Wszystkich którzy dali 1 jest mi żal.
Tacy dojżali, a fimlu nie zobaczyli, ale oceniają 1.!
Zastanówcie sie... Chłopak ma niezły głos.
Najpierw opejżcie ten film i oceńcie go wtedy.!!!!!!!!!!!!!!!!!
I radze posłuchaś Pray... bo nie każda gwiazdka oddała by tyle kasy co on na biednych.
Jak widze jak ktoś pisze, ze on gawazdorzy, jest zarozumiały, czy inne to...
Ludzie nikt z was go nie zana. zastanówcie sie troche.
Nie lubicie go bo jest słaswny.?
Bo mu się udało zrobić kareirę.?
Bo nie podoba wam sie jego muzyka czy wygląda - to nie słychajcie jej i nie patzrcie na niego, ale nie musicei sie na dzieckiau wyżywać w necie, bo to jest już chore.
Bo gdybyśmy nie żyli w dzisiejszym świecie gdzie króluje bezguście, amerykanizacja wszystkich aspektów życia i kicz na którym tylko inni się bogacą to ten chłopak nic my nie osiągnął. Nie umie śpiewać i jest tylko maskotką korporacji które potrzebują się bogacić na głupocie. Nie wierzę że człowiek który nie wie jaki ustrój jest w Korei Północnej oddał bezinteresownie dla biednych tyle forsy. Dostał coś od sponsorów i dał żebyście o tym mówili bo wiedział że tym gestem zarobi więcej.
Zgadzam się z osobą powyżej. LoveDakota - Wybacz, ale on nie ma głosu. Nigdy nie miał i mieć nie będzie. To powie Ci każdy człowiek znający się na muzyce (nie, inne gwiazdki popkultury się do takich ludzi nie zaliczają). Gwiazda z niego robiona na siłę, a film świadczy o jego egoizmie. Teksty "żal mi was" zachowaj sobie dla jakichś pokemonów. Co do kasy - to nie była jego kasa, lecz sponsorów, którą oddał "na pokaz", żeby ludzie zobaczyli, jaki to on jest dobroczynny. Sam film - na którym byłam, więc mogę go oceniać - beznadziejny i robiony na siłę, dla kasy. Pozdrowienia dla miłośników kiczu :)