PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654721}

Jupiter: Intronizacja

Jupiter Ascending
2015
5,3 72 tys. ocen
5,3 10 1 72497
4,0 22 krytyków
Jupiter: Intronizacja
powrót do forum filmu Jupiter: Intronizacja

oglądałem ten film dzisiaj w poznańskim multikinie (malta) i jasność wyświetlanego filmu pozostawiała bardzo wiele do życzenia. obraz był ledwo widoczny - zupełnie jakbym wypił setkę metanolu i założył okulary przeciwsłoneczne. mimo zwrócenia uwagi obsłudze i zapewnieniu mnie że zostanie to natychmiast sprawdzone nic z tym nie zrobiono.

ocenił(a) film na 10
erroid

w IMAX na 3D nie ma takiego problemu.

ocenił(a) film na 3
sweetgirl_fw

i w Cinema City oczywiście z technologią Master Image 3D

ocenił(a) film na 6
erroid

Jakoś mnie to nie dziwi - od 4 części Piratów z Karaibów 3D, które miałem nieprzyjemność oglądać w Multikinie, powiedziałem sobie - nigdy więcej. Tak więc od tamtego czasu jak 3D to tylko IMAX :)

jaffat

profilaktycznie też zacznę omijać Multikino - napisałem do nich - zobaczymy jak się wytłumaczą i czy się wytłumaczą z tej porażki.

ocenił(a) film na 10
erroid

nie jesteś pierwszy który miał ten problem ( był tu już podobny temat ), ja od dawna omijam multikino, i planet cinema też radze omijać, byłam tam na jednym seansie w 3D i to był o jeden raz za dużo

erroid

Taki film to chyba najlepiej w Cinema City w systemie IMAX jednak...

ocenił(a) film na 7
erroid

byłem dzisiaj w malcie na Jupiterze, i też mi to bardzo przekraczało z początku myślałem że to taki zabieg Wachowskich... ale nie, co do jasności filmów w 3d to zawsze są ciemniesze od 2d ale dzisiejszy jupiter to była masakra, a zawsze chodzę do multikina. Ale stwierdziłem ze nie ma juz sensu chodzic na te 3d bo go tam nie ma..... jest tylko głębia ale niegy nie ma żadnych efektów 3d.

ocenił(a) film na 7
erroid

W Multikinie często są problemy z jasnością w 3D. To samo było z 1 częścią Hobbita. I nie tylko. Odkąd chodzę do Heliosa i nigdy się nie zawiodłem.

ocenił(a) film na 7
j0k3r69

W Opolu jest Helios a ciemno jest jak w d... Jupitera nie widziałem ale tak było na Hobbicie i Awatarze.

ocenił(a) film na 7
cezner

Właśnie wróciłem z kina. Z żoną wybraliśmy 2D i chyba dobrze zrobiliśmy :) film oglądało się bardzo dobrze.

Efekty super. Fabuła średnia. Były śmieszne momenty. Ogólnie ocena na 7. Warto się przejść.