PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Jak można nakrecic film biograficzny o kolesiu który ledwie niedawno sie narodził :0
Na biografię też trzeba zasłuzyc, a nie sadze zeby on juz sie tak zaśłuzyl na rynku muzycznym jak Rolling Stones czy J. Morrison :D

Messalina

Niestety, dzisiejszy świat schodzi na psy i kręci się biografie 16 - letnim, bezpłciowym gwiazdkom.
Bieber skończy się za jakiś czas, jego "Baby" nie będzie nikt pamiętał, a biografię będzie mógł sobie oglądać sam, w domu, o ile będzie go stać na telewizor ;P

Sophie1926

Jestem pewien, że się niedługo skończy. Problem w tym, co dalej? No wiesz, po nim przyjdą następni... A cholera wie, czy komuś nie przyjdzie do głowy wypromować jakiegoś pięciolatka i nazwać go najbardziej utalentowanym muzykiem naszych czasów? :)

Dassanar

Jasne, że będą następni, a z tym 5 - latkiem... Bieber w wersji niemowle? Bo teraz mamy wersję dziecko xD Aż strach o czym piosenki by miał... o smoczkach, mleku, śpiochach, pieluchach? ;D

ocenił(a) film na 6
Sophie1926

po pierwsze on nie jest bezpłciowy ! i mogę ci zagwarantować, że za jakiś czas Bieber wcale się nie skończy, bo ma wiernych fanów, którzy zawsze z nim będą i w dodatku ciągle ma nowych. --> http://popcrush.com/justin-bieber-guns-n-roses-bassist-duff-mckagan-rocker/ nawet Duff McKagan ma o nim dobre zdanie .
może i ma dopiero 17 lat, ale jego historia jest na prawdę ciekawa i warta uwagi .. nawet jeśli macie problem, że to jego biografia, to jej tematyka jest po prostu dobra i można by było nakręcić o tym film taki zwyczajny, a jego rolę grałby jakiś aktor .. to jest po prostu historia warta filmu :)

fairy_tale

O_O
Bieberowi powinni zabronić posiadania kamery.

Może i tak, ale to mi się kojarzy z Bimbrem i nigdy nie będzie warte czegokolwiek.

ocenił(a) film na 6
Sophie1926

no właśnie.. czyli dajesz, że beznadziejny film bo jest w nim Bieber i nie wiadomo co dobre by było, czy co on by dobrego zrobił to i tak byłoby złe, nic nie warte bo to w końcu BIEBER O.o przestańcie myśleć w taki sposób, bo to do niczego nie prowadzi ..
a poza tym co on wam takiego zrobił? nikt wam nie każe go lubić... jest sobie i o! tyle . a wszyscy, którzy go tak bardzo nienawidzą i ogłaszają to wszem i wobec na każdym możliwym portalu, to sami się przyczyniają do wzrostu zainteresowania jego osobą i tak właśnie się to wszystko nakręca ..
uwzięliście się na niego i nie dajecie spokoju.. a poza tym wypowiadanie swojej opinii na czyjś temat w sposób obraźliwy nie jest kulturalne .. innym ludziom też mówicie, że są bezpłciowi, bo się wam nie podoba to jak wyglądają? ....

fairy_tale

Cóż poradzę, że go nie cierpię?
<szeptem: nie wypada mi się nawet nawrócić, bo jestem jedną z trójki załozycieli Inkwizycji> ;-)

ocenił(a) film na 6
Sophie1926

a czemu go tak bardzo nie cierpisz? czym on sobie na to zasłużył? ... bo jak na razie to nikt żadnych powodów tej całej nienawiści poza jego pedalskim głosem, wyglądem i bezpłciowością nie wytoczył..

fairy_tale

Do tego wpychanie go w media gdzie popadnie, atak jego pyska z każdej strony. To jest wkurzające. No i fakt promowania takiej pseudomuzyki jest bardzo przykry.

