PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654721}

Jupiter: Intronizacja

Jupiter Ascending
2015
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 72497
4,0 22 krytyków
Jupiter: Intronizacja
powrót do forum filmu Jupiter: Intronizacja

Jesteś świeżo po seansie i nadal nie mogę sie otrząsnąć po tym filmie. Jego nie da się oglądać, scenariusz naiwny i niespójny, dialogi przypominały tanią operę mydlaną albo i gorzej!! Przewidywalny, nieciekawy, nudny, naiwny, słaby. 1/10

ocenił(a) film na 2
zageszczacz

W pełni się zgadzam. Dawno nie wyszłam taka zawiedziona i zdenerwowana z kina.

ocenił(a) film na 2
zageszczacz

You're not alone... Tez juz dawno takiej kichy nie oglądałem. Wszystko w tym filmie bylo do dupy, pozaa kilkoma całkiem dobrze zrobionymi postaciami - mam tu na mysli charakteryzację, nic więcej.

zageszczacz

Cóż, planowałem w tym tygodniu pójść na niego do kina. Jak ten film wygląda w porównaniu z "Atlasem Chmur"?

ocenił(a) film na 6
CorporalHicks

Atlasu chmur nie ma co porównywać z tym filmem. Zupełnie inna klasa. Wizualnie film nie jest najgorszy, takie połączenie wszystkich innych filmów sf ze sobą plus ckliwa historia miłosna, ale pod względem dialogów, historii itd. Film leży i niestety zmarnowany potencjał. Ja strasznie rozczarowanq nie jestem, bo idąc na niego zakładałam, że będzie to bajeczka i idę na niego aby popatrzeć na fajne obrazy choć i to nie do końca zostało spełnione. Podsumowując film o którym szybko się zapomina, nic nie wnosi, zabijacz czasu i tyle.

ocenił(a) film na 3
AnnaLynnes

Cieszę się że wybrałem Kingsman:Tajne Służby : ) napaliłem się na jupiter ale czytając opinie chyba dobrze zrobiłem nie wybierając tego filmu. Kingsman 9/10

ocenił(a) film na 9
zageszczacz

Gadacie głupoty film fajny 8/10. Też miałem obawy ale poszedłem i sie nie zawiodłem. Dużo akcji fajny wątek dobrze zagrane role czego chcieć wiecej. Atlas chmur tez mi sie nie podobał nie jestem specilanym fanem Matrixów i ogólnie reżysera a tu się mile zaskoczyłem i naprwde nie żałuje. Ludznie nie słuchajcie opini macie ochotę to idźcie każdy ma swoje gusta póki nie zobaczy nie może sie opierać tylko na opini innych

ocenił(a) film na 1
_Simon

Film to zdecydowane dno, naiwny, głupi, niespójny i w dodatku humor w nim prezentowany jest na bardzo niskim poziomie.. Moja ocena to oczywiście 1. Zastanawiam się jak np oceniasz Whiplash, Skazani na shawshank i inne skoro tutaj dajesz 8, wiadomo że są gusta i guściki natomiast ten film to zdecydowanie tylko stracone pieniądze..

ocenił(a) film na 5
jaskowaty

nie rozumiem porównania Skazanych na Shawshank do Jupitera? dwa zupełnie inne gatunki filmowe... to jak porównanie auta do konia-ma się nijak....

ocenił(a) film na 10
zageszczacz

chyba byliśmy na zupełnie innym filmie, nie byłeś czasem na polskim g*wnie ???

zageszczacz

Dziwi że historyjka napisana "na kolanie" dostaje 170mln budżetu i zielone światło a jest całe mnóstwo świetnej literatury SF,za którą nikt się nie zabiera(np.Sheckley,Asimov,Anderson czy Clarke),że już o "Wiecznej Wojnie" Haldemana,która to rzekomo miała być realizowana przez Scotta, nawet nie wspomnę...