aNTY !! kurcze odwalcie sie od Biebera!!! Czy ja wyzywam na waszych idoli np. taki Nergal... lubisz go?? Ja nie ale nie ogłaszam tego całemu swiatu i nie mowie ze jest jakis... nie wiadomo jaki!! uszanujcie nasze poglady tak jak my <fani Beebsa> szanujemy wasze!!
A film jest zaje[cenzura]y i jezeli go nie widzieliscie to sie nie udzielajcie bo robicie z siebie durni ! Ja sie popłakałam kilkanascei razy ... ten film jest taki przawdziwi i wgl. mowi o tym ze marzenia moga sie spełnic:) Pzdr. dla fanow:** a aNTY pomyslcie troche jak wy sie wgl. zachowujecie, troche tolerancji !!!
(pisze odrazu ze mam 16 lat zeby nie było ze to jakis "bachor"-jak to anty czesto 'mysla'-napisał)
No właśnie zrozumiałaś mnie kompletnie na odwrót.
I nie nie szanujecie poglądów. Widać to choćby w postach na tym forum gdzie nie odstajecie od co gorszych antyfanów.
Zresztą spójrz jak wyglądają Twoje posty i jak to sie popłakałaś na takim czymś...
kurcze jak sobie objejrzysz tez sie popłaczesz ... czyba ze nie masz uczuc ... tal tez bywa ...;/
jak mnie to irytuje ! to już nawet nie chodzi o ten film .. ludzie ?! czy wy nie umiecie się pogodzić z tym, że każdemu się podoba co innego ?! może dla kogoś innego Twój gust jest wątpliwy? .. zastanów się nad tym, zanim napiszesz coś takiego. bo ludzie w Polsce szanują jedynie osoby, które myślą dokładnie tak samo jak one .. czy to nie jest żałosne? .. -,- a to ponoś wolny kraj ...