PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 178380
4,6 47 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Coś nowego

użytkownik usunięty

Pierwsze, na co zwróciłam uwagę oglądając Kac Vegas 3, było odejście od znanego i sprawdzonego/oklepanego schematu - czyli utraty pamięci przez bohaterów i późniejszego poszukiwania zaginionego w akcji przyjaciela.
Zamiast tego, otrzymujemy niskich lotów hybrydę filmu akcji z komedią, która w porównaniu do dwóch poprzednich części, wypada naprawdę przeciętnie. Bo powiedzmy sobie szczerze, dla przykładu - normalny Alan, dużo mniej sarkastyczny Phil i nie wpadający w panikę Stu to bohaterowie zupełnie odmienni od tych, których poznaliśmy w Las Vegas i Bangkoku kilka lat wcześniej.
Na pochwałę zasługuje dosyć spora ilość nawiązań do pierwszej części (Czarny Doug, Jade i jej syn...) - ale wciąż jednak odczuwa się pewien niedosyt.

Podsumowując - Kac Vegas 3 jest zdecydowanie inne od szalonych i pokręconych części poprzednich. Ewolucja bohaterów, zmniejszenie ilości surrealistycznych sytuacji (jak np. tygrys w łazience) i zbyt duża ilość motywów akcji sprawia, że film ogląda się z lekkim uśmieszkiem, raz na jakiś czas - ale nic więcej.
Cóż jeszcze można powiedzieć? Zakończenie zupełnie "leży i kwiczy". Nie chciałabym zdradzać żywcem detali albo całych scen, więc po prostu powiem, że liczyłam na coś zupełnie innego.

ocenił(a) film na 5

tygrys w łazience buł zajebisty

ocenił(a) film na 5
lokospoko

w trójce wymiata żyrafa :]

ocenił(a) film na 6
ciumsco

eee.. tam :P nie umywa się do tygrysa :3

ocenił(a) film na 5
Nati_fw

ale małpa w dwójce najlepsza (Alan)

ocenił(a) film na 6
lokospoko

ZAPOMNIAŁAM O MAŁPCE!!!!! <333

ocenił(a) film na 6
lokospoko

nooo :D świetny

ocenił(a) film na 4

Dokładnie, zgadzam się. Ja się strasznie zawiodłam na tej części.