PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
andriej2

Spokojnie! Rozdanie za ten rok dopiero w lutym 2012.

neo_angin

Dzięki, uspokoiłeś mnie.

ocenił(a) film na 9
andriej2

ja też was uspokoję . Justin na pewno nie dostanie złotej maliny za ten film . huahuahua : *

ignorace

Jesteś pokemonem...

ocenił(a) film na 9
andriej2

aha dobrze wiedzieć . nie ma znaczenia kto kogo słucha . niektórzy słuchają rapu , inni hip-hopu , a jeszcze inni Biebera . I to jest na prawdę beznadziejne i żałosne jeśli człowieka oceniają po tym kogo słucha . Właśnie mamy przykład takiego niemądrego zachowania . Zaraz się pochwalisz ile to masz latek , a niestety twoje zachowanie wskazuje na 10 lat .

ignorace

Wolisz nie wiedzieć, na ile lat wskazuje twoje zachowanie.

ocenił(a) film na 9
andriej2

na pewno na więcej niż twoje .

ignorace

Ryj 60-latki.
Zachowanie 5-letniej pisdy.

ocenił(a) film na 9
andriej2

ku.rwa leje normalnie . hahahaha . chłopczyku nie widziałeś mnie więc na jakiej podstawie twierdzisz , że mam ' ryj ' 60 - latki ? ogarnij trochę rozum . piz.dy * a nie pisdy -.- Moje zachowanie jest na o wiele wyższym poziomie niż twoje gówniarzu . a ryj to masz ty .

użytkownik usunięty
ignorace

nie dostanie maliny -,- Może powiesz mi na jakich podstawach uważasz że powinień dostać maline?

Zdziwisz się

ignorace

Ile ty masz lat dziewczynko?

użytkownik usunięty
ObiWanKenobi444

Mam 15 lat.

Akurat nie ciebie pytałem, ale dzięki tej informacji nie dziwi mnie to że dajesz taką ocenę bieberowi.

użytkownik usunięty
ObiWanKenobi444

spoko, nie zauwarzylam. Ale wiek nie zawsze mówi o inteligencji człowieka. Nie chce się kłócić bo to jest meczące. 8/10 to nie jest 10. Naprawde film byl bardzo dobry, jest inspirujacy. Nie mowie tu o Justinie ale o jego filmie. Nie wszystko bylo super i tez nie arcycdzielo z tego filmu, wiec prosze cie uszanuj zdanie fanow i osob ktore maja poprostu do niego szacunek (Justin'a). :)

ocenił(a) film na 9

no bo wiesz , tacy ludzie ( przykład mamy wyżej ) , nie oglądali filmu a oceniają . żałosne .

ignorace

Złote maliny są dla filmów a to nawet nie zasługuję na nazwę film :)

ignorace

Mam nadzieję że wiesz że Maliny przyznają ludzie którzy zapłacili za tę możliwość, a nie profesjonalni krytycy. W tym roku będzie pewnie wiele zapisów z tego powodu xD.

neo_angin

A ktoś kto dostaje Malinę ma jeszcze dodatkowy rozgłos i kupę kasy.