PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=163609}

Kłopoty z blondynką

My Sassy Girl
2008
6,5 8,8 tys. ocen
6,5 10 1 8831
Kłopoty z blondynką
powrót do forum filmu Kłopoty z blondynką

Film był (przynajmniej dla mnie)- dość nudny. Początek nawet ciekawy, zaśmiałam się kilka
razy, ale potem zawiało nudą... Intrygowała mnie postać Jordan, która mnie denerwowała,
ale też wywołała u mnie współczucie i poczucie żalu (jej). Aktorka ładna, dobrze się wcieliła
w role, ale scenariusz nie miał większego... Przesłania...? Czy czegoś w tym stylu.

Angela4b

Dotrwałam do końca, nie powiem, że nie bez przerw w oglądaniu, bo niektóre sytuacje mnie irytowały, ale dało radę. Napisałam dość negatywnie o filmie, ale mimo to: nie był najgorszy. Ktoś w poście wcześniej pisał, że to film typowo dla kobiet, jednak według mnie- nie dla wszystkich... Mężczyznom... Raczej, na pewno odmawiam oglądanie, bo się tylko zanudzą. To raczej film dla niewielkiej grupy, raczej kobiet

Angela4b

A według mnie był ok. Może to nie jest jakiś górnolotny scenariusz ale widziałem nudniejsze filmy o tej tematyce.

glan3

Tak jak pisałam- ja też widywałam już dużo gorsze filmy o tej tematyce :)

ocenił(a) film na 8
Angela4b

A moim zdaniem film dla wszystkich tylko zależy od gustu.Dałem 8.

Angela4b

ja jestem mezczyzna i bardzo mi sie film podobal, ogolnie lubie take filmy a do tego jeszcze Elisha w nim zagrała

Ravill953

Jednak wolę ją w Dziewczynie z sąsiedztwa, głupawy ale fajny :)

Angela4b

W dziewczynie z sasiedztwa zagrala wysmienicie, chyba jej najlepszy film ;)

Ravill953

Oglądałam z nią niewiele... Chyba tylko dwa lub trzy filmy, ale po Dziewczynie z Sąsiedztwa strasznie mi się spodobała! To mnie skłoniło do obejrzenia Kłopotów z Blondynką. Jednak Danielle to postać, z którą zawszę będę ją kojarzyć i choć ogólnie za nią nie przepadam, to za tą rolę- uwielbiam

ocenił(a) film na 2
Angela4b

Polecam oryginalna koreanska wersje My sassy girl:)

pan_borek

Nie przepadam za azjatyckimi filmami, ale oryginał ma bardzo pozytywne opinię, więc poważnie się zastanowię nad obejrzeniem :)
Dzięki za info!

ocenił(a) film na 2
Angela4b

Jest jeszcze Japonska wersja ale tym razem "serialowa"

pan_borek

Oj, aż na serialową to się nie porwę :P Nie zniosłabym dłuższego słuchania dialogów... Język coś w sobie ma, ale jakiś taki mało wdzięczny