PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Czy oni pogłupieli? :O

ocenił(a) film na 1
bobo553

właśnie? co on takiego przeżył że już biografie nakręcili. jego pierwszą erekcję???
on jest beznadziejny a ten film pokazuje jaki ma poziom :( 1/10 niestety bimberku trzeba coś umieć żeby cos pokazać :)

MKey

od kiedy dziewczyny mogą mieć erekcje? o.O

MKey

Tatuaż sobie zrobił (taka ptaszyna co wygląda jak kowadło), ba! ostatnio grzywkę ściął ;p
To wszystko, i wiele innych pierdół w najnowszym filmie produkcji K.(P.)IN.A. DLA K.IN.A!!

bobo553

Jeszcze trochę i niedługo jakiś 5 latek doczeka się swojej biografii. No cóż. Ale wszystkie zakochane w nim nastolatki już koczują przed kinami..

ocenił(a) film na 1
marcela_k

Ja myślę, że w tym filmie zawarli jego dylematy w stylu: jakiego koloru zrobię dzisiaj kupę?

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 1
marcela_k

Racja.

bobo553

No tak film o 'facecie' który tyle już w życiu osiągnął...
Hmm... Jakoś żadne jego osiągnięcie nie przychodzi mi na myśl. No może prócz wypuszczenia na rynek swojej linii lakierów do paznokci :D Bo przecież to marzenie każdego prawdziwego faceta...

Teraz czekamy na odpowiedzi Bimberomanek w stylu: ' Zazdrościcie mu, bo jest śliczny, a wy nie' albo 'Jak można nie kochać Bimberka to przecież takie męskie ciacho i w dodatku zrobił już taką karierę'

ocenił(a) film na 1
Eva_Ana

Zapomniałeś o: xDDD.

fajnahata

Ahh... No tak dzięki :D
Bez xDDD ta wypowiedź nie jest już taka słitaśna :D

Ale tak na serio to nie sądzicie, że jak na tydzień dyskusji jedna odpowiedź Biebieromanki to za mało ? :) Czyżby przejrzały na oczy ?! ;D Chyba zacznę wierzyć w cuda :D

A tak na marginesie to 'zapomniałaś' bo jestem dziewczyną :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Goracy

Chcecie wiedzieć, dlaczego powstaje biografia tego smrodka? KASA! Zresztą ameryki nie odkryłem.

Goracy

"Chcecie wiedzieć, dlaczego powstaje biografia tego smrodka? KASA! Zresztą ameryki nie odkryłem."

oczywiście że kasa,skoro gostek jest uwielbiany to zysk murowany:).

goracy jak zwykle te same teksty,krótkie i z bluzgami,ale Bieber piszesz z dużej litery,no,no może będą z ciebie ludzie:)

ocenił(a) film na 10
bobo553

Proponuję wam wszystkim oglądnąć film. Jestem bardzo ciekawa reakcji.... aczkolwiek jestem PEWNA, że żaden z was już nie powie o nim złego słowa.

EverythingIsPossible

I said NO. NEVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR. Ja mam go po prostu dość. Wszędzie się wciśnie. Byłem w szoku jak go zobaczyłem na zdjęciach z rozdania Złotych Globów. Gdzie się nie popatrzy to Biebier to BIebier tamto. Ludzie ileż można. On jest promowany na mego super gwiazdora i artyste którym w ogóle nie jest. Dla mnie artystą jest osoba której twórczość trafia do dużej liczby odbiorców W RÓŻNYM WIEKU a nie do beznadziejnie głupich dwunastolatek sikających na jego widok. Bardzo się zastanawiam jak będzie wygladała scena muzyczna za 5-10 lat z takimi gwiazdeczkami jak Lovato, Bimberek, Jonas Brothers, Gomez itd itd. Prawdziwi artyści to Madonna, Aquilera, Cher, Turner, Jackson i wiele wiele innych którzy już nie tworzą. I też się nad tym zastanawiam co on takiego do cholery zrobił że aż biografie o nim robią. Stworzył kilka piosenek i na tym koniec. Pokazał się w towarzystwie Kim Kardashian, pośpiewał sobie o miłości i na tym koniec. Nie ma na swoim koncie nic co mogło by być warte uwagi.