ocenił(a) film na 6
Dealric

to, że bez przerwy pojawia się w mediach to nie jest jego winą, bo sam to on o sobie nie pisze... jego wina, że na każdym kroku robią mu zdjęcia i na każdy najdrobniejszy temat coś piszą? NIE więc miej o to pretensje do mediów, a nie do niego ..
a co do muzyki, to dla ciebie jest to pseudo muzyka, a dla innych nie .. każdy ma inny gust muzyczny i powinieneś to uszanować. nie możesz innym narzucać swojego, bo każdy ma prawo słuchać to, co lubi.

fairy_tale

A kto tu mówi o narzucaniu komuś swojego zdania? Jak mówiłaś, każdy ma inny gust muzyczny - nie zabraniaj więc wypowiadać się tym którzy Biebera nie lubią, bo sama sobie przeczysz.
PS. Pozdrowienia dla Inkwizycji :)

Dassanar

Dzięki :)
Ave!

ocenił(a) film na 6
Dassanar

ja nie zabraniam się nikomu wypowiadać, o ile wypowiada się oczywiście kulturalnie. nic takiego nie powiedziałam .. chodziło mi o to, że wy po prostu nie akceptujecie faktu, że ktoś może go lubić .

fairy_tale

Szczerze? Dla mnie to jest kompletnie nie zrozumiałe jak można go lubić. Ma głos jak 12 letnia dziewczynka, tak samo wygląda, z normalnym facetem/chłopakiem nie ma nic wspólnego, śpiewa o czymś o czym nie ma pojecia, nie widze nic dobrego w jego utworach (czysta komercha), w dodatku widze zadufanego w sobie dzieciaka, któremu sodówa uderzyła do głowy. Co tu lubić?

ocenił(a) film na 6
Dealric

po pierwsze teraz już nie ma takiego głosu.. proponuje posłuchać jego wykonań na żywo, aby zobaczyć jak teraz śpiewa, a dopiero potem wypowiadać się na temat jego głosu. czy tak wygląda 12 letnia dziewczynka? --> http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/justinbieber/justinbieber_1297991556.j pg bo jakoś mi się nie wydaje -,-
czyli uważasz, że nie ma pojęcia o dziewczynach tak? a ciekawa jestem jakie ty masz doświadczenie pod tym względem, a poza tym skąd możesz wiedzieć jak wygląda jego życie towarzyskie. a piosenkę Pray też uważasz za komerche ? --> http://www.youtube.com/watch?v=o9tJW9MDs2M i ja jakoś nie uważam, żeby mu sodówka uderzyła do głowy.. co jak co, ale jemu na pewno nie ... jeśli masz jakieś dowody na to, że mu jednak uderzyła to prosze bardzo podaj je ..

fairy_tale

Ja chętnie Ci odpowiem - bo mogę ;)

"po pierwsze teraz już nie ma takiego głosu.. proponuje posłuchać jego wykonań na żywo, aby zobaczyć jak teraz śpiewa, a dopiero potem wypowiadać się na temat jego głosu."
Słuchałem i uważam, że nic się nie zmieniło.

"czy tak wygląda 12 letnia dziewczynka?"
Tak. (jakie pytanie, taka odpowiedź)

"ja jakoś nie uważam, żeby mu sodówka uderzyła do głowy.. co jak co, ale jemu na pewno nie ... jeśli masz jakieś dowody na to, że mu jednak uderzyła to prosze bardzo podaj je .."
To mnie najbardziej rozbawiło - żądasz od gościa dowodu, a sama nie powiedziałaś nic merytorycznego na poparcie Twoich słów. Bo "co jak co, ale jemu na pewno nie" do takich nie zaliczam

