Moi znajomi byli. Jeden mówi, że film jest super, ale drugi, że kicha totalna... Mam nadzieję, że pomogłem -- masz w końcu aż dwie opinie!
Dzięki za odpowiedź :) Ja generalnie bardzo lubię s-f i jestem w stanie dużo wybaczyć, więc pewnie i mi się spodoba... Pozdrawiam Cię!
co za beznadziejna wypowiedź z Twojej strony, idź na film dla dorosłych .... takie to w internecie na xxx są .... Pingwiny z Madagaskaru też pewnie fajne, a Jupiter przypadł mi do gustu i przypadnie tym co lubią kosmiczne/galaktyczne historie, statki kosmiczne, różnorodność rasowe, epickie efekty specjalne ( bardzo realistyczne na ile to możliwe, ale jednak bardzo przyjemnie się to ogląda) oraz jakieś mega galaktyczne konflikty polityczne itp. to Polecam
PS.
(oglądałem wersje 2D)
cóz za wspaniała rada. najlepiej niech pójdzie na 50 twarzy greya - na pewno będą to lepiej wydane pieniądze.. haha.
Nie warto, efekty niby spoko ale głupota fabuły i ogólnie całego filmu zabija go całkowicie, nie polecam, strata pieniędzy
Byłem i film mi się spodobał :) Duża akcji dobre Efekty nawet Fabuła była do zaakceptowania:) Sebastian_kot i sweetgirl_fw dzięki :)
Ogólnie film jest do zniesienia... ale moim zdaniem fabuła jest... no... przepraszam za wyrażenie ale 'dupy nie urywa', a jedynym plusem jest Channing Tatum i te jego latające buty :D. Efekty są spoko, dobrze nawet zrobione ale strasznie ich duuuużo. Taki typowy film na nudę. :)