moim zdaniem jest wielu lepszych aktorów, którzy zgodziliby się wystąpić w filmie braci
wachowskich. No ale cóż, laski też trzeba czymś przyciągnąć do kin.
Zobaczyłem tego pana i Kunis... zwątpiłem totalnie. Już nawet nie chodzi o ich umiejętności aktorskie ale ci aktorzy kojarzą mi się tylko z głupawymi filmami.
ja bardziej zastanawiam się dlaczego ucharakteryzowali jego twarz tak, że wygląda jak elf którego pożądliły szerszenie
Zgadzam się. Nawet w zwiastunie już mi nie pasuje do tego filmu... Tym bardziej z taką charakteryzacją. A Kunis jak Kunis - ona kojarzy się rzeczywiście z głupawymi filmami ale dam jej szansę - może się "odszufladkuje".
mnie też tylko on w tym filmie przeszkadza, a po obejrzeniu zwiastuna chciałabym go jednak zobaczyć... no nie wiem, to będzie ciężka decyzja do podjęcia kiedy nadejdzie czas :) tatum raczej szansy już ode mnie nie dostanie, ale film raczej zobaczę, pytanie tylko czy w kinie
Dokładnie to samo pomyślałem. Puszczam sobie zwiastun, patrzę i nie wierzę, to na pewno ten film? ale że co Tatum, poważnie? Nie no to pasuje tak samo jakby Kaczyński miał wstąpić do PO.