ocenił(a) film na 6
Dassanar

no to teraz powiem. na podstawie tego co czytam o nim, po oglądaniu różnych wywiadów z nim, po jego tweetach i wypowiedzich widać, że sodówka mu nie uderzyła. wcale się nie obnosi z tym, że ma nie wiadomo ile kasy, a co najważniejsze pomaga innym.. ma organizację charytatywną, ufundował studio nagraniowe w swojej starej szkole, a na 17 urodziny nie chciał żadnych prezentów od fanów tylko prosił, żeby te pieniądze, które by na nie wydali wpłacili na konto fundacji... mogłabym tak wymieniać dalej .. a poza tym to on nie dysponuje tymi wszystkimi pieniędzmi, które zarobił.. dostaje kieszonkowe jak normalny nastolatek
a co do jego wyglądu, to wystarczy się rozejrzeć bo większość chłopaków w wieku tylu lat ma taką fryzurę, oczywiście nie identyczną, ale w tym samym stylu.. ale jakoś nikt ich nie nazywa 12 letnimi dziewczynkami -,-

fairy_tale

No cóż , ja osobiście nie bardzo wierzę w zapewnienia gwiazd przed kamerami o tym, "jacy to oni są normalni" - uważam, że 3/4 tych wypowiedzi to fałsz. Co do organizacji charytatywnych... ludzie, nie dajmy się zwariować. To nie żaden wysiłek ze strony gwiazdora, któremu nic nie brakuje, żeby sypnąć kasą. Moim zdaniem, raczej robią to dla popularności.
Najważniejsze dla mnie jest jednak to, że robią o tym dzieciaku biografię (nawet ciężko mi to napisać). Uważam, że nikt, powtarzam: nikt, nawet najbardziej utalentowany artysta, nie powinien mieć czegoś takiego w tym wieku i na takim etapie kariery, bo zwyczajnie na to nie zasługuje.

"a co do jego wyglądu, to wystarczy się rozejrzeć bo większość chłopaków w wieku tylu lat ma taką fryzurę, oczywiście nie identyczną, ale w tym samym stylu."
Kompletna bzdura (chyba, że masz na myśli Amerykanów).

"ale jakoś nikt ich nie nazywa 12 letnimi dziewczynkami -,-"
A ja to co?

ocenił(a) film na 6
Dassanar

no to zapraszam do mojego liceum i zobaczymy, kto ma rację .. bardzo dużo chłopaków ma włosy takiej długości z grzywką i nimi tak potrząsa bo wpadają do oczu... i mi chodziło o nazywanie ich 12 letnimi dziewczynkami .. -,- z resztą każdy, kto ma grzywke, albo dłuższe włosy tak nimi potrząsa.
a skoro uważasz, że takie organizacje charytatywne to nic wielkiego, to dlaczego tylko nieliczne gwiazdy to robią? nie wiem, kogo ty słuchasz ale zapewne też mają dużo kasy i ciekawa jestem, czy się angażują w tego typu sprawy...
i oczywiście na pewno wszystko co robi, to robi dla sławy i popularności .. -,- już bez przesady, to są organizacje charytatywne w których chodzi o pomaganie innym a nie o popularność
film właśnie pokazuje to, jaki on jest normalnie, nie przed kamerami i tam nie ma żadnego fałszu..

fairy_tale

Ja nie miałem na myśli długości włosów (sam mam długie), tylko stylu "na Biebera" - możliwe, że się nie zrozumieliśmy w tej kwestii...

"a skoro uważasz, że takie organizacje charytatywne to nic wielkiego, to dlaczego tylko nieliczne gwiazdy to robią?"
Robi to większa część gwiazd.

"już bez przesady, to są organizacje charytatywne w których chodzi o pomaganie innym a nie o popularność"
Serio? Powiedz to tym gwiazdom.

"film właśnie pokazuje to, jaki on jest normalnie, nie przed kamerami i tam nie ma żadnego fałszu.."
Ja Ci już powiedziałem o tym, co myślę w sprawie kręcenia biografii o 17-latkach.

ocenił(a) film na 6
Dassanar

a włosy długości takiej jak Bieber i z grzywką na bok to przepraszam bardzo, co to jest jak nie fryzura "na Biebera" ..

