PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654721}

Jupiter: Intronizacja

Jupiter Ascending
2015
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 72497
4,0 22 krytyków
Jupiter: Intronizacja
powrót do forum filmu Jupiter: Intronizacja

O ile Matrix był jeszcze jako tako niezły to ten film nie zapowiada się się najlepiej i coś mnie odrzuca jak oglądam trailer. Większość tych filmideł robi się pod ten sam wyświechtany schemat. Baaardzo szablonowo i tendencyjnie, nic nadzwyczajnego. Oczywiście filmu nie oglądałam i są to moje przypuszczenia jedynie po obejrzeniu trailera.

nudecroft

Zrobili do tej pory dwa arcydzieła, czyli Matrix i Atlas chmur. Zwiastun Jupitera jednak nie wygląda zachęcająco.

obleh

"...nie wygląda zachęcająco" - No raczej nie choć niektóre zdjęcia są niezłe.

ocenił(a) film na 5
obleh

Moim zdaniem to będzie taka pokazówka efektów specjalnych w 3D (naprawdę świetne, chociaż maja dziwne kolory w tonacji pomarańczowego) połączona ze średnią historią w stylu Igrzysk Śmierci :p

umotex12

O wypraszam sobie. Igrzysk proszę w to nie mieszać. A tak na poważnie rzeczywiście fabuła raczej nie zachęca. Zaginiona księżniczka, bohaterski wojownik, demoniczny tyran. Dobre dla gimbusów.

ocenił(a) film na 5
Herma35

Igrzyska mają dobry pomysł, ale jak zauważył mój ojciec kupę dziur w fabule. Wiele kombinowań dałoby się załatwić w normalniejszy sposób ;)

umotex12

a ojciec, jak wiadomo, ma zawsze rację...

ocenił(a) film na 2
nudecroft

Dla mnie to będzie takie "John Carter" od Warner Bros. Jaki los spotkał film Disneya, każdy wie. Obawiam się, że i tutaj widownia nie zrozumie wizjonerskiego przesłania twórców i film polegnie w Box Offisie, tak jak to miało miejsce w przypadku "Speed Racer". Jeśli faktycznie to tego filmu doczepią teaser "BvS:DoJ" to możne jeszcze będzie (mikro) nadzieja, że nie stanie się klapą. Ogólnie po zwiastunie widać, że to nic specjalnego. Po sadze "Matrixa" Wachowscy jakoś nie umieją się odnaleźć.

ash_williams85

No właśnie, początkowo chciałam na to pójść ale teraz zniechęciłam się trochę : /