się widziało. Wiem, że jest moda na hejting Biebera ale polecam pierw dogłębnie przyjrzeć się jego życiorysowi. Nie wiedziałam, że ludzie z pasją i z talentem zawsze byli wyśmiewani, cóż takie czasy.
TikiBar jakim talentem? Jeffa Buckleya nie wyśmiewali... Więc Twoje "zawsze" tutaj nie pasuje.
Poza tym Justin Bieber talentu nie ma. On ma grzywkę.
platyna_2 jakim ?
Jak ktoś ma pasję do śpiewania i grania i ją realizuje za to go cenię. Chłopak głos ma, wielu takich na youtube się kryje, nie każdy ma to szczęście zostać odnalezionym
Posiada talent który dostał od samego stwórcy...
A tak poza tym to witaj moja droga.
Jeff Buckey grał metal? ŁAHAHAHAHAHAHAHA, to mnie ustawiłaś na cały dzień :D Ale ty głupia jesteś, ja pierdziele:D
gdybyś była na tyle inteligentna to byś zrozumiała, że nie miałam na myśli Jeffa tylko ciebie prosiaku
Teraz to już w ogóle Cię nie rozumiem. Zdajesz sobie sprawę jakiej muzyki słucham a mimo tego nazywasz mnie metalówą... No ok, w takim razie ty jesteś tipsiarą techniarą. Jaka ty jesteś pusta, matko świnta. Prosiaka to ty masz między nogami, mogłabyś tam od czasu do czasu porządek zrobić. Czasy boberków minęły kochanie.
Talent to miała np. Amy Winehouse, bieber jest zwykłym produktem marketingowym, jak pasta do zębów czy batonik czekoladowy, a film jest tylko dłuższą reklamą
Nie wszyscy tylko taka jest prawda. Nie ma co się oszukiwać. Talentem to można nazwać Jacksona, Madonne, Christine Aguilere, James Brown i wiele innych. Ci to się bronią muzyką, głosem i tym co tworzą. Do wszystkiego doszli sami a Bieber. Ani to wokal dobry ani piosenki. Po prostu znalazł go gościu w necie umyślał sobie że zrobi grubą kasę i masz. Bieber wyskoczył i zrobił rozpierduche w świecie dzieciaków lat 4-12 i na tym koniec. A na dodatek gdzie się nie obejrzeć tam Bieber w gazecie, a to w jakiejś reklamie i o zgrozo zrobili z nim film i wcisnęli go na rozdanie Złotych Globów. No ludzie dajcie spokój.
Co ty możesz o tym wiedzieć? Czy zainteresowałeś się kiedykolwiek tym, że jako małe dziecko już zaczął śpiewać? Gdyby go nie odkryli na youtube to zyskałby sławę gdzie indziej. Poszedłby do xfactor czy coś, a poza tym wiele sławnych dziś osób właśnie przez YT pojawiło się na światowej scenie muzycznej
O czym Ty mówisz. W xfactor nie miał by szans. Tam wyławiają sto razy lepsze talenty niż on. Posłużę się przykładem Aleksandra Burke czy nasze polskie artystki czy artyści np. Paulina Jeszka czy ten mały co śpiewał utwory Piaf. I tak nie interesowałem się nim a to właśnie z tego względu że wolał bym posłuchać mojej 5 letniej kuzynki, które śpiewa praktycznie identycznie a poza tym dla mnie nie ważna jest muzyka tylko WOKAL, WOKAL i jeszcze raz WOKAL. O i podaj mi choć jedną gwiazdę która została odkryta przez youtube bo jak na razie to nie kojarzę nikogo prócz właśnie Biebera. I oczywiście nie chodzi mi o durne gwiazdeczki Disneya.
no talentu nikt mu nie odmówi ale osobiście mnie wnerwia jego styl bycia ale nie moja brocha. Film widziałem, jeden dałem, bo ledwo co wytrwałem. Nuda nuda nuda
Oczywiście nie chodzi tu o film tylko symbol człowieka który osiągnął więcej niż wszyscy polscy pariasi razem wzięci.
zgadzam się, film marny i nudny. Ale cenię chłopka za to co osiągnął, chociaż muzyka kompletnie nie odpowiada moim gustom ;)