PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 178380
4,6 47 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

6/10

ocenił(a) film na 6

Jest to oczywiście najsłabsza część serii ale ogląda się ją tak samo dobrze jak poprzednie,
pomimo tego, że nie było tutaj tytułowego "kaca". Odejście od schematu znanego z dwóch
pierwszych części dobrze całej historii zrobiło. Jeśli ktoś mi tutaj pisze, że zaśmiał się podczas
seansu z dwa razy tzn. jedynie tyle, że albo 3/4 filmu przespał albo ma po prostu zje... poczucie
humoru i powinnien oglądać tylko filmy pokroju "Śmierć w Wenecji". W jedynce i dwójce humor
bazował głównie na "popisach" Alana i tak też jest w części trzeciej. Do tego dochodzi kolejna
dobra rola Johna Goodmana i śmieszna jak zawsze Melissa McCarthy. Całość daje całkiem
niezłe zakończenie tej trylogii. Choć na dobrą sprawę, jest to zupełnie inny film niż dwie pierwsze
produkcje.

ocenił(a) film na 8
em82

był kac, w scenie puszczonej w trakcie napisów na koniec :)

ocenił(a) film na 6
ladygreenroom

Tak wiem, ale chodziło mi o formę dwóch poprzednich części. Tam wszystko się od tego zaczynało. Tutaj celowo nie wspominałem o tym "kacu" na końcu bo nie chciałem psuć zabawy tym co jeszcze filmu nie widzieli :)

ocenił(a) film na 8
em82

No tak, szczerze mówiąc jak zaczynał się film sceną w więzieniu to myślałam że ich tam zobaczę gdzieś walczących pod wpływem :)

ocenił(a) film na 6
ladygreenroom

Właśnie to sobie wyobraziłem. Dobre :)