PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654721}

Jupiter: Intronizacja

Jupiter Ascending
2015
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 72497
4,0 22 krytyków
Jupiter: Intronizacja
powrót do forum filmu Jupiter: Intronizacja

Byłem dzisiaj w kinie i jak dla mnie film kozacki.Nie warto słuchać się ocen ludzi.Warto samemu się przekonać jaki jest dany film.Gdybym kierował się ocenami znajdującymi na Filmweb'ie nie wybrałbym się na parę kozackich produkcji.Dla mnie naprawdę spoko film oprócz tego że parę ras z filmu wygląda jak lipne stwory z Opowieści z Narnii i za sam wygląd bym je zabił bo są bez kitu totalnie paskudne i nie fajnie się na nie patrzy.

WhiteSkull

Ale z ciebie troll. Szkoda mi ciebie

ocenił(a) film na 8
Marek84

Czemu troll? Wyraził facet swoją opinię i tyle. Trzeba to uszanować ;)

ocenił(a) film na 3
Einherjer

"... a hejterom ch.w.d. za zaniżanie ocen" - przepraszam, ale jak dla mnie szacunek powinien być obustronny. Tak więc śmiem twierdzić, że nie tylko w tym przypadku nie trzeba, ale i nie powinno się, zdrowy rozsądek to wręcz nakazuje.

ocenił(a) film na 4
Dassanar

Zawsze w takich momentach próbuje się zapytać, co takiego fascynującego jest w tym filmie bo może nie rozumiem co oglądałem, albo byłem na innym filmie, ale z reguły po takim nagłówku ciężko się spodziewać merytorycznej dyskusji. Zresztą z trollami nigdy nie było merytorycznej dyskusji - ryczały, waliły pałą a później człowieka zżerały ;)

ocenił(a) film na 3
wizi38

Ale przynajmniej można się z nich pośmiać, trzymając odpowiedni dystans :D

ocenił(a) film na 4
WhiteSkull

Film ekstra na 4D. Jakby nie to to się nie da tego oglądać niestety. Dialogi i gra aktorów jest nie do zniesienia... Wizualnie jak to wachowsky ekstra.

WhiteSkull

meh za późno, ja zrezygnowałam