ocenił(a) film na 1
kamil10025

Zgadzam się z tobą Kamil10025

SlimShady_2

Jednak są jeszcze rozsądni ludzie na tym świecie. Nie ma powodów zeby się ze mną nie zgodzić. Mam do czynienia na codzień z osobami które go wielbią i nienawidzą. Pewnie znajdzie się ktoś kto napisze że mu zazdroszczę itd. Ale to co napisałem jest prawdą. On jest na siłe lansowany przez media.

ocenił(a) film na 1
kamil10025

Nic dodać, nic ująć :)

ocenił(a) film na 1
kamil10025

Popieram ciebie w 100%.

użytkownik usunięty
bobo553

Udzielę Ci bardzo merytorycznej odpowiedzi : Tak, pogłupieli.
A właściwie to ich popie*****ło. :)
kamil10025, też mnie zdziwiła jego obecność na rozdaniu Złotych Globów. Czy dlatego go tam wstawili żeby setki jego nastoletnich fanek zachęcić do seansu gali w TV? Dobrze, że chociaż nic nie śpiewał....

Najbardziej współczuje takim gwiazdom jak Nicole Kidman, Angelina Jolie, Helena Bonham Carter itd. Chociaż nie. Współczuje wszytskim tym którzy musieli kolo niego stać, siedzieć (tym szególnie) i oglądac. Czekam tylko aż ktoś się pojawi żeby mi powiedzieć tekst w stylu zazdrościsz mu xD.

ocenił(a) film na 1
kamil10025

Biografie zwykle się kręci o zmarłych gwiazdach. O legendach kina.. albo o piosenkarzach. Mogli by np. nakręcić biografie Leslie Nielsen'a

Etresura

O właśnie. To jest aktor którego pamiętać będą wszyscy i młodzi i ci starsze osoby. Najlepszy aktor komediowy. Uważam że jest wiele innych artystów dla których warto by wyprodukować coś takiego a nie o nim. Pojawił się niecały rok temu i co już niby takiego zrobił??

bobo553

Niedługo będzie papier toaletowy z jego wizerunkiem xD tak pogłupieli...w dodatku przecież on nawet głosu nie ma :/ współczuje tym którzy go uważają za wielkiego artystę :|

madz_iulkaa

Za niedługo to już jego podobieństwo będzie nie tylko na papierzeXD

kamil10025

Niedługo jego podobizna będzie widnieć na dupie, każdej sŁŁłłiIt 13stki

Gotrek09

niedługo nadejdą czasy że 13-latki same będą upodabniać się do niego XD o zgrozo....

ocenił(a) film na 1
madz_iulkaa

Popieram. Bimber zamiast śpiewać to piszczy. Jego muzyka jest denna, pusta i prymitywna. Lansuje dzieciom mózgi. Najpierw Tokio Hotel, a teraz ten Bimber. Jakie jeszcze pojawi się beztalencie. Nie rozumiem dlaczego młodzież słucha takich pierdół. Co się dzieje z muzyką i młodzieżą ? Pytam się co.

ocenił(a) film na 1
madz_iulkaa

Taki papier dobra rzecz- "Bimber do Dupy" :D

ocenił(a) film na 1
Nightmare5

http://demotywatory.pl/1762760/Justin-Przyjacielu - HA HA HA.

użytkownik usunięty
bobo553

Biografia – obszerny opis dziejów całości życia oraz dokonań wybitnej postaci.

