PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Jak to się dzieje ,że on ma tyle fanek (bo nawet nie fanów) ,zdobywa główne nagrody itd, a tu jego film jest ,,bardzo zły"? Czyżby mało fanów miał na filmwebie? Dziwi mnie to ,bo przecież musi mieć jakichś fanów ze względu na jego liczne nagrody.
Co do mnie ,to go bardzo nie lubię!

diana303

No ma rozwrzeszczane 10latki, (którym to można jeszcze wybaczyć), i wielu tępych starszych, np. na you tube widziałem 60letnią babcię która jest jego fanką i śpiewała bejbe bejbe, i powiem szczerze że na pewno lepiej niż sam Bober.

Gotrek09

Racja. Ale wkurzają mnie te jego pokemoniaste faneczki ,które by się pozabijały o bilety na jego koncert.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Gotrek09

No i zablokowali nasze wpisy,co za komuna na FW nastała?!

Wielki_Krytyk_

Komuna, Komuna Krytyku, niestety jesteśmy objęci cenzurą xD

Gotrek09

Nawet nie zdążyłam przeczytać ,a już zablokowali ;(

ocenił(a) film na 6
diana303

jest tak ponieważ jego fanki nie siedzą bez przerwy na różnych portalach i np tutaj i nie zakładają chwilowych kont tak jak antyfani, którzy dzięki temu obniżają mu ocenę.. a poza tym czy każdy musi mieć tutaj konto? . z resztą po co, skoro ludzie tutaj oceniają film nawet go nie oglądając.. nie o to chodzi na tej stronie ... np na Twitterze jest mnóstwo jego fanek i nie tylko tam. a już nie wspomne o 'kulturalnych' ludziach tutaj z którymi można 'normalnie' podyskutować .. bo co widać nawet powyżej obrażacie wszystkich jak leci .. i wypraszam sobie pokemoniastą ? (nie ma nawet takiego słowa) fanką nie jestem -,-

fairy_tale

Każdy kto broni Bimbra, jest zpokemonomizowany xD, widać to po tym jak bardzo rzucacie się do tych jedynek, niby wam to wisi a jednak xD

ocenił(a) film na 6
Gotrek09

odpowiedź na 'poziomie' ... ehhh a poza tym kto powiedział, że nam to wisi? jakby mi to wisiało to bym tu nie wchodziła i nie dyskutowała. z resztą tu sie powinno dyskutować z ludźmi, którzy ten film widzieli ...

co do rzetelności oceny to dałabym temu filmowi 8/10 aczkolwiek dałam 10/10 co jest spowodowane tym, że chce po prostu choć troche zawyżyć średnią tego filmu, która w żadnym stopniu nie jest prawdziwa właśnie przez antyfanów, którzy nawet tego nie oglądali i dla zasady dali 1..

fairy_tale

jak skołujesz jeszcze ze 100 Pokemonów, to może podwyższysz średnią o 1 setną xD, ja obejrzałem ku memu utrapieniu :P, i stwierdzam że ten "Dokument" zasługuje jak najbardziej na 1, biografia o chłopcu który, nic nie mając i zaczynając od zera zdobywa sławę, tylko trzeba do tego dążyć, tylko że to jest bzdura, bo nie on do tego doszedł, tylko kasę i sławę zapewnili mu cwaniacy, którzy wiedzieli, jak można zarobić na zniewieściałym dziecku, a on uważa że on to osiągnął....

Gotrek09

Poważnie oglądałeś?,więc powiedz dlaczego sa ludzie ktorzy daję temu filmowi ocene np 5,6,to z pewnościa nie sa jego fani bo daliby 10

.Czy jedynka z twojej strony to nie przesada?,wygląda na to że nawet gdyby ten film byl w jakims stopniu znośny to i tak dalbyś 1 bo go nienawidzisz.

Mnie osobiście bardziej wk_urwia doda,ten pajac wisniewski,karolak,czy wokalista leszczy-miecznikowski,wszędzie ich pełno a g_ówno potrafią.

Wielki_Krytyk_

To prawda, oni i wielu im podobnych, nie daję mu 1 bo go nienawidzę, tylko uważam że ta biografia jest nieporozumieniem, na biografię trzeba zasłużyć, a On niestety sobie w tym momencie jeszcze nie zasłużył, jest dobrze zmontowany, i nie ma wad technicznych, ale sam fakt robienia biografii jeszcze dziecku, to bez sensu dla mnie, zgodziłbym się z tym gdyby on w wieku 13 lt przewyższał już Michaela Jacksona, i nie rozumiem także tego podniecenia tym bejbe bejbe...., to że zaroił kupę szmalu, to tylko mu gratulować, ale nie można przesadzać i wynosić go na nie wiadomo jakie wyżyny, bo tak naprawdę nic sobą nie reprezentuje.

Gotrek09

Jego piosenki nawet nie wpadają w ucho. Nie rozumiem Jego fanek.
I dalej mówię 'pokemoniaste' ,gdyż właśnie takie fanki zasługują na nowe słowo w słowniku.
Ten film jest nie do obejrzenia. Jak tylko wyświetla się Jego twarz ,robi mi się niedobrze. Blee...on jest ohydny.
,,Słodki" -co w nim słodkiego? Że śpiewa ,że jest dzieckiem? No to gratuluję...

diana303

Bo widzisz w dzisiejszym showbiznesie, antyfani są równie ważni co fani. :> Z moich obserwacji wynika, że średnio na jedną Biberofankę przypada 3 zażartych antyfanów. I jak na ironię to pewnie gdyby nie liczne rzesze antyfanów nigdy bym o kimś takim nie usłyszał. Bo pewnie każdy zdążył już zajrzeć na youtube i zobaczyć co on takiego śpiewa, że wszyscy go tak nie lubią, a licznik odsłon jego klipów idzie ciągle w górę ...

A i ciekawi mnie jeszcze fakt czy jest tu chociaż jedna osoba która, oceniła rzetelnie ten film po jego obejrzeniu ...