PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
BlackShit

moda na nienawidzenie

... jakich to czasów człowiek dożył ... ^^

ocenił(a) film na 7
Slaught

Od czasów gimnazjów, cymbałów nie brakuje.

BlackShit

Dokładnie o tym samym pomyślałem - ludzie wystawiają jedynki dla zasady, bo Biebera się nie lubi, a filmu pewnie nie obejrzało z 95% oceniających... Smutna sprawa.

BlackShit

przyznaję filmu nie obejrzałem wystawiłem 1 dla zasady. ponieważ bieber jest tylko beztalenciem któremu wydaj się że umie śpiewać tak naprawdę to media robią z niego tą ekstra wielką gwiazdę. moim zdaniem w wieku 17 lat nie kręci się jeszcze auto biografii dlatego nie obejrzałem i nie obejrzę tego filmu.

SiewcaWiatru_22

pół roku czekałem by dać 1 :D

Gotrek09

Dałem 1 jestem z tobą ! :D, chociaż uważam że to za wysoka ocena :]

ocenił(a) film na 1
XxBartekxX

jestem z wami!

ocenił(a) film na 1
BlackShit

Biber jest tylko kolejną osobą do nakręcenia gotówki, ale zauroczeni nastolatkowie tego nie widzą. Wielu już było takich solistów i zespolów mieli szł jednosezonowy a potem słuch o nich zaginoł. W przyszłym roku znajdzie się napewno znowu jakiaś wykreowana przez media postać i nastolatki znowu się zakochają niepamiętająć że był jakiś Biber.

BlackShit

ja mysle ze oni to robia z zazdrosci

dawid10809

Ja uważam ze to już taki stereotyp : Bieber to ciota, trzeba go gnoic.
Dzięki temu właśnie Bieber jest jednym z najpopularniejszych piosenkarzy świata.
A za film wystawilem 7/10 bo na tyle mi sie podobał

ocenił(a) film na 1
dawid10809

ja wstawiłam 1, nie zazdroszcze mu. bo sławny jest przez te wszystkie 10 latki które za nim szaleją XD

BlackShit

Dałam 1/10, ponieważ nienawidzę tego dzieciaka. Po prostu. To co on robi jest straszne! KOMERCJA!

Anzelma112

Hm ja powiem tak... Jako piosenkarza to go nie oceniam bo nie słucham tego rodzaju muzyki, jednak jego utworu są chwytliwe. Jako osobowość muzyczna i publiczną - tu już jest gorzej. Na samym początku był w sumie chłopakiem nie wiadomo skąd, który odniósł karierę. Następnie lasował się w mediach co mi sie osobiscie nie podobało ( tatuaż miłostki bal bla bla ), obecnie nie pałam do niego większą sympatią, jednak nie jestem jego wielką antyfanką - po prostu jego wizerunek mi nie odpowiada. A co do filmu , racja ocenianie go bez wcześniejszego oglądnięcia to kompletna ignorancja. Osobiscie myślę, ze jest mnóstwo tematów i biografii osób, na podstawie których można nakręcić bardzo dobre filmy. A ten został stworzony jedynia dlatego, zę Justin Bieber to gorąca osobowosc medialna i kasa będzie duuuża :) a Jak ludzie po tym filmie jeżdżą to rozgłos będzie jeszcze większy :)

Anzelma112

Komercja?,a czymże jest ta komercja?,tym że sprzedaje plyty?,tym że bierze kasę za występy?,tym że pojawia się wszędzie tam gdzie może zdobyć rozgłos?, a co za tym idzie większą popularność no i kasę.

Co do tego nienawidzenia to przesada,mnie bardziej wkur.wia doda,codziennie jakis nowy artykuł o niej,a jedyne w czym jest lepsza od Biebera to głos który skutecznie zresztą marnuje na rzecz gownianych piosenek.

ocenił(a) film na 1
BlackShit

Ja dałem 1 bez oglądania. Bo wiem że to będzie gniot.

Kamilos1992

omg, Bieber mnie wkur*wia, ale nie jestem idiotą jak reszta hołoty wyżej i nie dam 1 za film, którego nie oglądałem. To, że oceniacie coś, czego nie znacie oznacza, że jesteście pokoleniem dzieci neo wychowywanych na fotce.pl ;]

karas6610

Jego muzyka jest denną, pierd***** komercją dla dzieciaków, więc oglądanie biografii tej pseudo gwiazdy mija się z celem.
Dlatego również nie daje 1 i to się nie zmieni, bo filmu nigdy nie obejrzę.

brk91

Swojej matce daj 1 za twarzowe, niedorozwinięty emocjonalnie dzieciaku ;]

karas6610

"Swojej matce daj 1 za twarzowe" - Dobre xD

Gotrek09

hahaha xD

brk91

Z celem to się mija wystawianie oceny 1 za film, którego się nie widziało. Pomijając już fakt, że sam film zasługuje na zdecydowanie wyższą ocenę.

6.5/10.

ocenił(a) film na 10
BlackShit

Zapraszam wszystkich haterów bezmógich haterów J. Biebera na mój blog. Tam jest temat na ten temat. Pozdro