PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Cytuję:

"Producenci są zachwyceni sukcesem jaki odniósł obraz z młodocianą gwiazdą w roli głównej,w samych tylko stanach film zarobił ponad 100 mln dolarów,a gadżety związane z filmem równiez świetnie sie sprzedają,do tego po debiucie na dużym ekranie Justin Bieber jest wprost zasypywany propozycjami filmowymi,dlatego wytwórnia nie zamierza spocząc na laurach i zachęca producentów do nakręcenia drugiej części filmu.Z nieoficjalnych żrodeł wiadomo że miałby to być obraz ukazujący karierę Justina w nadchodzących latach,do tego dojdą wątki miłosne i sensacyjne."

bobek90

T-T co ?

Niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego nie nakręcą biografi Lady Gagi ? Britney Spears ? Choć by Rihanny ? tylo jakiegoś bibera który jest pospolity i nic nie wniusł do świata muzyki po za ukazaniem głupoty nastolatek.

XxBartekxX

A co Gaga,Rihanna I Britney do świata muzyki wniosly?

ocenił(a) film na 1
bobek90

Na pewno więcej wniosły do świata muzyki niż Bieber.

Etam

Co wniosly pytam się?

bobek90

Teraz moze nie, ale w latach 90 Spears byla ogromna gwiazda i moim zdaniem mozna nazwac ja ikona lat 90. Wiadomo ze nie wniosla do swiata muzyki tyle, co wielcy artysci, ale trzeba przyznac ze kiedys robila ogromna kariere. Nie mozna tez lekcewazyc Lady Gagi, bo mozna jej nie lubic, ale kazdy ma o niej jakies zdanie... a to juz jest wyznacznik tego, czy ktos zmienia cos w swiecie w ktorym zyje.

kalina1112

Wiem kim była Britney,zero głosu,ustylizowana na grzeczną dziewczynkę,mamy dawały ją swoim córeczkom za przykład,ckliwe popowe pioseneczki,wypisz wymaluj dzisiaj mamy od tego Biebera.Gaga jedynie co robi dobrze to prowokuje,jest skandalistką dlatego wszyscy ja kupują,do muzyki pop nie wniosła niczego,podobnie jak Spears i Bieber,ale akurat ten ostatni jest gnojony,chuy wie czemu

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bobek90

szykuje się gniot wszeczasów

użytkownik usunięty
bobek90

je*** bibera

Je.bać RomanoBelucci

Nie wpier.dalaj sie do mojego tematu jak nie masz nic ciekawego do napisania.

bobek90

Kolejny fan/fanka broniący Justynki. Nawet nie ma co się dziwić, jak ktoś Teksańskiej pile, Strasznym filmom, Piłom daje 10, a Skazanym na Shawshank, czy Avatarovi którego też raczej nie trawię ocenę "jeden"

damian6d17

Nie jestem jego fanem ćwoku,lubie krwawe filmy i chuy ci do tego.Nie mam zamiaru tłumaczyc się nikomu ze swoich ocen,nie bronie biebera bo jestem jego fanem,tylko nie rozumiem dlaczego ludzie na niego tak najeżdżają.Dotarło?,czy narysować ci to?

bobek90

ja rozumiem bibliografia o 2Pacu, o Notoriusie czy takim 50 Centcie co dostał 9 kulek ale nie rozumiem jednego. Dlaczego taki gimbus robi bibliografie? Co on stworzył? Co on prezentuje?

użytkownik usunięty
bobek90

heheheheh jak mozna zrobic film biograficzny o 13 letniej dziewczynie ktora zagrala goscinnie 1 serialu i ma gowno do powiedzenia ludzie ja znaja bo pajacuje w necie.... ona nawwet jescze zycia nie liznela... ;/ a ty bobek jaraj sie dalej piperem to gowno z ciebie wyrosnie ;D tyle

Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to oznacza że z ciebie gówno juz wyrosło.

Nie jestem jego fanem,nie jara mnie on,ale argumenty przeciwko bieberowi jakie pajace twojego pokroju serwuja na forum są biedne.

Na palcach jednej ręki mozna policzyć osoby ktore w tematach Biebera piszą cos konkretnego-umiesz liczyć?,zakladam że nie umiesz czytać to i liczyć też nie-co za tuman.

Kazdy kto go tutaj nie skrytykuje,zaraz uważany jest za jego fana,żałośc bije od waszego myslenia ćwoki,zadałem proste pytanie co Gaga,Rihanna I Britney do świata muzyki wniosly- wiecie że gówno wniosły podobnie jak bieber ale się napinacie jakbym wam rodzinę parasolką upier.dolił.

bobek90

Do Romano;

Po pierwsze to Bieber nie ma 13 a 17 lat,czyli słowa bobka sie potwierdzają nie umiesz także liczyć.

Po drugie to że dzieciakom jego piosenki sie podobają to nic złego,kiedy byłem dzieckiem królowali New Kids on the Block,słuchałem ich i co?,świat się nie skończył.

Po trzecie znowu zgadzam sie z bobkiem,gaga i reszta niczego do świat muzyki nie wniosły,no chyba że na uwadze mamy skandale z ich udziałem,ale takim wkładem mozna się podetrzeć.

I co?, skoro go nie skrytykowałem też jestem jego fanem?

użytkownik usunięty
bobek90

bobek i kto tu sie napina... chyba malo sie nie posmarkales piszac tego posta a ja sie tutaj smieje z twoich wypocin...;) oczywiscie ze gaga i rihanna nic nie wniosly do muzyki bo to zwykly pop shit za dyche krecenie dupa i robienei siana na cielakach takich jak ty 20latkow co sie bulwersuja bo ktos ich pojedzie w necie.... mykaj i zrob nam wszystkim przysluge i juz nie odpisuj

ocenił(a) film na 1

to akurat było ciekawe

ocenił(a) film na 1
bobek90

"wątki miłosne i sensacyjne"...WTF...? miłosne tzn...? potrzyma kolegę za rękę...? sensacyjne...? dostanie od tego kolegi w pysk...? Bez przesady, ocena 1/10 to i tak za wiele...

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
bobek90

Będzie za 5 lat jak Bieber dorośnie. Wtedy pokażą jego pierwsze kroczki i takie tam.

bobek90

Tak, w drugiej części przeprowadzą relację na żywo z jego ' pierwszego razu '. Też w trójwymiarze.