"Serio? Powiedz to tym gwiazdom." a skąd możesz wiedzieć co nimi kieruje, że się w to angażują? nikt nie wie co im w głowie siedzi i nie przyszło Ci do głowy, że po prost może najzwyczajniej w świecie chcą pomóc? może nie wszyscy, ale niektórzy na pewno ..

btw w takim razie kogo ty słuchasz? oni się angażują w takie sprawy? ...

i chciałam jeszcze dodać, że jeśli chodzi o komercję i całą tą machinę, to macie pretensje do Biebera, a inni co robią? podczepiają się do niego, żeby siebie wypromować.. takie coś działa w obydwie strony

fairy_tale

"a włosy długości takiej jak Bieber i z grzywką na bok to przepraszam bardzo, co to jest jak nie fryzura "na Biebera" .."
Ale co się tak doczepiłaś do tych włosów? To nie wszystko, żeby nazwać tak kogoś.

"może nie wszyscy, ale niektórzy na pewno .."
A czy ja powiedziałem, że wszyscy?

"btw w takim razie kogo ty słuchasz? oni się angażują w takie sprawy? ..."
Słucham głównie rocka i metalu (choć dobrą muzyką nigdy nie pogardzę) i mam naprawdę gdzieś, czy się angażują w to czy nie. Dla mnie to przeważnie jeden wielki fałsz i tyle.

"chciałam jeszcze dodać, że jeśli chodzi o komercję i całą tą machinę, to macie pretensje do Biebera, a inni co robią? podczepiają się do niego, żeby siebie wypromować.. takie coś działa w obydwie strony"
Nie bardzo rozumiem idei tego argumentu. Inni, znaczy kto?

ocenił(a) film na 6
Dassanar

na przykład DOLCE&GABBANA organizują specjalnie dla niego przyjęcie, jak będzie w Mediolanie.. albo coś z twoich regionów muzycznych np Duff McKagan --> http://popcrush.com/justin-bieber-guns-n-roses-bassist-duff-mckagan-rocker/ albo on uważa go rzeczywiście za rockera albo po prostu chce zwrócić na siebie uwagę.. bo skoro Ty nie potrafisz ścierpieć Biebera, bo nie słuchasz takiego rodzaju muzyki to co dopiero on .

to co powoduje oprócz jego włosów, że go tak nazywasz? (chodzi mi o wygląd) a poza tym na wygląd nie ma się wpływu bo to jest uwarunkowane genetycznie ..

fairy_tale

DOLCE&amp;GABBANA mnie nie interesuję. A co do Guns'n'roses, to nigdy nie byłem ich wielkim fanem (na moje szczęście, bo chyba bym popełnił samobójstwo), a o Duffie słyszałem wcześniej - lubić Biebera to jedno, ale jak facet gada takie bzdury, to, niezależnie od swych intencji, w moich oczach jest idiotą oraz/lub ignorantem i, przy okazji, sam siebie obraża.

"to co powoduje oprócz jego włosów, że go tak nazywasz? (chodzi mi o wygląd) a poza tym na wygląd nie ma się wpływu bo to jest uwarunkowane genetycznie .."
Dużo by wymieniać - m.in. ubiór i to, na co się kreuje (lub go kreują, co nie zmienia faktu, że dla mnie jest żałosny).

fairy_tale

Dałaś zdjecie na którym lekko mówiąc jest ostro upacykowany i umalowany. Coś jeszcze? I to w lekko mówiąc sposób w jaki robiłyby to dziewczyny.

ocenił(a) film na 6
Dealric

tu masz zdjęcia nieprzerobione, tak wygląda normalnie --> http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/justinbieber/justinbieber_1298316675.j pg http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/justinbieber/justinbieber_1298413930.j pg

bo to zdjęcie jest z jakiejś sesji...a jakbyś nie wiedział na sesjach zarówno modeli jak i modelki się maluje ..

fairy_tale

Wytłumacz mi, bo już sam nie rozumiem: bronisz jego wyglądu, czy rzekomego talentu muzycznego?

ocenił(a) film na 6
Dassanar

bronie jego talentu muzycznego, jak również jego wyglądu bo irytuje mnie jak ludzie nazywają go pedałem, debilem .. i dziewczynką . tym bardziej, że na to jak się wygląda nie ma się wpływu ..

