Rozumiem by ktoś był z lekka upośledzony ale to już przesada ...Ta postać najbardziej mnie irytuję
już od 1 części .Masakraa .rozumiem by miał problemy ale po prostu GhhMMGG.:F
Jest różnica jak coś jest śmieszne ..a jak coś jest śmieszne do przesady ..Dla mnie ta postać ma za niski poziom bym mógł się z niej śmiać ..to tak jak by śmiać się z kogoś kto celowo wlazł na widły ...
widocznie Ty masz zbyt niski poziom stary nie potrafiac smiac sie z najsmieszniejszej postaci i poziom który on ukazuje jest bardzo wysoki.. może Ty powinieneś zobaczyć film o fececie w łódce. Pusc sobie chłopaki nie płacza i tam znajdziesz fragment o facecie w łódce.. Napisz pozniej jak sie podobalo :]
Taki sarkazm jest nie potrzebny ja tylko podkreślam co mi się nie podoba w tej postaci ...Zbyt wysoki poziom powiadasz ? jeśli chcesz zacząć dyskusję odnośnie wysokiego poziomu powinieneś nauczyć się lepiej składać zdania ...Twój polski kaleczy me oczy..
Powiedziałbym inaczej, widocznie prezentujesz zbyt wysoki poziom intelektualny, aby Alan i jego upośledzenie przypadło Ci do gustu...
Tak powiadam i najwidoczniej ten film nie jest dla Ciebie. Każdy jest inny, a o gustach się nie dyskutuje.
W żadnym wypadku nie uważam się za bardziej inteligentnego od innych ..Tak jak powiedziałeś to rzecz gustu :p