PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11514
3,3 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Wszystkich którzy dali 1 jest mi żal.
Tacy dojżali, a fimlu nie zobaczyli, ale oceniają 1.!
Zastanówcie sie... Chłopak ma niezły głos.
Najpierw opejżcie ten film i oceńcie go wtedy.!!!!!!!!!!!!!!!!!
I radze posłuchaś Pray... bo nie każda gwiazdka oddała by tyle kasy co on na biednych.

LoveDakota

Jak widze jak ktoś pisze, ze on gawazdorzy, jest zarozumiały, czy inne to...
Ludzie nikt z was go nie zana. zastanówcie sie troche.

Nie lubicie go bo jest słaswny.?
Bo mu się udało zrobić kareirę.?
Bo nie podoba wam sie jego muzyka czy wygląda - to nie słychajcie jej i nie patzrcie na niego, ale nie musicei sie na dzieckiau wyżywać w necie, bo to jest już chore.

LoveDakota

Bo gdybyśmy nie żyli w dzisiejszym świecie gdzie króluje bezguście, amerykanizacja wszystkich aspektów życia i kicz na którym tylko inni się bogacą to ten chłopak nic my nie osiągnął. Nie umie śpiewać i jest tylko maskotką korporacji które potrzebują się bogacić na głupocie. Nie wierzę że człowiek który nie wie jaki ustrój jest w Korei Północnej oddał bezinteresownie dla biednych tyle forsy. Dostał coś od sponsorów i dał żebyście o tym mówili bo wiedział że tym gestem zarobi więcej.

ocenił(a) film na 1
LoveDakota

Zgadzam się z osobą powyżej. LoveDakota - Wybacz, ale on nie ma głosu. Nigdy nie miał i mieć nie będzie. To powie Ci każdy człowiek znający się na muzyce (nie, inne gwiazdki popkultury się do takich ludzi nie zaliczają). Gwiazda z niego robiona na siłę, a film świadczy o jego egoizmie. Teksty "żal mi was" zachowaj sobie dla jakichś pokemonów. Co do kasy - to nie była jego kasa, lecz sponsorów, którą oddał "na pokaz", żeby ludzie zobaczyli, jaki to on jest dobroczynny. Sam film - na którym byłam, więc mogę go oceniać - beznadziejny i robiony na siłę, dla kasy. Pozdrowienia dla miłośników kiczu :)

ocenił(a) film na 1
LoveDakota

Kotuś naucz się najpierw ortografii i gramatyki, potem pisania na klawiaturze a na końcu siadaj do kompa