PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Szczerze...

użytkownik usunięty

Dał ktoś temu czemuś ocenę 10 ??? Przyznawać się!

użytkownik usunięty

Ja

Nie wierze :D

użytkownik usunięty
adeck92

Justin to mój autorytet

tak jak Depp :) ?

użytkownik usunięty
PaniDod

Depp nie zrobił kasy w tak młodym wieku za same wyświetlenia na yt.

to yt musi być starsze niż net :D

ocenił(a) film na 1

trzeba było dodać do ulubionych :D

Ja też!

EverSmille

o matulo, nie podnoście temu czemuś oceny :P

PaniDod

Oglądałeś/łaś to chociaż?

EverSmille

specjalnie dla ciebie oglądnę i wystawię ocenę, zakładam, że jesteś jego fanką ?

PaniDod

obejrzałaś?

5476

nie, jeszcze nie i jakoś nie chce marnować mojego cennego czasu, na film o tym wspaniałym i utalentowanym nastolatku

PaniDod

Szczerze, to nie jestem jego największą fanką. Lubię dwie czy trzy piosenki. Po prostu denerwują mnie ludzie, którzy oceniają coś o cym nie mają pojęcia. To jest śmieszne żeby komentować film, którego się nie widziało. Ja przy mojej ocenie, kierowałam się też tym że film był naprawdę dobrze wyreżyserowany. Momentami zabawny, wzruszający, inspirujący. A ludzie, którzy "życzą mu śmierci" i inne takie są żałośni. Ja na przykład wyjątkowo nie znoszę Lady Gagi. Ale nie robię z tego nie wiadomo czego. NIE OCENIAM też ludzi, którzy ją lubią. Najłatwiej jest skrytykować coś czego się nie zna, co nie?

EverSmille

moi znajomi mają praktycznie taki gust jak ja i mówią, że ten film to straszne gówno, poza tym jakby był choć odrobinę dobry to ocena chyba była by wyższa.. wyobraź sobie, że jesteś uczulona na orzechy, co robisz ? nie jesz nic co ma je w składzie, ja tak robie z nim ! :) Spoko film może nie być jakiś straaasznie tandetny, ale oceniać go n arcydzieło to chyba przegięcie, porównując to do kultowych filmów i klasyków

PaniDod

uhuhu, co za poeta!
porównanie do orzechów!
szacun, stary :D

ale zgadzam się z "fanką" - żal oceniać filmu nie widząc go
i się jarać niską średnią

polew

trzeba było zrobić porównanie, żeby tępe dziecko zrozumiało :) i cóż obejrzałam film i mówię, że jest to straszne gó.wno :)

PaniDod

Średnia już 2,3 i chyba ciągle rośnie... niesamowite, a jeszcze niedawno było poniżej 2, no proszę.

adeck92

ręce opadają, gdy oceniają to na arcydzieło

użytkownik usunięty
PaniDod

Czemu?

bo ten film nawet nie widział arcydzieła

ocenił(a) film na 2
PaniDod

racja, poprostu ręce opadają do kostek, jak można dać takiej szmirze 10/10. Ja, osobiście takiemu gniotowi to nawet 3 bym nie wystawił... ludzie ktorzy ocenili ten "film" na pewno niedługo z tego wyrosną.... albo i nie...

GunsNRoses123

miejmy nadzieję, że tak...młode to jeszcze głupie, może niedługo wyrosną z takiego badziewia

użytkownik usunięty
PaniDod

Arcydzieło nie słyszało o tym filmie.

i koło niego nie stał

użytkownik usunięty
PaniDod

On nawet nie widział arcydzieła, ani ono jego.

nawet o nim nie śniło ;P

użytkownik usunięty
PaniDod

Nikt nie lubi koszmarów, tym bardziej arcydzieła.