Nie rozumiem ludzi którzy wypowiadają się na temat czegoś o czym nie mają pojęcia. To jest żałosne. Większość oceniła ten film mimo że go nie obejrzała. Zobaczyli nazwisko i od razu dali 1.
Nie należę do fanów czy antyfanów Biebera. Jest mi zupełnie obojętny. Ale postanowiłam obejrzeć ten film i mogę stwierdzić że ten film mi się spodobał. Możecie się z niego wyśmiewać itd. Ale to jest zdolny chłopak. Z filmu dowiedziałam się, ze w młodym wieku sam nauczył się grać na perkusji, gitarze, trąbce i klawiszach. Do tego śpiewa. Ma głos jaki ma. I co z tego? Potrafi go wykorzystać i dobrze śpiewa. Może jak stworzy jakieś lepsze piosenki to większość osób go doceni.
Ostatnio zastanawiałam się skąd wzięła się ta cała nienawiść do Biebera?
Z zazdrości? Wiele osób marzy o tym by mieć tyle kasy, co on. Być sławnym. Ale żeby od razu kogoś nienawidzić z tego powodu że to jemu się udało a nie tobie? Głupota.
On potrafił dążyć do tego czego pragnął. Śpiewanie było jego marzeniem. Ale nie siedział na tyłku w swoim domu czekając na cud. Nie od dziś wiadomo, ze internet to bardzo szybka droga do tego by zostać znanym. A jeśli ma się talent i się czymś wyróżnia od innych to już niedaleka droga to zostania zauważonym.
Nie jestem jakąś zakochaną fanką, czy coś. Ale na prawdę wku***a mnie takie zachowanie ludzi.
Jeszcze raz mówię. Nie masz o czymś bladego pojęcia - nie oceniaj.
Mam dokładnie to samo zdanie, co ty. Również nie przepadam za twórczością Biebera, ale trzeba przyznać, ze ma talent. Najśmieszniejsze są komentarze typu " nie oglądałem, dałem 1 i jestem z tego dumny ' . ***** z czego dumny ? Bo aj tego nie ogarniam . Brak szacunku i zazdrość cechuje Polaków. Niestety, taki naród.