Jupiter - kopciuszek, marzycielka być może okaże się kluczem do ocalenia całej (a jakże!) ludzkości, gdy Ziemię zawłaszczyć chce sobie tajemniczy zły władca zachowujący się jak rozkapryszony dzieciak. Wizualnie trailer zapiera dech. Wygląda jednak, że będzie to sf dla dzieciaków :(
Channing Tatum,Mila Kunis no nie wiem według mnie są źle dobrani i nie widzę ich w tym filmie po za tym fabuła jest dość prosta i nawet za bardzo jak na Wachowskich to idą na łatwiznę
Tatum nadaje się tylko do komedii romantycznych, moim zdaniem fajnie by zrobili jakby dobrali obsadę nie tak znaną.
Wachowscy samą reżyserią przyciągają ludzi i nie potrzebują "przynęt"
Po obejrzeniu traileru miałam wrażenie że to będzie raczej ciężka tematyka w bajkowej oprawie :P
zwykła 'Ziemianka' zostaje odnaleziona przez dzielnego wojownika, dowiaduje się że jest księżniczką, a na trailerze jest pokazane że otaczają ją roje pszczół (niczym zwierzątka oblegające królewny z bajek Disneya :P ). Poza tym dość cukierkowa estetyka.
A czego tutaj się spodziewać? Przecież widać, że będzie to raczej taki film do obejrzenia na wieczór i nie wymagający zbyt dużo myślenia. Ma być dużo laserów, wybuchów, pościgów w kosmosie i będzie gicior jak to mówi Pani Basia.
Liczyłem na ten film, ale trailer to po prostu tragedia. Może nie jest to nowy Zmierzch, ale grupa docelowa jest mniej więcej taka sama.