Ja dałam naj :* i się wcale nie wstydzę!!! ludzie wiecie co niektórzy z was to po prostu są tak zdesperowani tym ze młody chłopak odniósł sukces a wy siedzicie przed kompem i tylko się z innych wyśmiewacie... jak wy odnieślibyście sukces tez by wam zazdrościli i się z was wyśmiewali... każda Gwiazda to przechodzi.... tylko nie mówcie potem ze polacy są tolerancyjni , bo to dopiero będzie pośmiewiskiem dla innych .... a zresztą każdy lubi coś innego, ja nie przepadam za TH ale nie ogłaszam tego całemu światu i ich nie obrażam ... wszyscy ma prawo posiadać idola i uszanujcie to ...
Wiem, że czujesz do Cyrus miętę czy jak to się mówi, ale nie uzewnętrzniaj się tak z tym ;D
Oczywiście, bo to prawda:) Jest megazabawny:D irishfolkfan- muszę wypróbować te bliny, aż się głodna zrobiłam przez Ciebie, no:) A może jeszcze przepis na jakieś ciasteczko zarzucisz?:)
Super;) Własnie o coś takiego mi chodziło. Mniam! Dziś chyba zabiorę się do pieczenia i napiszę, jak wyszło.
Wysłałem zaproszenie, bo uwielbiam irlandzki folklor i kulturę. Nazwa twojego profilu sugeruje, że ty też jesteś jej fanem.
Możesz zazdrościć mu np, że ma mnóstwo kasy i nie będzie musiał pracować podczas gdy ty będziesz zapierd@lał do 65. roku życia. Możesz mu zazdrościć, że wszędzie gdzie pojedzie są dziewczyny, które są w stanie zrobić WSZYSTKO żeby zrobić sobie z nim zdjęcie, czy chociażby zobaczyć go na żywo. I te dziewczyny wbrew ogólnej opinii wcale nie maja po 12 lat ba ja sama znam takie, co mają po 18 ;)
Jest pedałem? Skąd ty to możesz wiedzieć ? Udowodnij to jakoś, może masz jakieś prawdziwe zdjęcie, które by temu dowodziło?
I ZNOWU jako argument podajecie to piszczenie zamiast śpiewu. Nie rozumiecie, że on JUŻ nie ma takiego wysokiego głosu? Że jak każdy chłopka przeszedł mutację? Dla was chyba jest za trudne do pojęcia, że nie wszyscy przechodzą mutację w wieku 14 lat. On przeszedł w wieku 16 ale to co? Dla was liczy się to, że gdy zaczynał śpiewać był przed mutacją. Posłuchajcie nowszych piosenek "Born To Be Somebody", "Wont Stop" czy "Pray" . Oczywiście ja wam nie każę, ale po prostu on nie ma dziecinnego głosu więc przestańcie w kółko to powtarzać.
Oczywiście, że Bieber wygląda jak 'baba'- ma długie, bardzo zgrabne nogi, wcięcie w talii i piesi (rozmiar D ) . Jest super laską.
No i jakiś talent musi mieć, skoro wiele gwiazd chce z nim pracować.
**
Mimo wszystko Bieber odniósł sukces, i to duży. W 2 lata z nikomu nie znanego chłopaka z Kanady stał się znaną wszędzie osobą, którą chciałoby poznać kilkanaście milionów dziewczyn.
I wiesz co? Tacy jak ty tylko mu pomagają, dzieki wam Bieber staje się jeszcze sławniejszy. A on i tak nie przejmuje się takimi ludźmi jak wy. On MA WAS GDZIEŚ podczas gdy wy wypisujecie na niego jakieś głupoty na jakimś forum.
Debilka ^ :)
Nie wiem jak inni ale nigdy nie chciałem i nie chcę, żeby dziewczyny za mną łaziły - wystarczy mi jedna. A że jestem punkiem to sama sobie odpowiedz ile znaczą dla mnie pieniądze.
nie obazaj innych za to ze lubia kogos kogo ty nie lubisz !!!to jest ochydne!!! <ble>
Ciebie to bym powiesił razem z tą piszczącą gnidą. Widze jesteś jakąś wielką fanką która myśli, że każdy musi mu zazdrościć... ja mu poprostu współczuje tego jak wyglada, jak "śpiewa". Gwiazdy chcą z nim pracować? albo chcą gówniarza wypromować chociaż nie wiem po co, albo dostali za to niezłą działke. nie pisze więcej bo jak widze komentarz na dole "nie karmić trolla" to myśle o Tobie i że własnie złamałem przepis.
