PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519960}

Kac Vegas w Bangkoku

The Hangover Part II
2011
6,9 322 tys. ocen
6,9 10 1 322361
5,8 62 krytyków
Kac Vegas w Bangkoku
powrót do forum filmu Kac Vegas w Bangkoku

Beznadzieja

ocenił(a) film na 3

O ile jeszcze 1-sza część była świeżym pomysłem to już druga - porażka i szkoda czasu, film dla niewymagających małolatów lub fanów komedii, szkoda Coopera

ryssiook

podbijam. wynudziłam się cholernie, w dodatku to nie było ani trochę śmieszne:/

ocenił(a) film na 4
ryssiook

no niektórym wystarczy żeby było dużo alkoholu trawki gołych dup i przekleństw i film jest ekstra

ocenił(a) film na 8
ryssiook

nie zgadzam się... film przyzwoity i mimo, że kotlet odgrzewany można się do filmu pozytywnie ustosunkować.
aa jeszcze jedno... nie wiem jaki ma sens zestawianie na jednej płaszczyźnie małolatów (cokolwiek to znaczy) z fanami komedii, to "nie małolat" nie może być fanem komedii czy jak ??

Ogólnie, film polecam, można się pośmiać i na chwilę oderwać od szarości dnia codziennego, szczególnie w wydaniu BR.

ocenił(a) film na 3
Simon_Harrison

No i widzicie kto broni filmu, no comments.

ocenił(a) film na 8
ryssiook

personalne wycieczki nie stanowią kwintesencji dyskusji na forum, przynajmniej tak mi się zdaję.
Skoro lubujesz się w takich "argumentach", nie mamy o czym pisać.

ryssiook

Dla Twój na zawsze dałeś 9/10, masz gust do du..py downie...

ryssiook

Obejrzałem troche ponad 40 minut,jak dla mnie nie dorasta do pięt jedynce i raczej nie zdecyduje się na dokończenie.

ocenił(a) film na 4
ryssiook

Jedyny film, którego nie obejrzałem do końca w tym roku.

Laski z "Sex w Wielkim Mieście" wyjechały w 2 za granicę - i porażka, tutaj mamy dokładnie to samo!

Beznadziejne teksty, głupie żarty, temat sięgnął dna. Scenarzyści się nie popisali.

ocenił(a) film na 8
Unibet_78

A ja powiem, że gdyby to była pierwsza część to byście się zachwycali. Owszem, powtórzenie schematu ale uważam, że film był dobry. Nie wiem co w tym ma być niby takiego beznadziejnego by nisko oceniać ten film.

ocenił(a) film na 3
AgentB

Zgadzam sie. Film mało smieszny, poscigi, strzelaniny i inne klasyczne bzdety. Raz się tylko uśmiałem jak ten kolo śpiewał piosenke w gondoli. Reszta to kicz za grube pieniądze. Pozdrawiam.

sepiroth2

kocham właśnie te klasyczne bzdety które wymieniłeś. A piosenka na gondoli akurat była mało śmieszna ;p

ocenił(a) film na 3
ryssiook

strasznie slaby film... nie dosc ze odgrzewany kotlet to wg mnie wogole nie smieszny... niech zrobia 3cia czesc, bedzie jeszcze lepsza...