fairy_tale

Ma sie, bo na tych zdjeciach wcale bardzo nie różni sie od tamtego i dał bym głowe, że sporo make'upu poszło.
Szczerze na miejscu geja obraziłbym sie za określanie biebera pedałem bo to obraża gejów. On jest w takim stopniu gejowski w jakim 90% gejów nie jest.
Co do zachowania przeczytałaś artykuł z mojego postu poniżej? Polecam.

fairy_tale

"tym bardziej, że na to jak się wygląda nie ma się wpływu .."
Nie do końca... jego styl ubierania się podkreśla jego "dziewczęcość"

Aha, mówiłeś coś o jego normalności - to co powiesz na to: http://www.youtube.com/watch?v=upaJHS8mfP8

ocenił(a) film na 6
Dassanar

co powiem na to? a mianowicie, że to jest wideo zrobione specjalnie na stronę funnyordie.com .. zobacz sobie o co w tej stronie chodzi, a potem mów :)
a co do tego stylu ubierania, to ciekawa jestem w czym Ty chodzisz bo jeśli zwykłą koszulke, spodnie i jakąś kurtkę uważasz za podkreślanie dziewczęcości, no to na siebie też powinieneś tak mówić ..

fairy_tale

"co powiem na to? a mianowicie, że to jest wideo zrobione specjalnie na stronę funnyordie.com .. zobacz sobie o co w tej stronie chodzi, a potem mów :)"
Czyli zachował się w porządku, tak?

"a co do tego stylu ubierania, to ciekawa jestem w czym Ty chodzisz bo jeśli zwykłą koszulke, spodnie i jakąś kurtkę uważasz za podkreślanie dziewczęcości, no to na siebie też powinieneś tak mówić .."
Muszę przyznać, że do tej pory dyskusja z Tobą była na pewnym poziomie. Aż do teraz - ja w swoich wypowiedziach nie oceniam Ciebie, ani Twojego stylu ubioru, bo Cię po prostu nie znam, więc proszę: rozmawiamy o Bieberze, bez wycieczek osobistych.

ocenił(a) film na 6
Dassanar

po prostu chciałam to do czegoś przyrównać, a nie miałam pomysłu .. ja nie oceniłam Ciebie, tylko chodziło mi o ubrania, bo większość ludzi po prostu nosi spodnie, koszulki i jakąś kurtkę, a Ty to nazwałeś dziewczęcym stylem.. więc zastanawiam się co według Ciebie powinien nosić chłopak. tylko i wyłącznie tyle. jeśli Cie uraziłam to przepraszam.

co do tego filmiku to ona tam po prostu dziwnie krzyczy i tyle ;) i to jest ustawione.. no ale ja w tym nic dziwnego nie widzę, bo tysiące nastolatków tak się wygłupia, albo i robi dziwniejsze rzeczy (wiem bo sama jestem nastolatką i się w tym towarzystwie obracam) tylko nie koniecznie to nagrywają no i nie ogląda tego cały świat .

fairy_tale

To tak:
Dla mnie dalej brzmi jak dziewczynka.
Tak wygląda jak dziewczynka i to do tego umalowana.
Hmm napisałbym coś o tym braku pojecia, ale dałeś mi dużo lepszy przykład. Myślisz, że ma pojecie o tym o czym tam spiewa? Nie. To jest dzieciak, który żyje jak w bajce, a i wcześniej mu nic nie brakowało szczególnie.
Co do dowodów tooo specjalnie dla Ciebie poszukałem i tadam! http://www.mtv.com/news/articles/1635325/justin-bieber-wants-date-kim-kardashian -chelsea-handler.jhtml
Tak zachowuje sie normalna osoba? I patrz obnosi sie znajomością ludzi i samochodem. Rzeczywiście nie szpanuje.
A szczerze mówiąc czy Ty mając wiecej niż możesz wydać chciałabyś, żeby obcy ludzie słali Ci prezenty? Ja bym sie z tym dziwnie czuł nawet nie bedąc bogatym...

