PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Oo

ocenił(a) film na 1

Co to ma byc?! Nie rozumiem... Prosze wytlumaczcie mi to... Jak 16letnia najbardziej
nielubiana(w Polsce;p) piosenkarka moze miec swoj film biograficzny(przypominam
16LAT!!!)?! Przecierz to bedzie porazka... Nie! porazka to za malo powiedziane, to bedzie...
TOTALNY KATAKLIZM!!! APOKALIPSA!!! Z miejsca stawiam 1... 16lat i film biograficzny...
Smiech na sali... Juz teraz wszyscy sie z niego smieja, co bedzie potem? Az strach
pomyslec...

Nightmare5

W pełni się podpisuję, ale dla formalności, może Cię to zaskoczy ale to nie jest dziewczyna tylko chłopak!!! ;D

ocenił(a) film na 1
Aena20

niemozliwe Oo moze transik? xD

ocenił(a) film na 1
Nightmare5

Nie obrażajmy transów!

użytkownik usunięty
AlexAshtray

a justin bieber obraża całą populację ludzką ;-)

AlexAshtray

podpisuję się obiema ręcami!!!
mój kumpel by się nieźle wkurffił gdyby go do biebera porównali :D

Aena20

Filmy robi się o bohaterach, ludziach wojny, filantropach i wgl. A nie o Bieberze ;p

Nightmare5

to chlopak.
film zalatuje mi tym co nakrecili o MJ ale..no wiadomo kto na co zasłuzył, i pragnę to obejrzec dla samego polewu na sali.

ocenił(a) film na 2
shinshokuu666

Ja się z tym w 100 % zgadzam a forsy na kino nie wydam.Ale dobra komedia się przyda.A o Biberze (czy jakoś tak) filmu nie powinni nakręcić.On ma 16 lat to co ma być w tym filmie.

Nightmare5

To chłopak jak nie zauważyłeś......

zakochaniec

I do tego pięknie tańczy... ;D

zakochaniec

O sorry, trudno o rozróżnić.

ocenił(a) film na 1
Nightmare5

hahaahahahhahahaaha: "Prosze wytlumaczcie mi to... Jak 16letnia najbardziej
nielubiana(w Polsce;p) PIOSENKARKA (...)" HAHAHAHAHa piosenkarka jak mnie to rozwaliło hhahaaha /obejrzalam pare minut (przewijalam) tego czego bo filmem nie mozna tego nazwac ~~ musiaalam zeby "obiektywnie" ocenic haha, jedyne co mi przychodzi na mysl zeby powiedziec to: MASAKRA, DNO, 'ŻENUA' , nigdy więcej hahahaha

meredith21

A ja z Ciekawości zobaczę ;d;d;

Nightmare5

Zgadzam sie z Toba ze film o 16latku biograficzny to porażka ale jestem ciekawa ilu z Was obejrzało cały film i wystawiło ocene a ilu dało 1 tylko dlatego ze jest to film o Justinie.

Lilly_

Jestem masochistką. Obejrzałam calutki i z czystym sumieniem mogę wystawić należącą mu się ocenę.
(:

ocenił(a) film na 1
amator_kasztana

Nie obejrzę,ale stawiam 1

użytkownik usunięty
Virgia

jeb** biberka