Jak wyżej. Jak mogliście tak podnieść ocene! jeszcze nie dawno było 1.7. Nie można
dopuścić aby ocena wzrosła do 2 więc mobilizujmy się i walczmy razem!
Ale wy jesteście mendy : P
Oglądaliście film? Powiedzcie szczerze, bo ja oglądałam i film jest super - świetne efekty 3D, ciekawy, pokazane jest jego prawdziwe życie.... Kur.wa ja nie wiem jak możecie mu ciągle dawać 1?! Odniósł sukces, ma talent. Czy wam żal dupę ściska?
Obejrzyjcie, a potem oceńcie i nie oceniajcie ten film za Biebera : \
Bardzo dojrzałe jest obniżanie oceny filmu "dla jaj" i z czystej nienawiści. Sama Biebera nie lubię, ale oceny filmowi nie dam, bo nie oglądałam. Obejrzę - ocenie. I gówno cię obchodzi czy dam ocenę 3 i będziesz chciał mnie za to wieszać za suty. Nie twoja sprawa kto jaką ocenę daje. Dorośnij więc.
Kurvva zachowuj się. Co to za przekleństwa do kurvvy nędzy co? Ja pierdoIe, co za ludzie...
taa , a Ty nie masz co robić tylko siedzieć przy kompie i kazać innym obniżać ocenę filmu -.-
Wiesz, że nawoływanie do czynów złośliwych jest karalne? Zastanów się na drugi raz zanim będziesz tworzyć kolejną pikietę.
Wiesz, teraz, gdy prawda wyszła na jaw, możesz walczyć o podwyższenie alimentów. Nie sądzę by płaz nie miał żadnych profitów z tego nagrania.
niestety oglądaałem film chociaż ze jestem antyfanem. I w gówno film. Tam nie ma ani jednej pozytywnej rzeczy a scenriusz jest specjalnie wstawiony gdy
całe jego życie jest przykryte cieniem sławy a gdy kotś zna go osobiście znienawidzi go Selena zakochała się w jego głosie a nie wnim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!