PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Bez komentarza.

użytkownik usunięty

I w tytule nie chodzi o film, a o was. 3/4 ludzi wystawiających temu filmowi jedynkę go nie
widziało, ale gdy widzą w tytule "Justin Bieber" od razu włączają żałosny "tryb zazdrości" i
lecą, pędzą byleby wystawić tylko 1. Tak dla świętego spokoju. Bo przecież on się tarza w
pieniądzach, a "ty" nie. Bo przecież każda laska na niego leci, a na "Ciebie" nie. Zazdrość
ludzka nie zna granic podobnie jak podłość. I widzę, że nawet Ci "doroślejsi" krytykują J.
Biebera. Szkoda słów.

Film miałem okazję zobaczyć, oceniam go na 7/10. Zwykła biografia, podobnie jak dużo
innych. Ja jednak nie patrzałem na film pod względem "Justin Bieber, jee co za kretyn, ale
go zjadę" tylko po prostu neutralnie. Dziękuję za przeczytanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Kamilos1992

Jesteś bardziej tepy niż najgłupsza fanka Justina Biebera. One przynajmniej nikogo nie obrażają, nie pieprzą o płci męskiej i nie są homofobkami :D ... Niczego mu nie zazdrościsz? To powiedz mi po co włazisz na tego FW i jedziesz go od góry do dołu?! Ogłupia dzieci, no ciekawe w jaki sposób... głupsze od ciebie i tak nie będą.

_ado

"nikogo nie obrażają"?! To chyba jakiś żart - chłopie, w międzyczasie, kiedy gadasz na antyfanów, zobacz może, jak się zachowuje druga strona. Jestem daleki od nazywania go pedałem, itd. Nie znoszę Biebera, ale ja preferuję konstruktywną krytykę, popartą argumentami.
Jak to, "nie pieprzą o płci męskiej"?! Co druga fanka jako jeden ze swoich argumentów ma to, że dają mu 1 tylko faceci, którzy mu zazdroszczą.
Zastanów się, co piszesz...

Kamilos1992

Ja się w 100% zgadzam z Kamilosem! nie ma mu czego zazdroscić! Wszystko dokladnie napisal kamilos!

I tak powinien postąpić każdy normalny użytkownik FW,obejrzeć a potem ocenić.Tu ludzie zakładają multikonta żeby obniżyć ocenę tego filmu,tak się zastanawiam jakie znaczenie dla Biebera ma ocena tego filmu na tym portalu?,spadnie mu sprzedaż płyt?,ubędzie mu przez to fanów?,a może popełni z tego powodu samobójstwo?.

Kamilos w jaki sposób Bieber niszczy małolatom mozgi?,bo patrząc na twoje wpisy to ty jestes przykładem małolata ze zniszczonym przez Biebera mózgiem.

ocenił(a) film na 9

być może nie wszyscy znają definicję ZAZDROŚCI:) dla przykladu oraz pewnosci zeby wiedziec czym jest zazdrosc:) podaje pierwsza z brzegu wyszukana w google.

Wyniki tłumaczenia: zazdrość
Słownik języka polskiego - uczucie dyskomfortu, żalu wynikające z faktu, że komuś dobrze się powodzi, że ktoś ma coś, czego samemu się pragnie dla siebie; zawiść

odmianą jest ZAWIŚĆ, czyli silna niechęć, nienawiść do kogoś, wynikająca z zazdrości o sukcesy, dokonania itp. tejże osoby, często połączona z pragnieniem, by tę osobę spotkało coś złego

zrodlo - http://slowniki.gazeta.pl/pl/zawiść

dodam od siebie ze chorobliwa zazdrosc jest zaslepiajaca, nie widzi sie rzeczy oczywistych. Kamilos1992 uwazaj na siebie, zebys przypadkiem nie popadl w chorobe.

pozdrawiam, dzieki za uwage:)

ocenił(a) film na 1

jaki tryb zazdrości kurde biografia? gówniarz ma 16 lat
tak zjadę go ponieważ ta jego muzyka pozbawia młode pokolenie szarych komórek i na pewno mu nie zazdroszczę przepraszam dzieci ale jesteście śmieszni biografią to jest np. Skazany na Bluesa a nie ten gniot to ma tylko wyciągnąć pieniądze z portfeli rodziców durnych dzieciaków i jak widać działa:)

użytkownik usunięty
Kowal888

Kowal, ale młodego pokolenia nie można pozbawić szarych komórek, bo młode pokolenie szarych komórek nie ma.
A co do Biebera, może to nie jego powinieneś zjechać. Może zjechać należałoby producenta tego gówna za wyprodukowanie biografii gówniarza z podstawówki, który zaśpiewał 5 piosenek (sic!), może zjechać trzeba nasze kochane małoletnie córki neostrady (w jednej półkuli mózgu nk i fejsbuk a w drugiej Bieber), dzięki którym jest popyt na takie coś. Bieber jest tylko marionetką w rękach szołbiznesowych rekinów, ktorzy znają realia i wiedzą, że zrobią na nim wielką kasę. Chopok parę dolców dostanie, cieszy się, że małolaty kwiczą na jego widok i ch*j z nim. Jeszcze ze 20 lat temu ktoś taki, pozbawiony jakiegokolwiek talentu, nie miał by racji bytu. Niestety świat zszedł na psy i nic na to nie poradzimy.

Isteniją ludzie i parapety:) jedni ludzie dostaliby zawału serca gdyby Justin stał na wieżowcu i chciał skoczyć ale zdecydowana wiekszość ludzi ktoryrzy wiedzą kim jest itp wzięłaby krzeselko, popcorn i krzyczała "skacz lamusie". Wiec moim skormnym zdaniem chcialem powiedziec ze mu niczego niezazdroszcze tylko wspołczuje! Pewnie ktoś po mnie zaraz zjedzie ale to jest tylko moje zdanie i go niezmienie!