Lepiej opowiedz jak twój wujek ZOMOWIEC pałował działaczy Solidarności walczących o Polską demokratyczną i wolną od sowieckich żołnierzy.
Qrwa ty dalej nudzisz , pisałem ci pipo tępa idź na miasto niech cię jakiś łach wydyma może ci ulży . I zmień ten żałosny nick , a najlepiej wypier#@laj z filmwebu pisuarowy pasztecie .
Qrwa czytaj ze zrozumieniem po pierwsze , po drugie to twój stary był przecierz w ORMO a stara w UB . Poza tym ile was siada do pisania tych śmieci z tego pseudo konta tępa dzido .
Tyle gamoni w tym PiS a jakimś cudem rządzą drugą kadencję i mają szansę na trzecią. Natłok gamoni to jest w przede wszystkim w tej całej Koalicji Obywatelskiej.
I co w rym dziwnego że rządzą , demokracja to często rządy głupców , w tym kraju niestety jest ich więcej niż ludzi inteligentnych , to także żadna nowość durni zawsze było więcej na świecie niż ludzi mądrych , patafianie czy tam patafianko .
No tak, Tobie przecież marzy się powrót do czasów Władysława Gomułki. Jesteś postkomuchu z tego środowiska co myślało że władzy raz zdobytej nie odda nigdy.
Yebie mnie twoja płeć , a debil to debil płeć nie ma tu nic do rzeczy . Jak masz zamiar odpisywać to napisz wreszcie coś błyskotliwego bo ciągle powtarzasz te same wytarte frazesy tępa , sucha dzido .
Większość moich wypowiedzi jest błyskotliwa, problem polega na tym że twój intelekt nie dorasta do ich poziomu. Jest takie przysłowie, myśle że powinieneś je zapamiętać, brzmi następująco: ,,To czego głupi nie rozumie, jest dla niego głupie"!!
Ostatni raz cię wypunktuje . Po pierwsze jak dotąď nie trafiłaś co do moich preferencji ideologicznych , po drugie wskaż choćby jedną twoją błyskotliwą wypowiedź ( zapewne sama także oceniasz poziom swojej atrakcyjności ) . Po trzecie , skoro przy innym wątku , na forum innego filmu wskazałem ci twoje błędy logicznego rozumowania i kojarzenia faktów oraz przyczynę twojej smutnej egzystencji , to po kiego c#uja znowu wrzucasz swoje śmieci na nowym wątku ? Nie przekazujecie sobie informacji , czy jesteś tak ograniczona że nie pamiętasz z kim pisałaś kilka godzin wcześniej . Po czwarte , co już ci sugerowałem zmień ten pretensjonalny , żałosny nick , którakolwiek Niobe by to nie była jesteś śmieszna . Łapiesz coś z tego ? CIAO , PAKA , HOLA , tępa , paskudna dzido . ( znowu trafiłem co , już ci pisałem łatwo cię rozszyfrować , nie nadajesz się do tego ), ( przy okazji dziewczyny dziękują , miały niezły ubaw z twoich wypocin , na coś się chociarz przydałaś , może idź w tą dziedzinę , rozśmieszaj ludzi, daje ci dobre rady , po raz drugi oferuje ci pomoc ) RO PU CHO ( nie urągając tym slodkim płazom )
Jestem osobą inteligentną więc moje wypowiedzi są błyskotliwe. Twoje wypowiedzi są za to prymitywne i obraźliwe.
Tak sobie to tłumacz , lepiej ci z tym prawda . Nie szanuję ignorantów i tępaków , nie ukrywam tego , w odróżnieniu od ciebie . To co robisz na tym portalu nie od dziś , to metody inwigilacyjno - opresyjne , i to ty przy pierwszym kontakcie obrażasz konkretną osobę więc nie dziw się że potem ktoś obraża ciebie . Prowadź sobie swoje dochodzenia czy jak to tam nazywasz gdzie indziej , najlepiej w swoim środowisku . Wypier#@laj z FW .
Nasze państwo przez około 40 lat funkcjonowało pod nazwą PRL i było de facto sowieckim protektoratem. Było sporo osób które należały do Informacji Wojskowej, UB, ZOMO. Domyślam się że wśród użytkowników Filmwebu są jakieś osoby wywodzące się z rodzin których członkowie tworzyli aparat represji PRL. Twoja niechęć do obozu dobrej zmiany sugeruje mi że możesz wywodzić się z jakiejś UB-eckiej dynastii, lub że jesteś jakąś dekadencką lewicową świnią spod znaku tęczy i LGBT!!
Nie masz pojęcia o czym piszesz , i nie masz pojęcia o ludziach , co tylko potwierdza twoją ignorancję i zwykłe durne , prymitywne oraz niebezpieczne przekonania . Znowu nie trafiłaś co do mojej osoby . Pomódl się do tego swojego boga , lub tego ideowego komunisty który skonał na palu może ci coś objawi .
Kolega jest w takim razie monarchistą który pragnie uczynić Korwina albo Jacka Wilka królem Polski??
Masz to cały czas przed oczami kiedy tu włazisz i to czytasz mimo to nie widzisz , to także nie dziwi jesteście krótkowzroczni .
Koledze nie pasuje demokracja i monarchia. Marzy Ci się republika oligarchiczna w Polsce z czynnym i biernym prawem wyborczym dla 5 procent najbogatszych polaków?? A może liczysz na jakąś rodzimą odmianę Putinizmu?
Otwórz oczy , popatrz , może w końcu wykażesz się jakąś iskierką bystrości , kto wie .