod uwage ze za cos trzeba to dziecko wychowac, dac mu jesc, ubrac itp. Pieniadze przydaja sie i to bardzow zyciu, nie powinien to byc oczywiscie priorytet ale jedna z wazniejszych kwestii.

Artykuły przeczytałem, a Tobie radzę zasięgnąć słownika ortograficznego...