6,4 2,5 tys. ocen
6,4 10 1 2456
Juwanna Mann
powrót do forum filmu Juwanna Mann

Banalny filmik, powtarzający typowe i ograne do bólu schematy. Ani jedna scena nie jest oryginalna. Zastanawia mnie czemu skądinąd przyjemna aktorka jaką jest Vivica A. Fox wzięła udział w czymś tak żałosnym. Poza tym facet przebiera się za kobietę a wygląda tak okropnie że będzie was długo straszyć w koszmarach. A na dodatek mamy postać europejskiej koszykarki tzw. babochłopa która twierdzi iż w jej kraju kobiety mające penisy to norma - oj ma ta Ameryka kompleksy wobec Europy i na dodatek coraz mniej śmiesznie je wykorzystuje.

ocenił(a) film na 4
oktaryna

Juz mialem sklecic wlasne wypociny, az tu nagle zauwazylem Twoj komentarz i stwierdzilem ze nie musze.Wystarczy ze podpisze sie pod Twoim bo film faktycznie jest mierny. Totalna kila to to nie jest, ale tez nie wnosi nic nowego do gatunku. Jak ktos naprawde lubi posiedziec przy kawie i obejrzec lekki filmek, to moze sie szturchnac na "Juwanna Mann".

użytkownik usunięty
VIPer

A mi tam film sie bardzo podobał! Znakomita fabuła, fajne skecze i ogólnie cały film. Dla mnie 9 / 10 (trochę mało było seksu).