PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
Bimbrownik

Za tym czymś są już tylko 2 dzieła Gruzy. Sam filmu, którego nie widziałem nie ocenię, nie jara mnie ten chłopczyk.

Bimbrownik

'Moim zdaniem macie tak bardzo ograniczone umysły przez kino ambitne"!
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!

ocenił(a) film na 1
Bimbrownik

się robi :)

Bimbrownik

Jedyneczka poleciała, wcale nie trzeba tego oglądać, to bunt przeciw popkulturze

ocenił(a) film na 1
Bimbrownik

No jedynka już dana !

ocenił(a) film na 1
Szycowa

Niestety "czystej" jedynki nie będzie bo pokemony dają 10, ale może da się do 1.1 zbić

ocenił(a) film na 1
sebastikantus

Dokładnie. Jakieś gówniażerka bez gustu dają temu śmierdzielstwu 10.

Kamilos1992

Proponuję wziąć zemnie przykład ja tylko dla tej jedyneczki stworzyłem 25 multikont, cały ranek zajęty, ale warto :D

Gotrek09

Brać z ciebie przykład?,to tak jakby od razu powiedziec o sobie że jest się debilem:)

Wiosna idzie,posprzątaj trochę np w głowie,może ktoś kiedys będzie miał z ciebie pozytek:)

Justin_Biber

Ja mam porządek w domu i w głowie cały rok, jak ty masz chlew i sprzątasz tylko na wiosnę to nice brain m8.

Bimbrownik

Bimbrownik-twój zapał w szerzeniu głupoty i inwencja twórcza (nick) mnie porażają:)

Justin_Biber

Justin ty idziesz do kina na premierę? Skąd jesteś? ;d

radek115

No co ty:)

Może w wolnej chwili obejrzę online,potem ocenię i napiszę co i jak.Ale żeby iść na premierę to nieeee:)

Jestem z krainy cukrem po 6 zeta i beną po 5 zeta płynącym:),konkretnie mazowieckie:)

Justin_Biber

smierdzisz frajerstwem

Bimbrownik

Tak?, ciekawe jak wyczułeś to przez monitor?,robisz to na odległość?

Wychodzi na to że zamiast być zwykłym młotem,jesteś młotem ze zdolnościami parapsychicznymi:)

Zgłoś się do kolejnej edycji "mam Talent",z pewnością wygrasz ten program,a wtedy będziesz kim?

Bogatym młotem ze zdolnościami parapsychicznymi!.:)

ocenił(a) film na 1
Bimbrownik

Bimbrownik...przekonałeś mnie xD