Ja nie wiem, co wy, fani Biebera macie z tą zazdrością. Kurczę, zazdrościć to ja mogę Gahanowi i Gore'owi- wokalu, ktory kładzie na łopatki - wiem, bo widzialam na żywo, świetnych tekstow, charyzmy. Mogę zazdrościć wielu innym zespołom, które przez swój genialny talent były w czołówkach list przebojów i nie schodziły z pierwszych miejsc nawet po kilkunastu tygodniach. Ale to nie jest zazdrość taka, jak wasza- o to, na którą dziewczynę spojrzy Dżastinek w trakcie koncertu: to jest uczucie motywujące, budujące, które sprawia, że gdy słyszysz poszczególne kawałki czujesz niesamowitą radość i czujesz, że ta muzyka cię unosi, czujesz podziw dla tego, kto ją stworzył i ubrał w słowa i dźwięki... Ale cóż, ja się tu produkuję, a wy i tak nie wiecie, fani Dżastina co mam na myśli. Powiem wam na koniec, że naprawdę nie ma czego zazdrościć waszemu idolowi, bo zazdrość o ilość zer na koncie jest dowodem na brak wyższego ilorazu inteligencji. Pieniądze- rzecz nabyta. Skąd wiecie, czy jutro ktoś z nas tu piszących nie osiągnie gigantycznego, międzynarodowego sukcesu? No, własnie, skąd?
Piszę tutaj ale post jest skierowany także do @DarkBartek i @irishfolkfan .
Ja wcale nie napisałam, że wy mu zazdrościcie. @Kamilos1992 zapytał czego MOŻNA mu zazdrościć, więc ja napisałam czego MOŻECIE mu zazdrościć a nie czego MUSICIE zazdrościć lub zazdrościcie.
Mówicie, że fanki Biebera to głupie pokemony podczas gry to wy nie świecicie tutaj inteligencją (przynajmniej większość z was bo @zapatrzona_w_słońce wydaje mi się najbardziej ograrnięta z waszej bandy) . Czy ja w którymś poście was obraziłam? NIE. Tylko piszę tutaj co myślę bez używania niepotrzebnych epitetów, mimo iż większość ludzi czytając tyle oszczerstw na temat swój i swojego tzw idola już by się wku.wiło. Tak więc, ja GRZECZNIE pisze co myślę i GRZECZNIE komentuje wasze zdecydowanie niegrzeczne posty a w odpowiedziach czytam np "debilka" albo "niech Bieber Cię wyrucha" (nie pamiętam dokładnie jak to było a nie chce mi się szukać) i że najchętniej byście mnie powiesili mimo, że NIC wam nie zrobiłam złego.
Trochę odbiegłam od tematu ale czytając wasze odpowiedzi musiałam to napisać. Tyle.
Dzięki za uznanie:) Czuję się ogarnięta;)
Staram się dyskutować bez zbędnych przekleństw, ale czasem same cisną się na usta. Wiesz, to jest tak: wyobraź sobie, że jakiś artysta działa Ci na nerwy i to tak, że nie możesz o nim czytać nawet. OK, wyłączasz TV, nie kupujesz gazet z jego wizerunkiem, w necie omijasz jego stronę. Ale to nie pomaga. Niemal wszędzie, z każdego artykułu, z portali, wyłania się jego denerwująca postać. Zamykasz kolejne artykuły i zaczynasz myśleć, że masz naprawdę dość, że coś tu nie gra.
Za jakiś czas dowiadujesz się, że ów artysta, który właściwie jest nazywany tak na wyrost, nie wsławił się niczym specjalnym- ot, zaśpiewał parę piosenek o niezbyt rozgarniętych tekstach (bez urazy) i to jeszcze z pomocą innych, wypromował przez youtube- i nagle robią o gościu biografię, której nie mogą się doczekać do tej pory wielkie gwiazdy kina/ muzyki.
Ludzie mają dosyć, nie dziw się im tak bardzo. Są dni, kiedy ja sama boję się otworzyć lodówkę, bo a nuż wyskoczy z niej Bieber? Media nachalnie atakują ludzi jego wizerunkiem, wciskają młodzieży jego muzykę, która tak naprawdę dla wielu osób jest miałka i nijaka. I tak rodzą się frustracje.
Postaraj się i to zrozumieć.
A co do zarzucania zazdrości- uwierz, tyle osób nam już podawało ten zarzut, że już zwyczajnie nam obrzydł. Dlatego też są takie gwaltowne reakcje.