ocenił(a) film na 6
Dealric

po pierwsze to był wywiad i ona się go o to pytała, więc odpowiedział.. po drugie to było jak jego kariera zaczęła się rozkręcać i zaczął bywać na różnych imprezach i nie wiem jak Ty, ale ja też bym się podniecała, że spotkałam jakąś gwiazdę tym bardziej, że on jest nastolatkiem, a nastolatki już tak mają ^^
taka rola gwiazd, że ludzie wysyłają im prezenty, listy i wiele innych rzeczy..
i w bajce, to on może i żyje w pewnym sensie, ale dopiero teraz. i on musi na to ciężko pracować, bo jak codziennie jeździsz po świecie, dajesz koncert, uczysz się i ćwiczysz, to uwierz, że to jednak spory wysiłek .. a za nim stał się sławny to wyobraź sobie, że grał na ulicy i za te zarobione pieniądze chciał zabrać mamę na wakacje, a nie sobie coś kupić .. i wychowywał się bez ojca, a perkusję dostał bo urządzono zbiórkę pieniędzy specjalnie po to, żeby mógł mieć swoją własną i na niej grać.. więc mi tu nie wyjeżdżaj z życiem jak w bajce...
a jeśli chodzi o wygląd to dałam jeszcze zdjęcia jak sobie gdzieś tam idzie i wygląda naturalnie, bo poprzednie jest z sesji zdjęciowej..

fairy_tale

Czy Ty dobrze wywiad zrozumiałaś? On próbował podrywać 2x starszą od siebie prowadzącą i to na wizji! Czy to jest normalne?
Hmm miał mieszkanie, dom, jedzenie, możliwość nauki? To gdzie tu złe życie? A, że zarabiał grając na ulicy? Różne są sposoby. Co do reszty wiesz ile osób wychowuje sie z 1 lub nawet bez rodziców i żyją?
Wygląda normalnie patrz twarz otynkowana? To nie jest naturalnie.

fairy_tale

Ja tu się nie chcę narzucać, ale może mi odpowiesz na ostatni post (chodzi o ten link)

fairy_tale

Pisałam bardzo długie posty na ten temat w różnych wątkach... nie chce mi się pisać 2 raz.

ocenił(a) film na 1
fairy_tale

w 1 się bardzo zgadzam : z tym wzrostem zainteresowania.

Ludzie, ogarnijcie się! to właśnie dzięki "hejterom" zyskał taką popularność! Przestańcie o nim gadać, to zniknie, uwierzcie mi! Pociągnie jeszcze z rok czy 2 po czym zniknie w bezdennym oceanie komercji. Na jego miejsce wskoczy jakiś inny pshebojowy nastolatek, ale tak już się dzieje. Bo ludzie z wyższych półek dobrze wiedzą, że na kimś, kto wzbudza skrajne emocje, można zarobić najwięcej.

Wiec blagam was! przestancie sie wypowiadac na jego temat i ogladac jego teledyski (bo za to dostaje kase! i nie wazne ze ma milion łapek w dół na YT) wtedy zniknie! proste :)

Astral_the_Shadow_Prayer

Może to proste i niegłupie, ale niemożliwe do zrealizowania...

ocenił(a) film na 1
Dassanar

biografia 16 latka xD prosze was żałosne ;/ niech debil wróci tam gdzie jego miejsce na śmietnik ;/

ocenił(a) film na 6
karolcia99

wypowiadając się w taki sposób prezentujesz swój poziom kultury, a raczej jego brak..
może sama powinnaś zamieszkać na śmietniku? bo mieszkanie w cywilizacji wśród ludzi zobowiązuje do pewnych zachowań ...
takie gadanie jest po prostu żałosne i bezpodstawne -,- mogłaś się bardziej wysilić ..

Messalina

moim zdaniem film zrobiony tylko dla kasy ...
chłopczyk ma wiele fanów i dlatego ta "wielka biografia " ...

ludzie , którzy naprawdę zasługują lub zasługiwali na biografię nie zrobili furory na "fryzurze hełmu " ...