PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654721}

Jupiter: Intronizacja

Jupiter Ascending
2015
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 72497
4,0 22 krytyków
Jupiter: Intronizacja
powrót do forum filmu Jupiter: Intronizacja

moim zdaniem jest wielu lepszych aktorów, którzy zgodziliby się wystąpić w filmie braci
wachowskich. No ale cóż, laski też trzeba czymś przyciągnąć do kin.

Memoleo

Zobaczyłem tego pana i Kunis... zwątpiłem totalnie. Już nawet nie chodzi o ich umiejętności aktorskie ale ci aktorzy kojarzą mi się tylko z głupawymi filmami.

Memoleo

to już nie bracia*

PatiOu

to, że ktoś wypycha sobie stanik i wkłada penisa między uda, nie znaczy że jest kobietą ;)

Memoleo

no ale mężczyzną już też nie bardzo :3

PatiOu

patowa sytuacja ;p

Memoleo

Kunis mi tu średnio pasuje. Channing whatever.

ocenił(a) film na 1
Memoleo

ja bardziej zastanawiam się dlaczego ucharakteryzowali jego twarz tak, że wygląda jak elf którego pożądliły szerszenie

Memoleo

Zgadzam się. Nawet w zwiastunie już mi nie pasuje do tego filmu... Tym bardziej z taką charakteryzacją. A Kunis jak Kunis - ona kojarzy się rzeczywiście z głupawymi filmami ale dam jej szansę - może się "odszufladkuje".

Memoleo

mnie też tylko on w tym filmie przeszkadza, a po obejrzeniu zwiastuna chciałabym go jednak zobaczyć... no nie wiem, to będzie ciężka decyzja do podjęcia kiedy nadejdzie czas :) tatum raczej szansy już ode mnie nie dostanie, ale film raczej zobaczę, pytanie tylko czy w kinie

ocenił(a) film na 4
Memoleo

Dokładnie to samo pomyślałem. Puszczam sobie zwiastun, patrzę i nie wierzę, to na pewno ten film? ale że co Tatum, poważnie? Nie no to pasuje tak samo jakby Kaczyński miał wstąpić do PO.

ocenił(a) film na 5
Dj_Kid

zamiast Kunis wolalbym Gemme Arterton , Terese Palmer lub Amber Heard.
Teresa w sumie wygladala by tutaj najlepiej