Wypromował sie przez Ushera ;) jak widzialam chyba jego dwa teledyski i na tych dwóch był.
co do Pauliski_94 jak bedziesz starsza to zrozumiesz, dlaczego 'młodym' tak podoba się Bieber, porpostu szaleja za nim nastolatki w jego wieku ( zadnej osoby powyzej gimnazjum mojego brata nie znam) jak dorosniesz to dopiero odkryjesz Cloneya, BaD'a Pita bądź Erica z True Blood. To są prawdziwi mężczyźni ;)
to że ty jesteś zawistna to nie znaczy że cały naród jest zawistny:) poza tym czego mu zazdrościć?? sra jak każdy inny, będzie chorował i też umrze i nie zabierze tego do trumny. Pieniądze nie są najważniejsze w życiu dziewczynko.
ja nie mam nic do twojego gustu muzycznego, nie wiem jaka jesteś osobą, więc nie będę cię obrażał. Ale na miłość boska! ten film to biografia gościa, który nic nie osiągnął! to ponad półtora godzinny film o niczym, a ty mu dałaś 10/10 bo lubisz Biebera. Nie jestem jakimś świrem z zakładu psychiatrycznego, który chce powiesić tych, którzy maja inny pogląd na pewne sprawy niż ja, ale zakładanie kont na filmwebie dla takich osób pokroju ciebie powinno być zakazane.
Oh czyli mi nie wolno dać 10/10 bo lubię Biebera a im wolno dać 1/10 bo nie lubią Biebera a filmu nie oglądali. Świetnie.
oczywiście, że możesz, tylko wystawiasz się na pośmiewisko, zauważ, że w mojej wypowiedzi masz napisane, dlaczego dałem temu filmowi 1
nie otóż mylisz sie ja mam 15 lat !! ,,Niszczy dzieciakom mózgi. '' a masz na to dowód?? Jak ty bys sie czuł/a jakby ciebie obrazali za to ze dostales szanse na sukces?? miłoby ci było?? nie sadae ... wiec sie przymknij!!!
Apeluję o więcej kultury, jeśli rozmawiasz z kimś, nawet wirtualnie. Takim zachowaniem sama sobie wystawiasz świadectwo i nie tylko sobie, ale wszystkim fankom Bibera.
Apelujesz do niej o kulturę? No proszę Cię, a co ona napisała? 'się przymknij' ? Czy postawiła za dużo znaków interpunkcyjnych? Widziałam na tych 'forach' o Justinie dużo bardziej niekulturalne wypowiedzi a ty upominasz akurat ją. Miło.
o Boże. Wymagacie od nas kultury, więc my od was też. Nie szukaj dziury w całym.
@BieberGirl
twoje wypowiedzi to najlepszy dowód, że jego muzyka niszczy dzieciakom mózgi.
Tutaj nie chodzi o to, że Bieber w tak młodym wieku dostał się na szczyt. Po prostu absurdem jest robić biografię o kimś, kto jest jeszcze dzieckiem. Bieber jest fenomenem ale NIE artystą. Dzieckiem, które ładnie śpiewa ale NIE piosenkarzem. Za Gwiazdę można uważać Madonnę, Jacksona Presleya, Bono, Lenona ale NIE Biebera. Czy naprawdę nie widzisz skali jakości oraz poziomu kiczu i tandety?! No tak, nie widzisz......
Strasznie wszyscy się spinają na punkcie jednego nastolatka :/
Bieber to rzeczywiście jeden na milion - przypadek, gdzie coś trafiło dokładnie w rynek. Jego sukces to w dużej mierze komercja, w części fakt, że po prostu widać tego chciał świat. Tak samo było z modą na wampiry, tak samo z czarodziejami itd.
Poza tym - jeśliś niesprawiedliwy Creo90 - on jest piosenkarzem. Piosenkarz to zawód, gdzie używasz swoich umiejętności wokalnych do zarobku. Nie śmiem twierdzić, że jego talent jest jakiś wybitny, bo padłabym pokotem przytłoczona własnym kłamstwem, ale jakikolwiek by nie był - używa go. I właściwie znalazłabym grom hitów, które wg. mnie są znacznie gorsze niż jego, a i tak się sprzedają.
Za mojej młodości była Britney Spears, Just 5, Justin Timberlake. Ich twórczość też wysokich lotów nie osiągała, ale jakoś nikt na nich psów nie wiesza xD Chłopak jest fenomenem, jakoś spora liczba osób nie jest zdolna do zwyczajnego ignorowania irytującego zjawiska. Jak go nie kochasz, nienawidzisz. Niesamowite :]
Swoją drogą - niezłe te przepisy :D Trzeba będzie jakiś wypróbować, szczególnie z ciastem^^
"Za mojej młodości była Britney Spears, Just 5, Justin Timberlake. Ich twórczość też wysokich lotów nie osiągała, ale jakoś nikt na nich psów nie wiesza"
To fakt, ale która z tych gwiazd miała filmową biografię w wieku 16 lat (jeśli się nie mylę, to żadne z wymienionych do dziś nie ma)?