Co to ma byc?! Nie rozumiem... Prosze wytlumaczcie mi to... Jak 16letnia najbardziej
nielubiana(w Polsce;p) piosenkarka moze miec swoj film biograficzny(przypominam
16LAT!!!)?! Przecierz to bedzie porazka... Nie! porazka to za malo powiedziane, to bedzie...
TOTALNY KATAKLIZM!!! APOKALIPSA!!! Z miejsca stawiam 1... 16lat i film biograficzny...
Smiech na sali... Juz teraz wszyscy sie z niego smieja, co bedzie potem? Az strach
pomyslec...
W pełni się podpisuję, ale dla formalności, może Cię to zaskoczy ale to nie jest dziewczyna tylko chłopak!!! ;D
to chlopak.
film zalatuje mi tym co nakrecili o MJ ale..no wiadomo kto na co zasłuzył, i pragnę to obejrzec dla samego polewu na sali.
Ja się z tym w 100 % zgadzam a forsy na kino nie wydam.Ale dobra komedia się przyda.A o Biberze (czy jakoś tak) filmu nie powinni nakręcić.On ma 16 lat to co ma być w tym filmie.
hahaahahahhahahaaha: "Prosze wytlumaczcie mi to... Jak 16letnia najbardziej
nielubiana(w Polsce;p) PIOSENKARKA (...)" HAHAHAHAHa piosenkarka jak mnie to rozwaliło hhahaaha /obejrzalam pare minut (przewijalam) tego czego bo filmem nie mozna tego nazwac ~~ musiaalam zeby "obiektywnie" ocenic haha, jedyne co mi przychodzi na mysl zeby powiedziec to: MASAKRA, DNO, 'ŻENUA' , nigdy więcej hahahaha
Zgadzam sie z Toba ze film o 16latku biograficzny to porażka ale jestem ciekawa ilu z Was obejrzało cały film i wystawiło ocene a ilu dało 1 tylko dlatego ze jest to film o Justinie.
Jestem masochistką. Obejrzałam calutki i z czystym sumieniem mogę wystawić należącą mu się ocenę.
(: