Film jest zwykłą komedią, więc nie spodziewajcie się fajerwerków. Owszem poprzednie części były lepsze, ale ta
przecież aż tak nie odstaje od reszty. Mnie film bawił i jestem zadowolony.
Zgadzam się solidne, dobre i przede wszystkim śmieszne kino. Ja nawet uważam, że ta cześć jest lepsza od drugiej części, która mnie osobiście rozczarowała.
dla mnie też ta część jest lepsza od drugiej ja nie rozumiem takiej oceny przecież to komedia nie ma co wymagać od tego rodzaju filmu zbyt wiele najważniejsze żeby śmieszył a kiedy byłam w kinie cała sala padała ze śmiechu to chyba najważniejsze ?
Nic nie przebije kultowej jedynki, ale trójka w miarę przyzwoicie się broni. Dwójka była fatalna i dobrze, że twórcy odeszli od schematu i zagęścili scenariusz.
Druga połowa filmu zdecydowanie lepsza, w pierwszej trochę akcja muli, ale miłośnikom wilczego stada ogólnie polecam ;)
moim zdaniem ocena jest niska, bo film nie dosc, ze stara sie jechac na pierwszej czesci, to jeszcze tak naprawde niewiele ma z nia wspolnego... zrobil sie z tego jakis mulasty kryminal? z kretynska postacia cing-cionga i grubaskiem goodmanem (ktory chyba jak feniks odradza sie z popiolow - widzialem go chyba w 3 filmach ostatnio) w roli glownej
A ja sądzę, że trójka wcale zła nie była. Nie wiem dlaczego każdy ją porównuje do pierwszej części...
Czy naprawdę wszystkie części miały polegać na tym, że panowie budzą się na kacu i mają swoje przygody? Naprawdę trochę przesadzacie.. Już po drugiej części pojawiały się opinie, że to dość naciągany temat. Poza tym, panowie producenci chcieli spróbować czegoś innego. Dla mnie było w porządku, co nie oznacza, że lepiej od poprzednich. Jednak według mnie, film powinien mieć ocenę co najmniej 7/10