PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Dlaczego wszyscy (no dobra, większość osób, szczególnie nastolatki) jarają się tym
chłopakiem? Ani nie ma porządnego głosu, ani nie robi dobrej muzyki. Jest takim
sztucznym tworem wytwórni, jak w dawnych czasach Spice Girls czy Backstreet Boys. Rusza
się praktycznie jak ten zespół, śpiewa podobny szajs. I czym tu się zachwycać? On nawet
przystojny nie jest (o ironio -.-). Wiele gwiazd go chwali, nie wiem czy robią to z litości czy
jednak szczerze zachwycają się jego "talentem". Więc proszę, uświadomcie mnie, bo nie
rozumiem, czemu ten chłopak jest tak sławny i czemu ludzie go tak kochają?

iamfrommars

No własnie nie do końca. Biber nie wypromował sie dzieki kasie rodziców i sławnej wytwórni, ale sam, dodając covery znanych utworów na yt. Co mozna zobaczyc na tamtych filmikach, to to, ze spiewa naprawde dobrze. Ma talent i porzadny głos. Jest duzo lepszy niz wiekszość amerykańskich gwiazd. Dodatkowo podoba sie nastolatkom, a to jest główny target jego muzyki. To, ze wybrał droge komercyjnego popu, zamiast czegoś ambitniejszego, to juz inna dyskusja i wiadomo, ze nie kazdemu sie to podoba. Z drugiej strony czy nalezy wymagac od 16-nastolatka, zeby zaczął tworzyć ambitną muzykę?
Ja nie jestem fanką Bibera, ale troche rozumiem jego "fenomen". Jest takim urzeczywistnieniem "american dream", o którym wszyscy marzą. Nikomu nie znany chłopak, dzieki własnej pracy i wiarze w siebe, z dnia na dzien staje sie gwiazdą ogromnego formatu...Ludzie lubią takie historie...

iamfrommars

Nie zrozumiesz bo nie jesteś trzynastolatką :)

iamfrommars

Nie dowierzam, że w tak prostym słowie można popełnić dwa błędy.