PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654721}

Jupiter: Intronizacja

Jupiter Ascending
2015
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 72497
4,0 22 krytyków
Jupiter: Intronizacja
powrót do forum filmu Jupiter: Intronizacja
ocenił(a) film na 8
bytrek

Trylogia "Matrix" i "Atlas Chmur". "Jupiter: Intronizacja" też jest nawet dobry, przynajmniej dla mnie.

ocenił(a) film na 8
Spajs

A "V jak Vendetta" wg. mnie jest nijaki i nudny.

bytrek

Eeeee a bo ja wiem właściwie to nic... Ale kojarzysz taki film pt."Matrix" który jest jednym z najlepszych filmów Sci-Fi, Oscar za efekty i takie tam ;)

Kruchy_serious

gimby nie znajo ;)

maximus_

Do gimnazjum nigdy nie chodziłem, a Matrix leci co tydzień na TCNie, jest przejedzony, wychodzi każdemu uszami. A jak naprawdę to co Oni maja z efektami do tego filmu wspólnego?

bytrek

poszukaj se w sieci co mają wspólnego, teraz mamy ludzi którzy tylko siedzą i czekają na gotowe ...

maximus_

Też mam ludzi, którzy wylądowują swoją złość w sieci

bytrek

może złość uzasadniona brakiem inwencji, jak coś cie ciekawi to poszukaj, ludzie nam durnieją niestety

bytrek

Właśnie przeczytałem Neuromancera W. Gibsona i jednoznacznie mogę napisać, że jedyny, udany film braci Wachowskich czyli Matrix to po prostu sprawny mix cudzych pomysłów. Widać po następnych filmach takich jak ten Boże się pożal Jupiter, że nic więcej po tych Panach nie należy oczekiwać.

bf109f

To już nie są panowie tylko pan i pani :)

bytrek

Atlas Chmur

ocenił(a) film na 3
bytrek

Czy naprawdę uważacie, że ten pożal się Boże twór "Atlas Chmur" to coś konkretnego? Nie żebym krytykowała tu kogoś gust, ale tego filmu nie dałam rady nawet obejrzeć do końca. "Matrix" już bardziej. Efekty specjalne na dobrym poziomie.

mina_8

Film jest genialny, książka również. Choć w oryginalne strasznie trudna a polski przekład coś zatraca... Cóż, każdy lubi coś innego. :) Pozdrawiam.