2,1 193  oceny
2,1 10 1 193
Jurassic Shark
powrót do forum filmu Jurassic Shark

bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że ta panna konsekwentnie marnuje kasę na produkowanie kolejnych gniotów, przy których filmidła telewizyjnego kanału Sy-Fy, to arcydzieła?
"Jurassic Shark" reklamowany jest z wykorzystaniem charakterystycznego liternictwa związanego z serią "Jurassic Park" - mam nadzieję, że prawnicy właścicieli tego logo puszczą z torbami pannę Frigon, aby już nigdy nie starczyło jej funduszy na produkcję następnego filmu.
Szkoda, że jeszcze nie można ocenić "Jurassic Shark" na portalu filmweb, szkoda, że gdy to będzie możliwe, to nie da się przyznać oceny minus nieskończoność. W każdym razie osobom o poziomie intelektualnym i smaku filmowym wyższym niż charakterystycznym dla ameby zdecydowanie odradzam obejrzenie tego gniota.

sendspam

popieram w 100%
w przedszkolnym przedstawieniu mamy o niebo lepszą grę aktorską niż w tym gniocie

sendspam

świetny film, wybitny scenariusz 11/10

sendspam

Piekny film wciagajacy scenariusz swietna gra aktorska i ta koncowa scena!!!! musi byc oscar

użytkownik usunięty
sendspam

Nie wiem czemu tyle niezadowolenie się pojawia w kontekście tego filmu. Scena z pluskaniem w wodzie naprawdę przeraża, podobnie jak fryzura Rudej, gdy zapala lont. Sceny koncowej niestety nie oglądałem, za to dziewczyny oceniam pozytywnie. Przynajmniej wybrali jakieś nie anorektyczki. Jeste też Osiłek. No i rekin się paczy cały czas. Malutkimi okrutnymi oczęta. Czy rekin zginie? Oto jest pytanie!