Jak sama nazwa wskazuje obszerny opis dziejów a nie wycinka kariery jakiejś pseudo gwiazdy. Zobaczymy ile sie jego gwiazdorstwo utrzyma, może ma bardzo dużo fanów ale to głównie dzieciaki i dziewczynki nie znające się na muzyce. Przykro mi że to pisze ale takie są realia: biografię kręci się o wybitnych osobistościach takich jak Jan Paweł II naprzykład.

ocenił(a) film na 1
bobo553

Zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=1YdeJaCLUrM widzisz i nie grzmisz.

Kamilos1992

Ten filmik potwierdza to że za Bimberkiem szaleją tylko niedorozwinięte małolaty z kilkoma wyjątkami. Nasz kraj zaczyna powoli podupadać.

kamil10025

A czemu nasz kraj? Na pewno w wielu innych krajach jest gorzej, np. Ameryka, kraj absurdu... pamiętam, że jak Bieber nie wygrał czegoś, tylko jakaś babka to wygrała (nie pamiętam co :( ), to fanki BiEbErKa groziły tej babce

WiktorGn93

Według mnie to jest już absurd i przeradza się powoli nie w zachwyt ale w jakąś chorobę. Rozumiem że można kogoś lubić. Ja osobiście bardzo cenie Madonne, Cher, Tine Turner, Jacksona, Aquilere i kilku innych wokalistów ale nie tylko ale nie mam wyplakatowanego pokoju, nie zamęczam tym innych itd. Naprawdę mam ochote żebt Bieber zapadł się pod ziemię i już nigdy spod niej nie wylazł.

Kamilos1992

Kur.wa to już jest przegięcie pałki i pomyśleć, że mieszkam 20 km od Wrocławia i często tam bywam. Jakbym to zobaczył to bym zaje.bał.

Kamilos1992

O matko ...Po zobaczeniu tego filmiku chyba dziś nie zasnę... najlepszy horror jaki miałam okazję zobaczyć w życiu xD

madz_iulkaa

I teraz sobie to wyobraźcie. Ich było może ze 25. A jakby tak wyszło z 200 antyfanów Bimberka??? Nie wiem czy dało by się jakoś ich odratować.

ocenił(a) film na 1
Kamilos1992

Pozwolę sobie zacytować:
''Za tę flagę ginęli ludzie!A teraz jakieś plastiki ją znieważają!''
Tak.Polska ma najbardziej skomplikowaną i dramatyczną historię.Najpierw Niemcy, potem Ruski,Oświęcim i setki ludzi ginęło zostawiając swoje rodziny.Radzę posłuchać Sabatonu.

bobo553

ja bym powiedziała, że właśnie głupi nie są to mądrzy panowie z PR wiedzą jak zbić kasę na dzieciakach, którym można w bardzo prosty sposób stworzyć fanatyczny wyidealizowany obraz idola i już chcą mieć z nim wszystko nawet jakieś głupie przedmioty z jego gębą i tak można kogoś takiego jak biber wypromować a forsa sama będzie się mnożyć tak tak .. chory światek taką samą maszyną była Britney Spears niegdyś ... dziś aż żal parzyć. Przeglądając jakie wkrótce premiery nas czekają trafiłam na to i myślę, że już nic chyba mnie nie zdziwi xD ale poczekamy zobaczymy

ocenił(a) film na 3
sandrusiek_vanillka

poczekajmy kilka miesięcy aż bieber zacznie się chwalić jakim to jest prawdziwym rockmanem XDD

Milten6

Kiedyś grano prawdziwą muzykę i nie robiono z siebie wielkich gwiazdorów a teraz 16 latek wychodzi na scenę i wszystkie małolaty piszczą na jego widok i grają wariatów. Biografia ... o tak on to ma tyle do opowiedzenia że hoho

ocenił(a) film na 1
bobo553

To jest biografia o tym jak ten piz*uś wali na dzbanie niemca w kask. Powinni go kur*a rozstrzelać w chu*jam!!!