PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654721}

Jupiter: Intronizacja

Jupiter Ascending
2015
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 72497
4,0 22 krytyków
Jupiter: Intronizacja
powrót do forum filmu Jupiter: Intronizacja

chcę iść na to o kina jutro. Ktoś był i powie czy warto??

ocenił(a) film na 7
dryzio

idę dziś to później się wypowiem ^^

ocenił(a) film na 10
Metalizer7734

warto, mi bardzo przypadł do gustu, jest inny po prostu

ocenił(a) film na 4
dryzio

Moi znajomi byli. Jeden mówi, że film jest super, ale drugi, że kicha totalna... Mam nadzieję, że pomogłem -- masz w końcu aż dwie opinie!

Orgelbrant

Skorzystam z pierwszej opinii kolegi i się wybiorę :)

ocenił(a) film na 4
dryzio

I jakie wrażenia? I tak film obejrzę, ale pytam z ciekawości :)

Orgelbrant

Film fajny. Mi się osobiście film podobał w całości ;-)

ocenił(a) film na 4
dryzio

Dzięki za odpowiedź :) Ja generalnie bardzo lubię s-f i jestem w stanie dużo wybaczyć, więc pewnie i mi się spodoba... Pozdrawiam Cię!

Orgelbrant

Więc zapewne ci się spodoba :) daj znać jak z filmem.

dryzio

Jak masz więcej niż 12 lat to nie. Wybierz lepiej jakiś film dla dorosłych

ocenił(a) film na 7
karmiacykolibry

co za beznadziejna wypowiedź z Twojej strony, idź na film dla dorosłych .... takie to w internecie na xxx są .... Pingwiny z Madagaskaru też pewnie fajne, a Jupiter przypadł mi do gustu i przypadnie tym co lubią kosmiczne/galaktyczne historie, statki kosmiczne, różnorodność rasowe, epickie efekty specjalne ( bardzo realistyczne na ile to możliwe, ale jednak bardzo przyjemnie się to ogląda) oraz jakieś mega galaktyczne konflikty polityczne itp. to Polecam
PS.
(oglądałem wersje 2D)

Metalizer7734

Skoro Ci przypadł do gustu mi tez się spodoba:) thx. Dzięki Wszystkim za odp.

ocenił(a) film na 4
karmiacykolibry

cóz za wspaniała rada. najlepiej niech pójdzie na 50 twarzy greya - na pewno będą to lepiej wydane pieniądze.. haha.

ocenił(a) film na 10
streetbrother

zdecydowanie nie, zanudzi się na śmierć

ocenił(a) film na 4
sweetgirl_fw

to był sarkazm :D

ocenił(a) film na 3
dryzio

Nie warto, efekty niby spoko ale głupota fabuły i ogólnie całego filmu zabija go całkowicie, nie polecam, strata pieniędzy

barszczu_theOne

Byłem i film mi się spodobał :) Duża akcji dobre Efekty nawet Fabuła była do zaakceptowania:) Sebastian_kot i sweetgirl_fw dzięki :)

dryzio

Po trailerze wydaje mi się, że ten film to dno. Poczekam aż będzie na genesisie.

ocenił(a) film na 6
dryzio

Ogólnie film jest do zniesienia... ale moim zdaniem fabuła jest... no... przepraszam za wyrażenie ale 'dupy nie urywa', a jedynym plusem jest Channing Tatum i te jego latające buty :D. Efekty są spoko, dobrze nawet zrobione ale strasznie ich duuuużo. Taki typowy film na nudę. :)

len_kaa96

najlepsza postac to balem abrasax

dryzio

w 3d dobre kino i warto,polecam